067530263
067530263 ti je broj Acike
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
067530263
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ljudi... Treba mi informacija za dobrog limara/plasticara da vrati branik u 'sarke'...
Dakle nema tragove za farbanje vec je branik izbacen iz lezista na 'spojevima'. Ko to dobro radi?
Last edited by zubizaretta; 17-05-15 at 21:32.
Ima li ko problema uzadnje vrijeme sa gorivom?
Napunio sam zadnji put na europetrol u blok5, i nocas mi se auto gasilo 2-3 puta.
Moze li biti gorivo (da mijenajm filter? ) ili sto drugo ?
Who let the dogs out
Moze ti biti i do kod kljuca,tj citaca istog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peugeot 308, 1.6HDI.
Gasio mi se u toku voznje, i kad ga upalim ne drzi gas, ugasi se odma.
Nocas kad sam krenuo iz Bara za Pg, osjetio sam prije Sozine da mi gubi snagu povremeno ali nista nije ukazivalo da ce i da se ugasi.
Ugasio mi se tek kod Senic petrola u Golubovce. Poslije toga sam pauzirao pet minuta i vozio do Pg dje mi se opet ugasio. Nekako se dovukoh kuci.
Do veceras mi se ovo nije desavalo.
Who let the dogs out
El klapna mozda.
TAKUMI
Generalno je Euro oil smece od pumpe.Ja sam pocinuo od kako sipam na Petrol
Odma ujutro podji u monteparts uzmi Mann-ov filter nafte i zamjeni ga. Francuzi su jako osjetljivi kad je los filter pa i kad je nov ako je los kvalitet i kad se zaprlja..
Mann,mahle, Hengst i Bosch to trguj uvjek kad je ulje i nafta u pitanju pa i vazduh a klime koji god zavrsava posao.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
je li realno da postoje majstori koji kazu tako za neki filter da moze jos?
pa moj otac u zivotu klimu u kola nije upalio pa filter na svaki servis mijenja, ne velim da je ispravno ali nece crc
Dobro ce mi biti ako je filter nafte, samo da nije ova klapna, kakav senzor ili sto znam vec.
Who let the dogs out
Idem ujutro odma. Zahvaljujem svima.
Who let the dogs out
Pa meni je od starta sumnjiv bio senzor bregaste, zato sam ga pitao kad prvi put pali kola jel mu se ugasi auto odma...
To je meni bilo na bmw kad sam ga kupio, prvo ujutro paljenje, upali odma kao mina i ugasi se i sledece paljenje sve normalno i ostatak dana.. Al vjerovatno je tek poceo bio da brlja pa se zato tako ponasao
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Do koliko se moze promijenit boja kola a da je legalno, tj ne mora se unosit u papire?
I am so post-rock I shit sad birds.
Rođaku mi crkla turbina od opel astre, 2.0 (2000-to godište čini mi se) koliko košta polovna i gdje da je traži (u Pg)?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Skine svoju bude bez kola 4-5 dana posalje je u turbo servis uzice 250-300e sa garancijom god-dvije i miran jer bude kao nova posle toga. Ovako ce da plati iste pare polovnu a moze da mu rikne za mjesec dana.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Ok, hvala.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
a sparco sta ako nije moguca reparacija turbine? Da je bas crkla crkla?
One Ring to Rule them all...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks