I Iznoguda...
Nikad ga do kraja ne pogledah, nešto su prekidali čini mi se na neku epizodu ako se dobro sjećam pa ako ima da se pogleda sa prevodom nek pošalje neko![]()
I Iznoguda...
Forever young, i want to be forever young
Ja bih Gokua i sad gledao.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Gledam nesto kasete kad sam bio dijete, e kako sam se gazio od ove pjesme
Meni se svidjao ovaj sa elektricnom gitarom hahaha))
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Sjetih se necega, radite li sad nesto sto ste radili kao mali, kad ste bili klinci?
Npr. sa drustvom posle fudbala ako posle nas nema nikoga cesto opalimo 10-9 sa svim bjezanjem i guzenjem.
Prosle godine kad smo pravili rostilj, odigrasmo jednu partiju zmurke, a tokom ljetnjih dana, obavezno odigramo kockica u nocnim satima.
Kad imamo prilike odemo i na ringispil na autice, ali je to ipak rijedje masu.
moja prva kaseta sa nekih 4,5 god, moj izbor i još je imam...
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Sinoc se sjetih sa bracom kako sam im pravio kvizove, slagalice, asocijacije...![]()
Tu es mon héro!
ja sam se penjala u špajz po policama iz iz "šteka" vadila slatikiše i nosila napolje društvu.
a bez
nisam mogla da zaspim nego sam plakala s pričom: saamoo jooš jeednuuutoga se stvarno ne sjećam.
eee...da mi se vratit...
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam da li sam pisao vec na ovoj temi o tome, ja, dva buraza i najbolji mi drug smo napravili auto u prirodnoj velicini od drveta...Licio je na opela kadeta, ali su nam tockovi bili uski (od onih starinskih kolica za bebe) pa nam je propadao u zemlju...
![]()
Tu es mon héro!
Jednom davno kao dijete, čitao sam u legendarnom Politikinom zabavniku o ovome liku. Navodno je doživio 256 godina. Živio je u Kini od 1677. do 1933. godine. Dakle, gotovo od formiranja dinastije Manđu pa sve do vremena Maoa i komunizma. Samo je sad pitanje koliko je sve to tačno...? Do sada se sa sigurnošću moglo reći da je najstariji živući čovjek koji je ikada živio na zemlji - Širali Muslimov iz sela Barzavua u Azerbejdžanu, on je umro početkom rujna 1973.godine a rodio se 1805.godine... dakle, on se rodio u Persiji, a život je završio u SSSR-u.
Ali se zna da su Kavkasci uz Japance(pogotovo sa ostrva Okinawe) najdugovječniji ljudi na svijetu, regije sa najvećim brojem 100-godišnjaka...
Tada sam mislio, ključ su kose oči...
A PRAVILNA ISHRANA I ŽIVOT U NEZAGAĐENOJ PRIRODI; BEZ STRESOVA , I UZ UMJERENE FIZIČKE AKTIVNOSTI... ĐE SE TREBA UZDRŽAVATI OD SKORO SVEGA... mi nisu na pamet padali!
Last edited by Xerxes; 25-05-15 at 11:08.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Fudbalski turniri, paljenje guma (posebno je bilo zanimljivo kada podjemo kolektivno da maznemo gume iz drugog naselja pa dobijemo batine ili budemo najureni od suprotnog tabora a bilo je da se ponesto i zakuci :courage, fliperi, sendvic u pola hleba, nedostizni sladoled mega (kostao jednu marku), gadjanje prolaznika jajima sa krova zgrade, pravljenje skrovista, plivanje u zbunju / siblju (redovno sam dolazio isfiskan kuci kao da me je 100 macaka greblo), drzanje citavog copora pasa, basket u katranu (teren nam nije bilo asfalitran vec ostavljen u katranu pa se vratis sav crn kuci :courage
, redovno guranje starih auta oko zgrade (recimo vidimo raspali kombi i onda dvoje troje gura a dvoje sjedi i kao vozi pa se mijenjamo :courage
itd itd... Djetinstvo kakvo se samo pozeljeti moglo. Danas kad kazem malom bratu od tetke (dijete od desetak godina) ,,idi napolje igraj se'' on me obavezno pita ,,mogu li i tablet da ponesem'' :courage:
Била је та тета Ана у кући поред наше зграде која би данас имала око 120 година а код које сам увијек упадала на Бронхи карамеле.
И купим их ја неки дан.
Ал није то то.
ja bih sad malo igrao kuka na loptu
blago tebe:encouragement:
Pravljenje trotineta od daske i kuglagera a kasnije i spustanje skirolom niz padine, sto gora padina to bolje. Nista nisi ucinio ako krvave glave ne dodjes doma, da se majka presnijeti (:
Mi smo se gadjali krsima, 2 na 2 ili tvrdim borovim sisarkama.
I pamtim iz tog lijepog doba kako me otac isfrskao po guzici vojnickim kaisom, jer sam komsiji ukrao kuglager da izvucem metalne klikere. Nisam mogao da sjedim dva dana.
Last edited by JungleBoy; 05-08-15 at 23:00.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
e sto pomenu trotinet,koliko puta sam se nabio na onaj saraf sto veze volan i dasku kad naidjem na rupu
a ne samo ja svi koji su ga vozili
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks