svaka zena treba da ima dalmatinca i svaki muskarac ovcicu.
Nego šta ćemo ako je onaj dalmatinac ženka...? :mrgreen:
#fakenews
svaka zena treba da ima dalmatinca i svaki muskarac ovcicu.
nothing comes from violence and nothing ever could
To bi bio zadnji ekser u kovčegu. Homo - fuj.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne znam spada li beastiality u LGBT.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
sve visoko moralni crnogorci
Pa divno. Ko sam ja onda da sudim i stojim na put promjenama.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Odoh da prebijem zenu.
Sto sto ja radi medju cetri zida je moja stvar.
Mozda se nocas i bocne neki les sa cepuraka. Ili neki kucko iz azila.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne poziva ona na moral, nego upire na korupciju. Nije ona monahinja i ne izigrava bezgrešnu, nego pokušava nesto da promijeni.
Drugo, ako nam je najveća muka namontirani snimak za koji još ni vjerodostojnost ne znamo, blago nama.
Treće, ako ti treba Vanja da ti oči otvara da vidiš šta se sve radi, molim te ne otvaraj ih i ne izlazi ispod tog kamena ispod kojeg grinjaš.
Kad joj nisu mogli naći nešto konkretno, morali su joj kuckova napakovati. Da je muško, vjerovatno bi joj smjestili da je pe.der. LoMi i ekipa prljavo kao i uvijek.
Uh majko sveta. Ja jedno, ovaj drugo.
Ovdje sve ispade napakovano... Da nisu ovome malom vojvodinom mandicu napakovalo 5-6 tuca, nozeva i sipki...
Mada stvarno, sto ne pocne sa foruma peticija za legalizaciju zoofilije. Sasvim normalna stvar
Last edited by acs; 12-05-15 at 17:23.
f6
Kako kad je to sto vanja radi unutar cetri zida njen posao? Nemojte molim vas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Član 354.
(1) Ko neovlašćeno prekopa, razruši, ošteti ili grubo povredi grob ili drugo mesto u kojem se umrli sahranjuje, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.
Evo nesto na brzinu. Ne vjerujem da je ova zemlja, srbija, zvijezda vodilja nase opozicije i odbrane srbstva braco, propisala ovakvu glupost od djela. Povreda groba. Cus povreda groba. Koga ugrozava to????
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
O čemu pričamo ovdje, ja i kad pomislim da je moguće da video nije lažan meni se stuži u crijevima. Da sam ja nekakva javna ličnost tužio bi sve i svakoga za to.
Po nekima neka je
Lekić pedofil , voli djecake od 8 godina ima snimak opštenja sa njima al neka ga on je jedina šansa da smjenimo Mila.
On to radi u svojoj sobi, šta nas briga dok nije moj sin ili pas.
Ili šta li smjenise jadnog Kacavendu, on je božji čovjek šta nas briga šta radi u crkvi dokle god propovjeda božju ljubav.
Opet ponavljam ne ulazim u to jel ona ili je ali ne razumijem to puštanje da to visi u vazduh i da je svakog momenta mogu pecnuti sa tim, ovako bezobrazno ko sto Milo zna.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A kad se razmisli i jes ljepse u svoj mir sobicu sa psom se igrat mame i tate nego sat na ruku...pusti djaola. Mada i ta milova kolekcija satova ne povrijedi nikog.
Da se uzbiljimo- ljudi snimak je pravi, sluzbe su odradile svoj posao, sah-mat, zene nema godinu dana na sceni, ovdje neki kvazi demant o podzemlju i cudima. Oni je provociraju i peckaju jer cekaju da ih tuzi,a onda bi u tom postupku trazili utvrdjivanje istinitosti video snimka. Samo to im je cilj
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
neka to nego što smo manje više svi pošli da vidimo jel to istina i sad svako od nas ima u history neki animal sajt, aj majčin sine budi aktivista sad odma te proglase nenormalnim a provajder će im svakako proslijedit adrese
inače snimak ove rezolucije nije nikakav problem montirat i to frejm po frejm, par dana i gotovo, ne vidim po čemu bi vještaci mogli da procijene da li je original ili nije, inače ne kažem da nije ona na snimku moguće i da jes ali teško bi to oni mogli dokazat pogotovo nakon ovoliko vremena
She is only here to annoy herself!
Provjerit radi li se stvarno o njoj ili ne može bit lakše.
Sve što treba vještaci da urade je da uporede patern tačkica psa sa snimka sa paternom na njenim psima i da se završi priča.
Ako se ne radi o njoj trebala bi da ih tuži ove koji je kleveću, pa ako domaći sudovi zakažu, stvar izgura pred međunarodnim organima i začepi usta ovima koji je pljuju i utjera ga onima koji su pokušali na ovaj način da je diskredituju.
Meni je nenormalno koliko je ona pasivna u čitavoj priči iako je blate time evo par godina.
Last edited by ASC; 12-05-15 at 20:24.
Нећу улазити у политиканство око тог гнусног снимка.Свака пристојна особа би требало да се клони и тог снимка и те "новине".
Мени је спорна друга ствар, а то је њено дјеловање тј. организације на чијем је она челу против великих развојних пројеката.Свуђе траже длаку у јајету и спремни су да жртвују вола ради кила меса.Не кажем да треба пустити правно и урбанистичко насиље, али није све вијест.
Такође њихово понашање наводи на закључак да у доброј мјери, што свјесно што несвјесно, раде за одређене политичке и финансијске лобије.
То што они нападају политичаре, то је већ јако корисно.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Opet ista priča. Pojma nemate ko je na snimku, a ne biste tako govorili ni da ste bili prisutni. Mora bit ona jer vam nije došla na vrata da vas lično razuvjeri, što li.
Ja sam napravio snimak, nije Vanja. Možemo li se sada vratit normalnim temama?
★
Naisao sam i na ovu sliku danas,sa izvornog profila jednog od momaka
Ali naidjoh na i ovu vijest,pa sad nisam znao dje cu ovo.Ne znam sta da kazem
http://informer.rs/vesti/balkan/1394...apusi-se-ku-ca
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks