Ma necu ni ovakav bolid ni bucnije motore, ocu bolide i motore iz 2001-2005 i sve ostalo takvo da bude.
Ovaj prototip me podsjeca na neku naucnu fantastiku, samo sto ne poleti.
Ma necu ni ovakav bolid ni bucnije motore, ocu bolide i motore iz 2001-2005 i sve ostalo takvo da bude.
Ovaj prototip me podsjeca na neku naucnu fantastiku, samo sto ne poleti.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Znate li sto je danas vidjeno na Fioranu?
TAKUMI
Ajde reci nam,nemoj da nas tizuješ sad?!
James Tiberius Kirk
Da je makar napisao "ko je vidjen" pa da nagadjamo, ovako...
![]()
Vidjen je Ferkan.
TAKUMI
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Izgleda da Hamilton nece dozvoliti da mu Rozberg opet prekidom preotme pol poziciju...
http://www.motorsport.com/f1/news/ha...t-in-monaco-q3
kad ce ovaj cetvrtak u lijepu piiiiiiiiiii
![]()
pazi, Monte Carlo je manje vise uvjek dosadan (glede obilazenje).
al ima to nesto u sebi sto ga stavlja rame uz rame sa nekim stazama koje obiluju preticanjima.
obozavam tu trku!
tesko ce Ferrari uzet pol, al nek budu blizu Mercedesu u trci pa da se nadamo necemu kroz pitstopove...
Last edited by nickname; 18-05-15 at 20:17.
Pozicija na stazi je od presudnog znacaja jer nema mjesta za obilazak. Pireli je za ovu trku najavio super soft gume sto mislim da ide u prilog Ferariju, problem je taj sto ce na trci biti samo jedan odlazak u boks (ako ne bude safety car-a). Pit stop i duzi stint na super mekim gumama mozda budu jedini nacin da se nesto promijeni pogotovo sto ferari ima ubjedljivo najbrze pit stopove, a soft gume mu vise odgovaraju/duze traju.
ja kad je monako po rasporedu racunam kao da nema trke taj vikend... ono je lijepa staza ali prilagodjena kartingu a ne bolidima sa vise stotina konja...
Ma staza je bezveze i tu je zbog para i jet seta.
TAKUMI
Onamo jedino je zanimljivo kad zavrsi neko u zid
Kao npr. Lojzek 2011e u subotu prije kvala.
TAKUMI
Honding ing je izjavio da su trenutno na 70% snage i da ove godine nece biti pobjeda. Sljedece godine takodje ce biti tesko doci do pobjede.
Treba mu samo javit da 2017-e stizu drugaciji motori tako da je McLaren Honda connection cao cao.
TAKUMI
Pa jes neko je sve ovo izmislio,bio dokon. Kako ne. Meklaren je klasicna ljigava firma koji samo pare interesuju. A evo su i Hondu zarazili s tim.
James Tiberius Kirk
Cujes ovoga![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sve timove interesuje novac. Honda da nije imala finansijsku racunicu ne bi se vracala u F1, a evo, audi nece da udje u F1 jer im se ne isplati. Ferari je ove godine dobio najvise novca iako je proslu godinu zavrsio kao cetvrti, nisu oni u F1 samo zbog trkanja. F1 ne postoji bez ferarija a i dobar dio ferarijevog imidza je vezan za F1 i to je ok. A to sto su Raikonena (koji im je btw 2007 donio titulu) istjerali iz tima da bi doveli Alonsa (a svi znaju kako se to zavrsilo), po meni je bio ljigav potez.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks