Ja sa mojin autom ne mogu preko ivicnjaka ali bi mu zato gurao ovu skatulu pa nek mu pukne branik.
Ja sa mojin autom ne mogu preko ivicnjaka ali bi mu zato gurao ovu skatulu pa nek mu pukne branik.
Audi 4 ili 6 sa montenegro-racing.com naljepnicom. Turbo mu pozadi pise. Budaletina ga neka vozi. Driftuje odje oko skvera kod Delte. Zamalo nije lancani izazvao. Pg Ez nesto tablice...Ovi MR su se is3povali da su neki vozaci.
Sto cini Miko![]()
Kontrolisani drift sa a4 benzinac? Topppppp
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nije svako svjestan da ima ljudi koji se voze na /40 gume i felge koje koštaju više no dobra Golf trojka... El eto...
Svaka njemu cast, ali ko se ukljucuje na skver ne moze da reaguje, jer avetinja se pojavi niotkuda. Presrali su vise svaki dan i svaku noc sa ulicnim trkama. Bojim se da ce se saucesca izjavljivat po forumu brzih dana. Bice prica "Bio je dobar momak" isl..
Danas oko 13h naspram nove EKO petrol pumpe lik u zlatnom G2 pokusava da kontrolisano driftuje pa se nabija na trotoar :mrgreen:
TT
To mu je posle kartinga.
TAKUMI
Sve se moze za odredjenu sumu![]()
Danas,ispred trznog centra u Savniku
![]()
Od kad su bilbordi u Savniku na HR jeziku?
--------------------------
Do Not Disturb.
Od kad tržni centar i Šavnik idu u jednu rečenicu?![]()
Last edited by salmajster; 17-05-15 at 15:29. Reason: greška
Bolje imat no' nemat....
Sve mi se cini da ova slika nema veze sa Savnikom.
TAKUMI
Ja sam htio da pitam okle bilbord tamo no nisam htio da mi se ko ne naljuti![]()
Do Not Disturb.
Danas idem motorom od NK-a prema PG-u. Vozim kroz Budoš oko 80, na 30-40 metara ispred mene ide minibus Striković kad sa desne strane minibusa izlijeće velika bijela kesa (kao one kese od smeća bez ručki) i prolijeće mi na 5 cm pored glave.
Prvi put u životu požalih što nemam vatreno oružje....
Stoka SELJAČKA....
Bolje imat no' nemat....
E pazi. Da si stao sa strane i prijavio policiji slucaj - prvo bi te tretirali kao retarda, zatim ne bi nista preduzeli povodom prijave. Cak bi se izmedju sebe sprdali prijavi (vjerovatno).
Malo je drugacija situacija vezana za projekat Budi Spijun (tj. Odgovoran) - jer su tamo predmet privatnici koje mogu lako kazniti i puniti budzet. Inspekcije jedva cekaju takve prijave, pa se kazne mali privatnici koji nemaju nikog iza sebe, a velike ne kaznjavaju (ili simbolicno).
...zato da si prijavii fizicko lice - gledali bi te kao ludaka....nazalost.
Jebes konzu i policiju. Stvar u svoje ruke i cao.
TAKUMI
Da stane, da zaustavi busa i da jebe mater vozacu.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks