Hahahahahaha, Bože, koji plač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahahahaha, Bože, koji plač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vehabijalni fejker 100%.
TAKUMI
Nevjerovatno kako bolesnog naroda im
Mi svi znamo da je bolestan.
TAKUMI
Zamisli situaciju: dolazis do kola i zatices nepoznatog lika u ovoj poziciji kako blanja tvoje auto. Pa sto da mu radis?
Zaverglas i forsaž :-D
Aha, Getra:
Sulundari jbt.
TAKUMI
Ео ова стаза за картинг пут Цт кад се иде
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Last edited by nimfa; 16-05-15 at 17:20.
Sate sate sate
Baas me zanima kakve ce cijene bit
Kakve god da budu poći da izdusis tu, a ne po cesti.
Dajte vise info, prvi put cujem? Tacna lokacija, kad počinje?
Da bi radili moraju bit konkurentni sa kart centrom na auto pjacu, s obizrom da koriste iste kartinge. Svako ce poc da proba pravu stazu, ali trebaju zadrzat musterije nekako.
Inace se nalazi 2-3km od Vuk petrol pumpe put Cetinja kad se ide . Sa radom pocinju koliko nacuh za mesec dana mozda..
И ја чух да ће бити брзо отварање.
Sate sate sate
A nije ovima "trkačima" kojima su auta uglavnom neispravna, nelegalna i sl.
Meni baš jeste fora, i jos bi bilo bolje da bude finansiski pristupacna fora pa da se može sto češće izdvojit.
Na moju veliku žalost nemamo stazu, kao Navak u Srb., da čovjek može malo sebi dat oduska, i isprobat svoje (i svog auta) mogućnosti...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Стаза код зетатранса је лоша јер ако ниси почетник у вожњи картинга нема мјеста за претицање буквално.
Ово је много озбиљнија и већа стаза
Last edited by nimfa; 16-05-15 at 19:51.
Sate sate sate
E dobro su je uz samu magistralu stavili produzi sa kartingom eto te put cetinja krenuo hahaha staza ozbiljan projekat dosta novca ulozeno, nadam se da ce imat sluha za cijene i organizaciju i da ce ih pocetni enutijazam drzat neko vrijeme
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ma kako oće Fabia, i poprecke radi mene.
Ja sam se obradovao danas kad vidjeh ove slike kao da je ovo moje, napokon ozbiljan projekat u ovoj oblasti, i blago mlađima koji ce imati sve uslove, a ja kad me put nanese u Pg da se opustim po meraku.
Ja sam predlagao na topicu F1, ako ste raspolozeni mozemo poci odje kod Radoja Dakica na onu stazu, vozio sam par puta i ok je.
Kartinzi nemaju limite i bas dobro idu, jedino sto je staza dosta gruba. Mjesta za preticanje ima, siroka je.
10 eura je 15 minuta.
I naravno, posle toga, pojasevi i na 2k obrtaja do kuce![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nisu mogli jer onda bi staza bila mnogo manja,toliko je placa imao na raspolaganju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks