Procijenjen na 4626e,nikakva veza nije pomagala tako da sam morao platiti 231e za prevod
Boles' komso. Auto koje gazi 3-cu deceniju hebe kevu 90% novim automobilima 2015 stose tice ubranja! Audi onda kada je izbacio zadnji audi c4 i zadnji b4 je zavrsio sa kvalitetnim i pouzdanim automobilom.
edit,sad se sjetih nesto.Znam da razglabali koliko ce biti prevod za njega.Koliko ispao na kraju za 169kw?
Last edited by AR156; 01-05-15 at 22:32.
Procijenjen na 4626e,nikakva veza nije pomagala tako da sam morao platiti 231e za prevod
Jesi pisao zalbu? drugu su uvazili.... Jer je to presmijesno ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tesko da se mozes zaliti,zbog sistema na koji rade.A funkcionise tako da onaj dan kada predas dokumenta trebalo bi odmah da dobijes procjenu,jer katalog vec imaju.Medjutim uvijek je ona prica da sacekas nedelju dana i plus dan dva te prebacis 8 dana.Rok za zalbu ili nepravilnosti je upravo 8.Znam da su meni predmet stavili cak i vise,jer su takodje procijenili automobil vie nego je trebalo,pa sam platio nekih 160 e,ako se sjecam,za auto iz 99te.Apsurd.
Znam da kada sam popunjavao formular,da sam opisao stanje vozila i da mi radnica na salteru rekla to ti ne znaci nista.
Auto je cak bilo procijenjeno euro vise nego par godina prije kada se poslednji put prevodilo.![]()
Kad se preda zalba proces traje od 2-6 mjeseci a stvarno nisam htio toliko da cekam.Mogao je vjestak da izadje na teren,ali mi se ni to nije isplatilo s obzirom kako je auto izgledalo kad je kupljeno i kako sad izgleda...Tako da nema veze,700e za registraciju i prevod...
Audijev novi turbo-benzinac sa 190 ks
U Audiju tvrde da je u pitanju "najekonomičniji dvolitarski benzinski motor u klasi", koji proizvodi 190 ks (140 kW) i generiše 320 Nm maksimalnog obrtnog momenta.
Radna zapremina iznosi 1.984 ccm, a najveći obrtni moment dostupan je u rasponu 1.450-4.400 o/min.
Audi A4 pogonjen ovim motorom biće u stanju da prosečnu potrošnju svede ispod 5 l/100 km.
Aha. I onaj 2.0 TFSI po njima trosi 7 a in real life - 15.
TAKUMI
trosi on 7 al taman kao i onaj pezo sto trosi 2l , na pravinu i konstantan gas na 1300rpm pri brzini od 30km/h
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
meni je nejasno sta su to oni novo i revolucinarno napravili ovdje? imali su milion 2.0 modela i sad su napravili jos jedan koji ima ispod 200ks i sto je poenta? smanjena potrosnja naravno... qq
i plus sto kazes onaj reklamiraju kao 7 trosi 15 znaci ovaj reklamiraju na 5 trosice 12 ahhahah
f6
Ako je manual, prosjek oko 11. Ako je automatik, 12-13.
TAKUMI
Mnogo je 11, prije 9,sa klimom 10.
Poslah mail Audijevom dileru za Italiju, pitah mogu li da ima posaljem vin i da mi daju istroriju ili makar km auta...
Odgovorili su mi da to nijedan Audi servis/diler ne smije da daje,da su to informacije iskljucivo za njihove interne potrebe...Zar u Roksped nisu to provjeravali za 30e?
U Italiju ne daju te informacije, a kod nas daju? Vidis da smo uticajni
meni su za moje auto dali. preko maila bas lagano. ne znam zasto nece ozb
f6
Za moga najboljeg druga Jola :*
![]()
I tata bi sine
![]()
Jedan s3 zuti se prodaje. Stariji model, moze se dog sa covjekom ne zanima ga to. Ako koga interesuje auto je kod pumpe na zlaticu kod mehanicara rasovic. Pored bolexa
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Na br table?
Objavljen prvi video Audi TT Clubsport Turbo koncepta
Debitujući ove nedelje na Worthersee događaju, Audijev novi radikalni TT model dobio je poznati TFSI 2.5 litarski petocilindarski turbo benzinski motor koji u ovoj varijanti, takođe sadrži e-turbo. To je povećalo izlaznu snagu do neverovatnih 600ks i 650 Nm obrtnog momenta, ali nemojte se previše uzbuđivati jer tehnologija nije još spremna samo za proizvodne modele automobila. Najnoviji TT Koncept je težak 1.396 kg i za ubrzavanje od 0-100 km / h mu je potrebno samo 3,6 sekundi na putu do maksimalne brzine od 310 km / h. Audi kaže da prelazi 16 metara u 2.5 sekunde što predstavlja porast od 6 metara u odnosu na sličan automobil bez pomoći E-turbo tehnologije. Prema navodima glavnog rukovodioca za razvoj Dr. Ulrich Hackenberg-a Audi E-Turbo tehnologija je blizu proizvodne spremnosti, što znači da neće proći tako dugo vremena dok e-Turbo bude realizovan u proizvodnom automobilu.
Kako da resetujem Oil Service na Q7? Uradio sam servis, ali i dalje mi gore lampice isl..
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks