barum sam uzeo i bas sam zadovoljan
malo su bucnije od toya recimo ali baaaas bas dobro drze i koce i po kvasnom i po suvom..za te pare strasna guma
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Miselinka sa 20 000km ti je taman na 6mm sare sto je skoro pa nova
Continental ti je sa 20000km na pola sare.
Dunlop isto tako.
Bridgestone je kao mishelin..
Goodyear je isto ko nova sa 20000km.
Toyo, uniroyal na 3/4 sare ako su na prednju vucu, a pozadi 2-3mm plafon se oderu.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
e ne znam.... ja sam presao sa autom 50000 trenutno...i za tih 50000 sam potrosio naprijed po 1 set continental premium contact, Toyo Proxes CF i sad trosim treci set Sava UHP.... napomenucu da su 2 zime naprijed bile zimske gume koje odje ne brojim![]()
Pitam iz razloga sto nemam ni ja te sisteme, a Toyo Proxes CF2 mi se nije bas pokazala na losem PG asfaltu. Npr. kad je klizavo/padne prva kisa - gume bi prilikom kretanja poskakivale. Isto na kretanju na semaforima - preko ofarbanog dijela pjesackog prelaza - nikakav grip, proklizavanje....
E sad - CF2 ima drugaciju saru od CF1.
CF2 ima samo uzduzne kanale (slicno kao gume u F1 nekada). Nema blokove.
CF1 ima blokove.
E sad, kad sam pred zimu stavio zimske Continentalke koje su pune blokova - nikakvog proklizavanja nije bilo cak ni po farbi od pjesackog prelaza! Da covjek ne povjeruje koja razlika u gumama.
e ne znam sto bih ti rekao...ja bih samo volio kad bi me neko nauci kako da predjem preko 30000 sa jednim gumamaalfa 159 je auto
![]()
Skini joj 200-300 kg. Pretedka je.
TAKUMI
Izbjegavaj nagla ubrzavanja i nagla kocenja. Takodje ulijecanje po krivinama sa velikim brzinama. Mislim da je simple as that.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
jasno je meni tonego vozim i megana na kome su nove gume od 2011te... i jos ih ima makar pola
a presao je sigurno preko 30000 sa istim .... bice ovo sto elegantni kaze
![]()
nisu from future...12. nedjelja je kraj marta
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Brate, puko sam totalno.
Toliko sam bolestan da mi ne radi mozak, zaboravio da je to 12 nedelja. Mislio sam 12 mjesec.
TAKUMI
Godine moj burazere. Godine. Penzija i sve.
Inace ovo mi je 5-i Leksus. Svaki je bio savrsen.
TAKUMI
Jes,vidim voze se po Cg,svako treće auto Lexus :P
James Tiberius Kirk
Nemas ti pojma burazere. Nemaju pojma ni oni sto voze audije i beemvee i mecave.
TAKUMI
A ti imas,jer ......?
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks