Ae neko ko koristi da mi kaze.. Koji nemasni sir da uzmem da kombinujem sa orizom? Ja sam stavljao dvije kriske trapista, ali kapiram da je kalorican prilicno...
@olosh
cemu bcaa sluze?
@mixed
je li ti cilj skidanje masti ili odrzavanje?
Ae neko ko koristi da mi kaze.. Koji nemasni sir da uzmem da kombinujem sa orizom? Ja sam stavljao dvije kriske trapista, ali kapiram da je kalorican prilicno...
E koliko se vi patite sve vi prosto...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
@samson
kakva je to kombinacija sir i riza?sto ce ti ta ekskurzija.
inace sto se tice tih nemasnih,tj manje masnih imas jedino onaj prezident sir,sa 5,5%mm ,koji nije nesto..
steta sto kod nas nema ela sira,kakva je to stvar,bruuuka..nisam mogao vjerovat da se ljudi zale na njega kako je bezukusan,suv itd..ovaj prezident je duplo gori.
@acs
izvini brate sto ne mozemo svi da jedemo dvije pice dnevno i vicemo 'debeli ali srecniiii!!'![]()
A ja oriz jedem uz svasta, pa malo zbog ukusa... Oriz mi je klasicna zamjena hleba. Mislim da krisku nisam pojeo vise od 2godine.
Tako da sta god jedem tu je i orizSto pitas, ne valja?
Мени Президент преукусан, мога' бих га јес' сто пута на дан, само да ми га ко оће куповат' :Д@samson
kakva je to kombinacija sir i riza?sto ce ti ta ekskurzija.
inace sto se tice tih nemasnih,tj manje masnih imas jedino onaj prezident sir,sa 5,5%mm ,koji nije nesto..
steta sto kod nas nema ela sira,kakva je to stvar,bruuuka..nisam mogao vjerovat da se ljudi zale na njega kako je bezukusan,suv itd..ovaj prezident je duplo gori.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
@samson
ma ok ako se to uklapa u to sto radis..
@kalje
jesi probao ti brate kad onaj domaci staaari kravlji sir?!!?
nasprem njega taj prezident jeee nula.
^
i doza od 5-10g ce da mu ocuva misicnu masu..ii nas veeliki neprijatelj kataboliiizam mu nece moci nista,jeeej!![]()
Проба' сам сваки могући, пушти тамо :Д@kalje
jesi probao ti brate kad onaj domaci staaari kravlji sir?!!? :grin:
nasprem njega taj prezident jeee nula.
Имам утисак да људи трипују да ће катаболизам да их поједе за пет је*ених минута... Опуштите се, људи![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ja uzeh Dukat posni i ne djeluje toliko lose. Samo sto je dosta skup, cini mi se. 150g oko eura nesto tako.
ja pijem BCAA prije no što odem do na mješalicu il kako kopanje oko kuće...pa onda nakon 15 kolica, još jednu mjericu...mogu vam reć, sav sam očuvanbahah
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ocuvan? Ti bi treba da si i koje kilo nabacio![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ozbiljno pitam,do sad sam trenirao sve na suvo(doduse box i propratne vjezbe,vratilo,sklekove,razboj) medjutim malo sam se popravio pa sam se dao u teretanu,e sad me zanima da skinem oko 10kg da bih opet dosao na svoje..e sad me zanima sto bi mi preporucili od preparata,sve mi je dostupno,i finansije nisu problem
nećeš to supplementima izgubit, 2 dana nedjeljno kardio, 3-4 dana teretana, smanjiš ugljene hidrate, unos proteina visok...Proračunaš BMI i koliko kalorija potrošiš u toku dana, i onda unosiš hranom i pićem, jedno 300-500 kCal manje nego sto si potrosio...Izbacis lose UH i masti kompletno...a koji su loši izvori UH, tj tipovi UH i tipovi masti imaš na google koliko oš![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ok,recimo ishranu smo regulisali,sta dalje,neki suplement da popunim ishranu,jer imam naporan posao,treninge isto,program mi je teretana/box/teretana/box/teretana/box/odmor...
Ništa mi nije jasno neko veli dobar je bcaa neko veli bacanje para :-)
Ja cu kao do sada samo što sam sad ubacio jutarnji kardio i prije njega cu uzet bcaa da vidim malo kako ide...
Radim rotacije UH.
Ovsene i riža od UH.
Piletina, tuna i jaja od proteina.
Bademi, orasi i maslinovo od masti.
Sent from my GT-I9195
Last edited by sparky; 13-05-15 at 19:53.
This time next year we'll be millionaires
@majx
3x nedeljno neki kardio,brzi hod moze
4x tegovi,gledaj da se svaki trening zasniva na makar jednoj od osnovnih vjezbi,ubacis jos par vjezbi,srednjeg volumena,ponavljanja na tim ostalim vjezbama tu 10-15kom
gledaj da imas 180g proteina,nemas potrebe za veci unos i to moze manje,ali nebitno sad.
gledaj da ides sa hidratima do 100g
masti tu oko 70g
hidrati (riza,krompir)
masti (maslinovo,zumanca,omega,bademi,orasi)
protein (jaja,piletina,junetina,teletina,curka)
supelementacija (Omega3,Cvit,zinc,magn,whey,bcaa,kofein,kasije moze neki sagorevac ili kam tu da dark sajd pa nesto zesce) ovo jer si rekao da ti finansije ne prestavljaju problem
ovo ti je sve onako ugrubo
naravno povrce ne zaboravljaj
@sparky
niko ne spori,tj ja ne sporim da je bcaa 'dobar' ali to nije toliko bitna,da kazem stavka,u cijeloj prici.sigurno ti nista lose nece donijeti bcaa,bilo kad da ga uzmes,a ne poslije sna,kortizol pucaa,onda trcanje,veselo.
ali ako ces vec da ih pijes,uzimaj to ko covjek,barem 20g![]()
Uzimam oko 0.30 g po kg težine.
Ja mislim da je to ok?
Imam 98 kg...
Edit: podijelim to u 2 'uzimanja', ne sve od jednom.
Sent from my GT-I9195
Last edited by sparky; 13-05-15 at 21:36.
This time next year we'll be millionaires
ja sam batalio sve suplemente, radim dva kardia na dan, jedva dva mala obroka sa intreminentnim postom, i vjezbe na prazan stomak, i jopet 103, eh taj katabolizam masakrira jede na oci ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Braco napucana sveznajuca, biste li mi preporucili koje proteine da pijem za dobijanje mase, dakle htio bih ciste proteine bez raznoraznih dodavalica itd isl., cuh kao ima surutke ili kako li? Treba mi da povecam malo (recimo jedno 10 kila) mase, a doma dizem tegove, mozda pocnem i u teretanu.
Fala vi.
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks