Ja Rome počeh da gledam, odlična.
On topic: Bože kako je ovaj Kjelini odvratan
u bet sugar![]()
Ja Rome počeh da gledam, odlična.
On topic: Bože kako je ovaj Kjelini odvratan
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
http://www.buzzfeed.com/emilyorley/e...se8#.rexB8RqyG
stvarno ogromna produkcija,bas me zanima kako ce da uvedu zaplete i tu pricu prikazu
Podgorica Podgoricanima!
Meni ovo pomalo liči na Heroes.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa da lici na heroes pomalo
The Blacklist konacno kakav treba da bude uvijek su im zadnje epizode fantasticne,finale ce biti dobro,ali opet ce ostaviti dosta prostora,sve daju na kasicicu
Podgorica Podgoricanima!
Nadam se da ce biti bolje od Veep
Podgorica Podgoricanima!
Boze kako je nenormalan ovaj luis si kej, hahaahahahahahahahhahaaha! kakva zadnja ep. sto bi ono ljudi moji, ahahahahahahha! fora sa pcelama, paklena pomorandza, inland empire... aoooo, a jos prosla kad ga ono blesavo pamele nasminka... ja i dalje ne mogu da vjerujem kakvo je remek djelo coek napravio.
1993-2020
Što se dešava sa Penny dreadful? Izašla prva epizoda prije mjesec dana a tek noćas druga. Procurelo kao za GoT?
Izasla nova epizoda Game of Thrones-a,odgledah je,vrh!
Odgleda li ko finale PoI? Kakav masterpiece u poslednjih desetak minuta
![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
pa da, taj dio je stvarno bio odlican. ali ovo ostalo pocev od polovine sezone je Bozemesacuvaj... takvih su fejlova imali, nekih koji im se konstantno ponavljaju, da sam pomislio da preko one rabote rade seriju. scene sa rzizom, faskom, elajasom i dominikom (presmijesan negativac) su vrijedjanje inteligencije, jos kad je riz usa u godmode... fejspalm... 5 ljudi oko njega naoruzanih, on ih skida jednog po jednog, bukvalno cekaju na red ??? bruka. plus, sad vec standardne slowmotion scene dje kisa metaka nikako da pogodi njih troje koji, naravno, pale hedsotove kako im se digne. ne znam, bas sam razocaran serijom koja mi je pruzila dosta odlicnih epizoda i dobru mitologiju. neveruem da cu nastavit 5tu sezonu...
edit
bas me zanima na koji ce nacin oliver kvin da pomogne vs harison vels... ???
Last edited by ILEW; 12-05-15 at 09:20.
1993-2020
Dosta je slaba četvrta sezona PoI. Tek par zadnjih epizoda su uspjeli da povrate malo kvaliteta jer je format tih epizoda bio sličan epizodama iz prve dvije sezone prije Shaw, koja je po meni velikim dijelom odgovorna za opadanje kvaliteta. Njen lik je potpuno nepotreban. A ni Root nije ništa bolja. Bila je cool u početku ali je sad komična. Ni finale nije imalo smisla. Baš zadnjih 10 minuta gdje mašina priča kao da ima emocije je unakazila seriju dovoljno da me ne bi pogodilo kad je ne bi obnovili sledeće godine. Akcione scene su postale presmiješne. Jedna je stvar kad Reese upuca 2-3 lika u koljena, ali kad ih je između 20-30 i svi leže i prenemažu se, tražim najbliži zid da glavom udarim.
Last edited by Capitalist; 12-05-15 at 16:55.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Dobar početak druge sezone Penny Dreadful volim kad je horor serija stvarno horor bez nekog podilaženja radi veće gledanosti mlađoj publici
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dobar the flash
Ali iris,auuuu kako mrzan lik,kako mrzan
Podgorica Podgoricanima!
I u novoj epizodi,
a zasto si takav Eddie,a zasto ,a ja te volim
ufff kako bi je spucao
Podgorica Podgoricanima!
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Brooklyn 99 odlicna,preporuka
Je li ko gledao new girl
Podgorica Podgoricanima!
Agents of SHIELD, završena sezona, čista 10.
Ja još ne vjerujem da sam pogledao pa sigurno jedno 50 serija u zadnje 2 godine i uspio da izbjegnem Utopiu ... progutah je u 2 dana. A+
http://www.imdb.com/title/tt2384811/
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks