Isprekida me ovaj Almagro, nasao je danas da igra ovako dobro..
Monako - Vavrinka ekstra mec, drugi dio meca Vavrinka je odigra' ka' stari.
Malo se potcjenjuje Endi. Nisam ljubitelj njegovog tenisa ali kad je u formi jako ga je tesko dobiti. Za njega je i dalje najveći penicilin Federer jer protiv njega ima mentalnu blokadu od početka do kraja meča. Nadal je danas prikazao dobar tenis u većem dijelu prvog seta ali je pukao u drugom. Ono što je mene na turniru najviše iznenadilo jeste Berdihova očajna partija juče protiv Nadala. Mislio sam da je poslije onog finala sa Novakom , Berdih postao opasniji igrač ali to su samo njegovi kratkotrajni bljeskovi. Endi je zasluženo pobijedio i ušao u uži krug onih koji će igrati makar polufinale RG-a. Vidjećemo što će turnir u Rimu još da otkrije...
Isprekida me ovaj Almagro, nasao je danas da igra ovako dobro..
Monako - Vavrinka ekstra mec, drugi dio meca Vavrinka je odigra' ka' stari.
Odličan tenis večeras. Bellucci je igrao jako jako dobro. Veoma interesantan igrač koji ima potencijala. Novak je igrao solidno i taman da polako podiže formu.
Beluci je stvarno igrao ekstra, odlicno servirao i forhendom ubija.
Bice zanimljivo:
12:00
David Goffin
David Ferrer
14:00
Tomas Berdych
Roger Federer
16:00
Novak Djokovic
Kei Nishikori
21:00
Stan Wawrinka
Rafael Nadal
Mislim da je za Novaka korisno što je u Rimu igrao prva dva meča protiv izuzetno motivisanih protivnika. Beluči je sinoć zaista igrao sjajno i to je i sam Novak rekao na konferenciji čestitavši mu. Beluči bi sinoć svakog igrača iz top 10 pošteno ili namučio ili dobio.
Gleda li ko ovaj atomski tnt tenis Rafa-Stan, ludilo totalno..
Kakav prvi set majko mila predobar tenis konacno danas.
Bravo vareniko.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Auh, kakav mec. Stan the Man!
da je iskoristio nadal jednu od one 4 set lopte mislim da bi lagano dobio ovako je potonuo a wawrinka se raspucao
sa ovakvom igrom nadal nema sanse da odbrani RG
Au sta ono bi..Kakav mec Vavrinke...agresivno, jako, precizno, bekend umjestnost cista.
Stvarno je bio vrhunski tenis sinoc.
Poslije meca na kameri Stan je napisao ""See you tomorrow R.F."
Kvota na Vavrinku je cak 2.5
Uh kakav je sinoć tenis bio... Vavrinka i Nadal su odigrali strašno s razlikom što je Vavrinka zaista pogađao nevjerovatne poene. Nadal je stvarno pokazao izjavom i ponasanjem da je pravi sportista. Šteta što je naletio na raspoloženog Vavrinku jer bi u polufinalu razlupao Federera da je prošao. Lično ne vjerujem da Stan može da odigra uzastopno onakav meč od sinoć...
Novak je danas lakše dobio Ferera nego što sam očekivao. Solidan meč.
Ima neka rupa na teren oko osnovne linije i evo se Novak već žalio i danas i juče a oni je kao zakrpili sa nekim malterom da bi i Federer sad gledao u nju i kao nešto negoduje u smislu " A jesam lud kad igram na ovakav teren jer ću nedje nogu izvinut kad budem proklizava " ... intresantno ovim igračima koji nisu u top 3 to ne smeta ili makar nisu obraćali pažnju![]()
deuscroix
Znaci deda koji je trebalo da ide u penziju prije pet godina pegla ih i na sljaci.
Sjutra Novak igra da kompletira pola godine osvajanja jakih turnira ... očekujem dobar meč![]()
deuscroix
Strah me od sjutrasnjeg finala jer evo vec neko vrijeme se medjusobno pravilno bore ova dvojica i sledeci mec pada da dobije Federer!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Vavrinka je vodio 3-0, igrao ubitačno i odjednom stao. Ja sam prognozirao da teško može ponoviti meč od sinoć ali je večeras Stan odigrao sramno i krajnje sumnjivo. Nadal bi pojeo Federera večeras... Evo Rodžer sebe favorizuje sjutra a to znači da gubi.
Federer nema osvojen Rim tako da ce sigurno imati motiv da odigra dobro, kao sinoc kada je odigrao odlicno. Igra jako dobro cijeli turnir dok Nole i nije bas prikazao najbolju igru. U svakom slucaju bice zanimljivo![]()
Aoo sto rade Djovakovi fanovi.
Roger je rekao samo da moze da pobjedi Novaka jer on nije Nadal na sljaki sto je istina.
Koliko god Novak bio brutalan trenutno tesko da moze biti bolji od Nadala na sljaci kad je ovaj u top formi.
I manje citajte srpske medije.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kako oce sreca ovog srbina to je cudo. Svajcarac za sad djeluje bolje. Ipak velika prednost za noletu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikad lakse djokovic nije dobio.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks