Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 55

Thread: Cestitka od jednog pjesnika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Cestitka od jednog pjesnika

EKSKLUZIVNO - Republika otkriva: Šta je Đorđe Balašević pisao Milu Đukanoviću
    Razgrnuli ste mrak

Od dana referenduma o izjašnjavanju o samostalnosti Crne Gore prošlo je, eto, i više od dvadeset dana. Istekao je zvanični rok za podnošenje žalbi, zvanično su proglašeni rezultati, i nakon toga su i najkomotniji zvaničnici uputili svoje zvanične čestitke...
    Nadam se da je sad napokon dopušteno i malo nezvaničnosti?
    Dakle: Dragi moj prijatelju...
    Uzalud čekajući da i iz pravca iz kojeg se javljam dospe jedna čestitka s pečatom ozbiljnijim i većim nego što je potpis ovog tamburaša i stihoklepca, reših da se ipak javim dok je još vreme. I da, povodom dana kad je Crna Gora posle dugo lomljenja povukla zalog svoje državnosti, jednom davno nesebično uložen u stvaranje zajedničke države južnoslovenskih naroda, uputim u ime svoje porodice najlepše želje mladom Blažu, Lidiji i Tebi...
    Nekad, u naivnoj mladosti, drznuo bih se da nadobudno kličem u ime generacije, do pre izvesnog vremena bio bih ubeđen da se oglašavam u ime par miliona istomišljenika, ali danas, mudriji za godine protekle od dvehiljadite pa dosad, usuđujem se da se pozovem jedino na velesilu svojih najbližih. Tim pre, što se nadam da imaš neke veze u medijima, i da će uz Tvoju malu pomoć, ova čestitka biti prosleđena i preneta i našim brojnim prijateljima u Crnoj Gori...
    Među njima, kako to već dolikuje normalnim ljudima, ima i onih koji na referendumu nisu bili za samostalnost (doduše, nema ih ni izbliza u onoj meri u kojoj ih je bilo u glasačkim kutijama?), ali na obnavljanju države jednako čestitamo svima, dobro znajući da još nije smišljena granična rampa koja bi zaustavila prijateljstvo i dobre namere...
    Što se tiče Onih Drugih, zlonamernih, njima pomoći nema. Granice na mapama zanemarljive su u odnosu na granice u ljudima. Vrlo je teško pravim imenom nazvati način na koji su reagovali premijer i vlada Jedine Države Na Svetu Koja Je Stekla Samostalnost Tako Što Su Se Svi Odvojili Od Nje? Postoji izvesna tačka posle koje se nevaspitanje više ne naziva nevaspitanjem nego dijagnozom, ali određivanje te tačke ipak prepuštam stručnijim i obučenijim licima...
    Srbiji je, u svakom slučaju, referendum o kojem je rečučinio samo dobro, i to bi svi u Crnoj Gori kojima je do Srbije stalo morali znati. Možda će suočavanje s vasionskom usamljenošću najzad dovesti i do sagledavanja razloga za tu usamljenost? A onda će možda i ti razlozi konačno biti odrezani, jednostavno, kao trula grančica na rascvetaloj vinogradskoj breskvi?
    Koliko smo samo puta nepromišljeno dizali glave postavljajući pitanja, i koliko su samo puta odgovori bili tako nisko da smo ih mogli sagledati tek pognutih glava...
    Jadni su oni koji se ostraste samo kad im ponestane neprijatelja, i jadne su priče o ratovima i saveznicima, kad ih izgovore oni što ratove prizivaju, a saveznike potežu da bi nekog napali, a ne da bi se zajedno branili...
    Na lokalnom skupštinskom vašaru dobošarilo se i da je Crna Gora napustila Srbiju sad kad joj je najteže? Eh, oni najstariji imaju pravo da se sećaju, oni najmlađi imaju pravo da se nadaju, ali mi Srednji, svesni ko našu zemlju vodi, i sluteći ko će je sve još voditi, sad se već pomalo pribojavamo da će Srbiji uvek biti najteže?
    No, istina zna da zazvuči kao izdaja, i neću se prevariti da je dalje pominjem. Zasuće me dušebrižnici istorijom, istorija je oduvek bila alibi onih koji ne znaju šta će sa budućnošću? Kao pesnik, kakav-takav, pokušaću ipak da se odbranim pomišlju da naša budućnost i nije ništa drugo nego istorija naših praunučadi? Pa prepustimo onda najbolje njima da sude o dvadeset i nekom maju, godine dvehiljade i šeste...
    U svakom slučaju, datum jedne svijetle majske zore, dopalo se to nekom ili ne, nesumnjivo će biti ovekovečen u udžbenicima, na tablama s imenima ulica i trgova, u nazivima škola, zacrveneće se na mnogim budućim kalendarima, a neki drugi datumi ostaće otisnuti jedino na stranicama žute štampe, gde im je, uostalom, i mesto...
    Na tome da je neko jednom bio s Miloševićem prebacivaće mu i dalje oni koji su s Miloševićem još uvek, na tome da iz interesa želi svoju privatnu državu prebacivaće mu uglavnom oni koji tu državu ne žele jer će tako izgubiti tristo evra na razlici neke školarine, o tome da je neko izdao ponešto prebacivaće mu oni koji su izdali sve ostalo, no, razgrćući mrak samo uznemiriš stanovnike tog mraka, to smo oduvek znali...
    Slučajno sam se zatekao kad je razgrtanje počelo, one večeri u Crnogorskom Narodnom Pozorištu (kad je tek promovisani Ambasador Dobre Volje posle velikih koncerata u Sarajevu primljen po preskočenom protokolu kod kolege Izdajnika, tadašnjeg predsednika Crne Gore), malo sam se muvao kad je nastavljeno u Kotoru, Baru, Budvi, pa iskušano na veličanstvenom pljusku na trgu na Cetinju, i ne zavaravam se da je išta završeno, kako neki tvrde...
    U Crnoj Gori je, naprotiv, nešto tek započeto, i neka je sa srećom. Neka svi kojima je do te zemlje stalo dobiju šansu da je učine što boljom, sedeli oni u skupštini levo ili desno, što i nije važno kao što se čini. To levo-desno ionako izgleda obrnuto jedino onima što gledaju iz sale u odnosu na one što gledaju s predsedavajućeg stola, nama sa strane je to manje-više potpuno svejedno...
    I, malo mi je neprijatno, ali ja još uvek ne znam ni gde je sad tačno ta famozna granica između Crne Gore i Srbije? Nemam pojma gde je granica između NAS? Naputovao sam se svetom kao stari kofer, pomalo sam i studirao geografiju, ali ako dosad nisam naučio gde je, bojim se da ni neću?
    Kad su ove nove međe počele da bujaju kao divlje puzavice, rekao sam da granice i postoje samo zato da bi se prelazile, i nisam se zamajavao učeći svaki čas zemljopis države koja bi mi zapala za taj dan. Svoju zemlju sam godinama označavao svojim prijateljima, kao kamenima-međašima, i njenu tajnu mapu nosim negde u grudima. Neizbrisive kote mojih uspomena zauvek će ostati označene povrh Brajića, u Bajicama, Nikšiću, Boki, pod Paštrovskom gorom...
    I izdržaću nekako da ovu čestitku i potpišem samo imenima Alekse, Jelene, Jovane, Olje i svojim imenom, kako sam je i započeo, ali bar ću nagovestiti da ovde ima puno ljudi koji misle kao mi. Nema ih dovoljno, ali ima ih puno, jako puno. I posle ovih reči biće mi malo lakše kad ih u prolazu sretnem među onima koji su umesto izbledelih majica sa simbolima izgubljenih ratova i likovima Junaka Koji Se Godinama Kriju već navukli majicu s originalnim ''Ne idem u Crnu Goru na more'', što nas konačno dovodi i do jednostavne poente ove priče...
    Ja ću, naime, majicu za nastupajuću sezonu prošetati i ovog leta po manekenskoj pisti obale u Pržnom, pa kud puklo da puklo...
    Jer, svašta sam bio u ovom životu...
    Jedino još nisam bio stranac u Crnoj Gori...
    Dok i to ne probam, želim vam, još jednom, puno sreće, i državu kakvu i sebi želim ali je, kanda, nikad neću imati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Georgijev, eat you freakin' heart out!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tek sad vidjo post dje su Srbijanci priznali. Moderatori slobodno mogu prebacit cijelu temu tamo.

Thanks Thanks Given 
    3,569
    Thanks Thanks Received 
    5,891
    Thanked in
    2,831 Posts

oVO sam postavio na iz raznih novina topik...
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka čat znala sam da će ovako da reaguje jer je jedan od najvećih kritičara srpske vlasti ali tekst je predivan :!: najezila sma se do ksam citala, stvarno sjajno
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Eh, sad, cak i kad ignorisem politicke tonove pisma, moram da kazem da nikad nisam mogao da podnesem mjesavinu beskrajnog samoljublja i udvorista koji su uvijek ocigledni u svim Balasevicevim proznim pokusajima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ
    Eh, sad, cak i kad ignorisem politicke tonove pisma, moram da kazem da nikad nisam mogao da podnesem mjesavinu beskrajnog samoljublja i udvorista koji su uvijek ocigledni u svim Balasevicevim proznim pokusajima.
    Prvi put se slazemo.

Guzica, klasicna, samo da mu dublje pa'ne.

PANONSKI *****R.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogami se dobro ono Balas godinama udvarao Slobu za novogodisnje koncerte u sred Beograda, u sred Slobove strahovlade, i ono u Sarajevu se udvarao, udvarao se i kad je lijecio dijete u Sloveniji a optuzivali ga za veleizdaju, pa kad su ga izopstili sa demokratskih medija kao sto je RTS, a posebice se sad vrlo udvara Crnoj Gori, jer ce ga tako vise voljeti oni u Srbiji..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Delfina, pusti tu pricu 'leba ti...

Tako mi njegove kritike...
    Bitno je da su koncerti uvijek posjeceni, on baci neku foru (istu vec godinama) ha ha, he he, posalica, trt mrt, i ljepota...
    To mu je kritika...
    A karta, krvavo skupa, vazda...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strani_plaecnik, ne avetaj koncerti su mu posjećeni jer ljudi vole njegovu muziku a ne zbog politčkih njegovih uvjerenja. a da je kriticar vlasti jeste, pa se ti sad mozes slikat. nemoj mi reci da se ne sjecas kako je slobo namjetao saobraćajne nesreće njegovoj cerki jer ga je ovaj ispozivao na nekom koncertu... i sad je čovjek koji poziva na mir i koji govori protiv rata i granica i mrznje supak :shock:
    e daleko ce mi stici sa takvim pogledima na svijet zbilja
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE][nemoj mi reci da se ne sjecas kako je slobo namjetao saobraćajne nesreće njegovoj cerki jer ga je ovaj ispozivao na nekom koncertu../QUOTE]
    e ovo su biseri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes :roll:
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Delfina
    Bogami se dobro ono Balas godinama udvarao Slobu za novogodisnje koncerte u sred Beograda...
    Ima ljudi koji se jos sjecaju njegovih stoseva na racun Albanaca i Hrvata ranih 90-ih.

Ipak, vec rekoh, ne pricam o politici. Rijetko ostavljam knjigu kad je jednom pocnem ali sam bio u zestokom iskusenju citajuci njegove "Tri posleratna druga", cini mi se da se zvala. Toliko bolesnog samoljublja, "ja najpametniji, najbolji, najveci zavodnik" ima u toj kvazi-autobiografiji da mi se smucio.

Moram reci da ovakvo udvoricko pismo tesko moze da popravi utisak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa
    Strani_plaecnik, ne avetaj koncerti su mu posjećeni jer ljudi vole njegovu muziku a ne zbog politčkih njegovih uvjerenja. a da je kriticar vlasti jeste, pa se ti sad mozes slikat. nemoj mi reci da se ne sjecas kako je slobo namjetao saobraćajne nesreće njegovoj cerki jer ga je ovaj ispozivao na nekom koncertu... i sad je čovjek koji poziva na mir i koji govori protiv rata i granica i mrznje supak :shock:
    e daleko ce mi stici sa takvim pogledima na svijet zbilja
    Zaista me Srbija nikada u tolikoj mjeri nije zanimala da bih znao da je njegovoj cerci namjestao saobracajke. (ustvari, Srbija me nikad nije nimalo zanimala :mrgreen: )

Koja su njegova uvjerenja, ne znam, ali znam koliko sam placao kartu na njegovom koncertu u basti Bioskopa kulture, 98 cini mi se....
    Zadnje 5dm, i 5dm sam od majke isprosio... 10dm, velike su bile bogami...
    I onda je on tu prosipao neku prdoklacinu i patetiku. Za velikih 10dm po osobi.
    Nidje nisam napisao da je supak, napisao sam da je guzica jer to i jeste, najizkomercijalizovani muzicar kod nas. A to miiiiliceeee, sto si ti romanticna curica pa ti pasu njegove pjesmice, nije problem slusacemo ga na nekoj romanticnoj vecerici, nije problem... :P
    To da je kriticar vlasti, ne sporim, ali kakav, to je problem...
    A evo i sad dokazuje to isto....
    Sto je ne cestita crnogorskom narodu, no Milu Djukanovicu?! Sto se meni i narodu pismom ne obrati?!
    Sad bi trebao da napisem, busajuci se u prsa junacka:"Zar je ova drzava vise Milova, no moja?!" :mrgreen: :mrgreen:
    Morate priznati da ovo zvuci kao odlican vic

A ja sa mojim shvatanjima, doguracu dokle me puste, koliko i tebe, i bilo koga...

Thanks Thanks Given 
    12,540
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Pa i ja sam je citala al ne vidjeh to sto ti vidis!Citala sam svaku i kritikuje,tacno,sve ono sto mu se ne svidja pa i vlast,Ovo je demokratija moze mu se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking

"Svadba beshe k'o svadba, shta da se pricha..."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vazda je bio udvorica, od Racunajte Na Nas, preko Ne Lomite Mi Bagrenje... Ali ga Srbalji proglasise za Principijelnog Opozicionara. Lele njima kad im je on najbolji, no sto ce - tesko da ima puno boljijeh.

Mi ono ni dvije duzine ne uspjesmo izbrojit.

Nego, mali mi je posa za ove "anacionalne" pjesnike jesu li priznali, no oni patrijarsijsko-akademijini Cerolozi oce li priznat? Makar ijedan? Ili ce krepaline cerat do kraja.

Ljepsa im je Aleja Velikana no Cepurci. A dje je tek Mrtvo Duboko...
    Nema na svijet toga kolektivnoga ludila koje napalm ne liječi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Beranac
    Tim pre, što se nadam da imaš neke veze u medijima, i da će uz Tvoju malu pomoć, ova čestitka biti prosleđena i preneta i našim brojnim prijateljima u Crnoj Gori...
    A miiiiiiliceeeeeeee, posto si ti danas u fazonu da branis Balasevica, a ja sam u super raspolozenju, veseo, spreman za zajebanciju i vicOve, evo ti jos jedan... :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jeronim
    Vazda je bio udvorica, od Racunajte Na Nas, preko Ne Lomite Mi Bagrenje... Ali ga Srbalji proglasise za Principijelnog Opozicionara. Lele njima kad im je on najbolji, no sto ce - tesko da ima puno boljijeh.

Mi ono ni dvije duzine ne uspjesmo izbrojit.

Nego, mali mi je posa za ove "anacionalne" pjesnike jesu li priznali, no oni patrijarsijsko-akademijini Cerolozi oce li priznat? Makar ijedan? Ili ce krepaline cerat do kraja.

Ljepsa im je Aleja Velikana no Cepurci. A dje je tek Mrtvo Duboko...
    :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:

Oni jos prelamauuuuuuuuuuu :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by Strani Placenik
    A miiiiiiliceeeeeeee, posto si ti danas u fazonu da branis Balasevica, a ja sam u super raspolozenju, veseo, spreman za zajebanciju i vicOve, evo ti jos jedan... :mrgreen:
    nijesam u fazonu da branim Balaševića, niti ima potrebe da to radim. prosto mi je degutantno da se svi koji se ograde od politike koja im ne odgovara označe kao uvlakači. ok, i ja mislim da bi svrsishodnije bilo da je poslao na ime crnogorskog naroda, ali pretpsotavljam da u Đukanoviću vidi političku figuru koja je Crnoj Gori donijela nezavisnost... kažem, pretpostavljam, ne znam.
    ne znam koji je vaš drugi problem sa tekstom koji je jako lijepo napisan, pun ličnih impresija i obojan emocijama jednog čovjeka, koga očigledno mnoge uspomene vezuju za CG, a opet nema jedne jedine stvari koja bi bila uvrjedljiva po Crnogorce. I umjesto da budete zadovoljni što ima i prisebnih ljudi u Srbiji, koji ovo ne doživljavaju na način na koji to ne doživljava većina, vi nekoga ko poziva na Ljubav, Mir I Toleranciju nazivate uvlakačem :shock: dje smo mi zalutali... zar je moguće da ne vidite ništa drugo iz tog teksta... meni je to zbilja pretuzno, tolika ostrascenost. bas tuzno... nevjerovatno mi je da nikakvu drugu emociju ovaj tekst nije probudio kod vas...

toliko od mene na ovom topicu, nemam više namjeru da ponavljam. svoje sam rekla, pa da ne ispane da ja bilo koga branim

pozdrav
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne odgovara označe kao uvlakači. ok, i ja mislim da bi svrsishodnije bilo da je poslao na ime crnogorskog naroda, ali pretpsotavljam da u Đukanoviću vidi političku figuru koja je Crnoj Gori donijela nezavisnost... kažem, pretpostavljam, ne znam.
    Ma Balasevic zna sta pise i zna kome je treba cestitati i zbog koga je napravljena.
    A i nece da rizikuje svoje tradicionalno ljetovanje u Miloceru .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milice, tvoja "greska" u komunikaciji samnom, je sto sto ja jedno, a ti drugo.
    Ja nidje napisao nisam da je on uvlakac vlasti, doduse, slozio sam se sa jednim dijelom posta SKOJA, a on ga je, nazvao uvlakacem, dok sam ja slaganjem sa njim, htio reci, da ga, kao ni on, ne smatram sad nekim, ne znam kakvom velicinom zbog toga.

Licno, smeta mi, sto se obratio Milu, Blazu i Lidiji, dajuci prostora, i na nekih nacin potvrdjujuci opozicijinu pricu o privatnoj drzavi. Da li on vidi Mila kao figuru koja je donijela nezavisnost CG. Vidi. Kao i vecina ljudi u Srbiji, i dobre i lose strane.
    Ja nijesam Milo i ne zelim da neko povlaci jednakost izmedju mene i njega. Ne bih dao za pravo sebi da pricam u ime Crne Gore. Ovako, mi mozemo svi da se odselimo, neka ostanu Milo, Lidija i mali Blazo (zaista, o decku sam cuo sve najbolje, i znam da je vaspitan i kulturan, za razliku od dzukele kao sto je recimo Marovicev sin koji cuda po BD radi) i za Balasevica ne bi bilo neke velike razlike. Cak ce biti vise mjesta na Prznom :roll:
    Nervira me to, i nervira me ta patetika, a emocije su postojale, nego su malo bljutave od silne patetike i onoga sto sam boldovao u nekom post ("ja se nadam da ti imas NEKE veze u medijima").
    Cak sam pismo koje sam dobio mailom od prijatelja, proslijedio ljudima kojima znam da ce to znaciti, i koji ce te emocije osjetiti.
    Meni to ne znaci, emocije me ne zanimaju, zanima me samo interes, kao i Balasevica kad mi je uzeo onih 10DM
    Ostrascen nisam, ali kad si pomenula reci cu ti i ovo. Znam da zvanicna Srbija i Kostinioca nisu narod Srbije, ali isto tako znam da ni Balasevic nije Srpski narod, tako da ove "emocije" necu uzet zdravo za gotovo, no i one koje su mi se javile citajuci komentare na B92, serbiancafu-u, srpskinacionalisti.com, i sl.
    Sjeticu ce i kamena koji cemo jesti, siptara, muslimana i ****** koji su nam donijeli drzavu, seljaka i brda, prljavih plaza, stanovnika kao u jednom bloku novog beograda ili nisa, svakog taksiste u bgd koji me saceka na zeljeznickoj i pocne mi srati o "otcepljenju" i o tome kako me Srbija hrani...

Sjetiti, u stvari, NE zaboraviti, ali ono sto me interesuje su FINANSIJE I INTERESI, tako da, vjeruj mi da nisam ostrascen nimalo, samo realan, zato se ne topim zbog Balasevicevog pisma.

Ok, postujem sto je to napisao, slazem se da je dobro u ovom momentu, jer sluzi nekom interesu, a to su dobri odnosi, zbog daljih interesa, dirljivo je, emotivno i sl.
    Ali onome kome moze da prodaje tu pricu. Ne kazem da on to ne misli, samo...bljutavo je, nemam druge rijeci. Najvise zbog licnog obracanja Milu a ne CG narodu.

I jos jedna stvar, zbog koje sam odma reagovao, pa se evo produbilo.
    Balasevica ne smatram nekim covjekom iz razloga sto je najkomercijalniji muzicar koji se najvise ruga svima zbog toga, a najvise para zaradjuje.
    Eto tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Milos111111
    Ma Balasevic zna sta pise i zna kome je treba cestitati i zbog koga je napravljena.
    A i nece da rizikuje svoje tradicionalno ljetovanje u Miloceru .
    Nema sta da rizikuje. Ni on, ni bilo ko.
    Mi planiramo biti turisticka drzava, jel?
    Plati pa ljetuj, i daj boze da pocnu konacnu dobijati turisti ono sto treba da dobiju, kvalitetnu uslugu po realnoj cijeni.

A sa njim treba graditi dobre interese, zbog toga sto je on, to sto je.

A to sto ga ja pljujem po nekom tamo forumu, to cemo zanemariti, i nadati se da on to nece citati

Samo neka on donese novce zelene, lako cemo za ostalo
    Interes, interes... sto bi rekao Didi: $u$ke, $u$ke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Strani Placenik
    Plati pa ljetuj,

Samo neka on donese novce zelene, lako cemo za ostalo
    Interes, interes...
    ...tačno, plati pa ljetuj, plati pa slušaj Đoleta ... a ovo pismo je za moj ukus prepatetično i suviše privatno , ne znam što će u novine, osim da legitimiše čovjeka koji tu legitimaciju već ima ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Haha, dobra glodur, dobra...

Nije meni zao tih 10DM, 'zao' mi je sto se pravi posten i ne znam kakav, dobricina sa rukama u dzepovima, nakrivljenom glavom i nekim telecim osmijehom, a masno naplacuje svoje koncerte...
    Pravi ekonomista.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)