Ne velim ja nista za Grofa no sam popizdio kad sam vidio da ga komsije ugrabise a nama Brnovic nesrecni jos $edi na klupu.
Nemamo mi taj luksuz niti fond igraca da bi cerali velicine (za nase uslove) kakve su Damjanovic i Vucinic. No neka igraju dokle mogu, svakako se jos ni ne nadzire spic njihove klase.
Last edited by BiTrAtE; 13-05-15 at 11:53.
Velika pobjeda omladinaca danas. 2:1 protiv Poljske. Oba gola dao Nikola Vujnović. U drugoj utakmici Bosna neriješeno sa Ukrajinom. Mi igramo sa Bosancima prekosjutra u 17:00. Ništa nije nemoguće.
Dick Laurent is dead!
Bravo momci! EP nije bitno, samo da se nekoliko bar izbori za pravi ino angazman!
EP je veoma bitno, nažalost. Sjećam se generacije prije tri godine đe su očitali lekciju Englezima prethodno deklasiravši Švajcarsku. Niko od tih momaka nakon toga nije napravio inostrani angažman. Ovo su sastavi sa toga meča
http://int.soccerway.com/matches/201...er-19/1256172/
Dick Laurent is dead!
Dobro bi bilo kada bi otisli na to europsko takmicenje.
To je mnogo vazno za igrace i njihnu karijeru.
A koje bolji od ove dvije preostale ekipe Bosna ili Ukraina?
I dali imamo sanse protiv njih..?
EP je veoma važno, sjetite se zlatnih omladinaca Srbije. Mada dosta od njih nije za sad napravilo neke strašne karijere, barem su otišli u inostranstvo i našli dobre angažmane. Nama posebno znači da imamo veći izbor kvalitetnih igrača. Neka se samo jedan izdvoji, dobro je. Pogledajte Aleksandra Mitrovića npr.
Čitav meč
Golovi Vujnovića na 1:03:00 i 1:34:30.
Dick Laurent is dead!
Imali neki prenos protiv Bosne?
Dje je i sto cini Esteban Stevo Saveljic ? Oce li svracat ovo ljeto u Budvu ?![]()
čuh da je trenutno cg - bih 0:0 a ukr - polj. 2:0
Dadosmo gol u nadoknadi!
P r i m o r a c
I to golman u 94 min lol
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bravo momciNije golman nego Oliver Sarkic.
Izgleda da dobismo u 94-om, barem mi je tako na flashscoru. Mi 6, Ukrajina 4 pred poslednje kolo, dosta je i remi![]()
Filipe evo kako ja vidjeh![]()
Sad nam je remi dovoljan, velika šansa za te momke. Može im mnogo značiti za karijeru
Bravo za momke i Miljenovića što god da bude protiv Ukrajine. Ova generacija 5 pobjeda iz 5 mečeva u zvaničnim utakmicama, mada neka bude i remi u zadnjem kolu i bićemo zadovoljni
Nevezano za to, danas golovi Orlandića i Vukana Savićevića za Zvezdu i Zarubice za OFK Beograd. Mada teško da je to priča za ovaj topic.
Bravo momci. E sad da se cupne bod i kuci pjevajuci! Ima sarkic i golman i napadac, sinovi ovog sarkica iz fk buducnost pa mora da je to zeznulo ove na fladhscore-u
amnesiac, imas mozda snimak sa bosnom.....?
Eto zamalo se plasirasmo ali ni taj bod nismo uspjeli da odbranimo.Ipak dvije pobjede nisu mala stvar
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Meni je on vazda prevara bio, ali momak buca po Belgiji, sad na ljeto ide u jaču ligu pa ćemo ga vidjeti. Srbija nema boljeg špica od njega.
Da je nama ovakvih prevara, dobro bi bilo.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks