O tome ti ja pricam,isto bi i oni mislili da voze Lexus![]()
Ma puca meni koliko kosta motor, meni puca zato sto ga moram zaklat ako me udari zbog njegovih osmica po putu.
TAKUMI
O tome ti ja pricam,isto bi i oni mislili da voze Lexus![]()
Auto i stil voznje nemaju nikakve veze ama bas nikakve.. Juce dok smo se vracali sa plavnice momak sa crnim golf 3 je pravio takva sranja po putu da to nije normalno, sto je jos gore bilo ih je 5-6 u auto ( kao sardine, jedni preko drugih ), za njim odma neki sa sivim audijem a3 i ja bas ne znam kako su oni stigli do kuce, a vjerovatno su usli u kucu prije mene jedno 3-4 maksimum 5 minuta. Leceli su onuda kod kombinata, u kruzne i cuda, sto je najgore momak sa audijem je kreno da ga pretekne a lik sa golfom ide iz desne u lijevu traku i blokira mu put, treba jos da navedem da prvi put kad je to uradio je on ( golf ) isao 90-100, a audi koji je krenuo da ga pretice 160-170 jer je bio puno iza nas i zaletio se.. Kakvo je tu bilo gicanje, kocenje, gubljenje glave pa onda stiskanje opet da vide ko je brzi.
Sto se tice ovog gore lika sa golfom sto je pokupio stubice da se bas ne cudim od jedne situacije kad me drugarica vozila u trojku po kisi.. Krenula je da udje lijevo kod Voli na Stari i auto je pri brzini 20-35 samo krenulo preko nosa, sto je najgore tu smo udarili jer je ona sve moguce pustila
But if you never try, you'll never know..
Ja sam vidio 2 trojke i jednu sivu Pežu CC...sramota sto su napravili.
TAKUMI
Samo se nadam da toga pezoa nije djevojka vozila
I opet ponavljam da auto i stil voznje nemaju nikakve veze - osim izgled auta, ako me kapirate sto ocu da kazem
Ne ne, bio je neki sivi iz UL ili BR, sa diodama naprijed.
TAKUMI
Ovaj je BR ali za diode ne znam
Kukala joj majka. ;D
Ovo radi talije
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Aha, aha..pa naravno ali ne treba gasiti to (ako uopšte može da se ugasi) kad je već tu![]()
Ja lično ne bih prešao 60kmh sa autom koje nema ABS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahah to nece ali pojasevi oce. I mozda pokoji airbag. Onaj u sjediste i krov sigurno
f6
Kako se Rusi fino igraju
Meni je na Asconu bjezao zadnji kraj CT-PG, tri trake pa jos nizbrdo pa jos suvi asfalt i to pri 70 na sat, doduse pet ljudi je bilo u kola. Kad sam bi sam ili sa suvozacem nije se desavalo. Nikad udes s njom nisam imao i sad mislim da je to jedno od boljih auta ikad proizvedenih...eeee 12 lijepih godina
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
E, ali tada je bio star par godina a sad ima 30.
Mada jaje je uvijek bio kanta.
TAKUMI
Nije to toliko davno bilo, prije 30god ja sam još uvijek bio u mislima hahahah
Audi jaje jeste kanta ali dobraod nje su uveli pocinčani lim čini mi se
i jako je auto dosta, kad se poredi sa pjužotom, opelom, renolom itd
Bitch please...
Od elektricnih pomagala šiber na kurblu i svjetlo u pepeljari...
Na felnama bile bct s600 gajnc...
Sad bih stavio jedan klip,no pusti djaola![]()
Stavi ae
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks