Gasi bildere
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gasi bildere
Јес', али се ти и клокер бодете у гусцу па ви је лакше :Рja sam batalio sve suplemente, radim dva kardia na dan, jedva dva mala obroka sa intreminentnim postom, i vjezbe na prazan stomak, i jopet 103, eh taj katabolizam masakrira jede na oci ;p
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Dje stara, treba ici na more
Toliko patnje radi 5 dana na more
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A dje, treba zivjet ka' vas dvojica![]()
Ne znam koji je ***** ljudima što dođu na topik, jer im je baba na pjacu rekla da ne valja preko 2 jaja neđeljno, i onda liječe komplekse jadnog izgleda, tako što izbacuju neke niđe veze linkove i niđe veze priču...
Jednostavno se pomirite braćo, niste ga zašli preko 2 dana u teretanu il bilo koji sport, volite da riljate slatko i masno, pa zalijete pivom, više nego da trenirate...pa vam je takav i izgled.
Nemojte zbog toga ovdje da se glupirate i izigravate pamet i primjer, jer nit znate bilo koga s foruma, nit ko koliko radi, kako radi, šta radi i jede...
Evo mjesec dana sve neki stručnjaci, ka Jole maniti kad je došao, sa maslačcima i surutkom, i onaj lik što je upoređivao dužinu života slona, lava i zeca i kako slon jede lišće...Shut up and enjoy your poor physique ♥
Last edited by Loverclocker; 15-05-15 at 18:05.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
E neka si im rekao ti,u pravu si i podrzavam
Mozda bi slonu bilo bolje da pocne bureke da jede jer se nagrdi od lisca sav u salo ojde 😂
@lover
cemu nervoza brato?
aa lavovi slonovi surutka,uuu sto sam ja propustio![]()
maslachak?wtf?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A nije nervoza, samo ja ne idem na druge topike da pametujem ljudima il da nabijam postove...a takvih dođoša ima ođe u zadnje vrijeme...
ada bili ste tu...kad lik kaže duže se živi kao vegetarijanac, pogledaj slona, 100 godina, a lav 10 godina, i ovaj drugi brat sa surutkom i suvim salom od jazavca...sve pacijenti![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Vidji ga od proteina dobija napade bijesa... Sto je ta hemija jbt
rm -rf /
Anabolička agresija, ćelava glava, svi su simptomi tu.
Роид рејџ младог клокера, што ти је јадан, добро си то прикрива' до скоро :ДД
Јутрос уста' у 7, на поса' до 15, у 15:30 утовара' тросјед, пребачио га 20 км испремјешта' пола намјештаја, вратио се 20км, утовара' двосјед и фотељу, опет 20 км, истовара' намјешта', онда у 7 у теретану, ноге... Масакр, мало ми је фалило да се исповраћам у пм, али баш баш мало...
Чучањ х5
Лег прес х4
Некакви исто пуш ку*ац х3 али једноножно
Екстензија х4
Задња ложа неких 6 серија
Лист неких 8 серија....
Биће то добро... Некад...![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Opako...Sad cu jednu racunicu da napravim oko ove betonaže što oko kuće rabotamo, parking i garaža i staze neke...Ne računajući jedno 20 kubika šljunka izprebačanog lopatom, kamenja utovarenog i poćeranog, pa jedno 5-6 tona...i materijala za podlogu, krupni šljunak jedno 5-6 kubika...Samo ću cement da vidim...
Otac mi ima diskus herniju od skoro pa samo ja sa njima radim...Prošlo je sigurno 60 džakova do sad, svaki od njih utovari u kolica, poćeraj, pa istovari u ostavu...to je x2, pa još x3 utovari u kolica, istovari na paletu, pa posle prebaci u korito đe se sipa da se posle lopatom ubacuje u mješalicu...
Znači 60x5 = 300 x 50kg= 15 tona isprebačano...samo na ruke...ništa ovo drugo![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ne idite na trcanje u 12 , samo da vi reknem............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Juce sam krenuo na trcanje u 5. Pocela krv iz nosa nakon 13-14min. Vlaga, vruce, tesko, bljak.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
\\OFL•GIC
Ču krv iz nosa...Kako bi od 12h do 17h da si na sunce i arbajtuješ...Nema to nikakve veze za zdravu osobu, nego vidi šta ti je kod doktora...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
A zbog malo krvi iz nosa sigurno necu ici kod doktora. Nisam se osjecao lose poslije tih 2km, al eto pustio malo krvi iz nosa pa sam prekinuo. Imao sam snage da nastavim, ali treba slusati tjelo. A taj dan... juzina na moru, siva okolica koliko vlage je bilo u vazduhu, 28 stepeni, sauna.
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks