ma ovo je rjesenje jedino onaj adapter pozadi se nakaci fabricki a onda on ima ulaz za usb karticu itd i stavis ga u pregradu. medjutim i ova solucija samo sa kablom od slusalica ( tj izlaz iz tel) je isto prihvatljiva. imam ipod nano i cao...
Ima li neko iskustva sa Turbo Centrom Pg, daju garanciju godinu dana sto je glupost, garancija ne treba da bude vremenska nego kilometrazna? Bih da saljem jednu turbinu 1.9 TDI za Uzice
ma ovo je rjesenje jedino onaj adapter pozadi se nakaci fabricki a onda on ima ulaz za usb karticu itd i stavis ga u pregradu. medjutim i ova solucija samo sa kablom od slusalica ( tj izlaz iz tel) je isto prihvatljiva. imam ipod nano i cao...
f6
A pratim ali slabo pisem, bas sam lose.![]()
TAKUMI
I ja i ti bi to odradili za emisiju kad nas snimaju iz 100 puta kadrove pa spakuju najbolje. Nisam cuo da se neko zalio na njih za sada, ali licno ja bih svoju slao za uzice bez i malo razmisljanja. Tacka
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Ja bih je poslao u smece. Nema hajra od remonta. Period.
TAKUMI
A jbg ne mogu dati rep preko tapatoka...
Ovi iz Uzica garantuju 70 000 kilometara
kolege,nedje sam cuo da neko,valjda u donjoj gorici radi popravku plivajuceg zamajca pa ako neko nesto zna neka mi pusti broj odje ili na pm...![]()
Dosta turbina odradili kod njih koje rade kao sat i dan danas, Uzice imaju dosta vise iskustva, ali u sustini masine sve rade i tamo i odje a djelovi su isti.
Inace ta 2-3 lika kojima se to desilo su imali problem sa motorom koji je doprinio crkavanju trubine prvi put (a pogotov ako se radi o Renoima sve mi je jasno), a kad se montirala druga ista stvar, ako ne i gora.. PS Nemam nista od toga da Vas nagovaram da ih remontujete tu, nego samo ne bih volio da ste u zabludi, jer cujete price rekla kazala i izvlacenje majstora koji nisu dijagnostikovali problem sa motorom nego lagano kazu musteriji " Pojma ti nemaju, crkla ti je turbina jer je ne umiju napravit "![]()
Ne isplati se. Odradis to, das solodne pare i traje ti 30-40k max. Dobro je za prodaju jedino, a ako ces za sebe da vozis da kola jos koju godinu ne jer nije mu dugacak vijek posle reparacije.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Ima li dje da se nabavi 'rim cover' (valjda bi to bio poklopac felne) za Audi A3, 2005. godiste.
Azuriracu post kad nadjem istu felnu na Google.
Ali evo jedne samo da se zna o cemu je rijec, ukoliko nije dovoljno jasno...
Pitah u Tomicic-a pa mi rekose 34e sto mi se cini previse. Ostali mi rekose da skinem nekom ali mi se ne da...
--------------------------
Do Not Disturb.
Evo ovakve su felne a vjerovatno i poklopci felni..
Pocu da pitam za cijenu, nadam se da su povoljniji... Inace ce se u Tuzi ic'![]()
Do Not Disturb.
Propala mi je papucica kvacila. Ostala je u donjem polozaju, mogu da je nogom vratim ali ne reaguje i dalje. Kako je automobil ostao u brzini, kad pokusam da upalim samo trzne i ugasi se kao kad je u brzini(sto i jeste). Treba da vidim da ga odslepam na servis ujutru. Moze li se manual da izbaci iz brzine ako poguram malo navise jer je ostao na blagoj nizbrdici, da mi ovaj sto ce da slepa ne pokida sve zivo
I da sta moze biti, cilindar kvacila, nesto drugo....
Moras napisat koje je auto i koji motor da bi znali jeli na sajlu ili hidraulku. Mozes ga isaltat normalno, samo jace cimni saltaricu i iskocit ce iz brzine.
Na nizbrdici je. Nisam bas siguran da bih cimao mjenjac. X5 3.0 manuelni 2004. Zadnja serija prije prvog facelifta
Nikada nisi cimnuo mjenjač i izbacio iz brzine bez kvačila?
Izbaci to iz brzina,prezivljece,ne brini.
neki stari htc
Dignes rucnu i slobodno isaltaj, neces mu nista uradit. Nemas drugog nacina ni na slepu da ga popnes, a ne da ga slepas![]()
Korpa i druk lezaj -Cao
Edit: nisam vidio da ti je u stanju mirovanja propala a ne u voznji. Mkzda je samo cilindar kvacila daj boze ...
To je e53 prefacelift sa m54 motorom ali jel od 222ks ili 231ks ?
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Last edited by Sparco_CG; 19-05-15 at 21:20.
Sad gledam 240mm je lamela, sachs set kvacila 250e (korpa,lamela i druk lezaj)+ glavni cilindar kvacila bosch 80e + pomocni cilindar kvacila bosch 40e
Ruke su 60-80e
Okvirno : 310-450e popravka
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks