Dje ? Koliko ?
Ja sam uzeo 4 blue response, mogu vam reći da sam prezadovoljan ponašanjem po suvom ali i po mokrom, sto mi je bitno zbog zadnje vuče.
Dje ? Koliko ?
Blue response su lakse i trosi ti manje.
TAKUMI
Ja uzeh Continental Premium Contact 5. Odlicne!
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Pogledacu kasnije tacno, ako te baš interesuje, ali sam siguran da blueRes. imaju malo bolju ocjenu.
Fabia_Elegance - mislio sam da se sama guma brze troši (kako kažu po stranim forumima), dok uticaj na potrosnju goriva usled guma nije lako utvrdit u nasim uslovima: kad te svaki pistolj na istu pumpu različito krade, vremenski uslovi, ac on/off...
Montenegrina moze li info koju si dimenziju trgovala, gdje i posto?
Tom, razlike u potrosnji izmedju gume sa najboljim koeficijentom kotrljanja i one sa najgorim je mozda 0,5%.
TAKUMI
Obrazlozi.
TAKUMI
Ne moze da bude razlika u potrosnji na raspali Mentor i na continental 0.5 posto.znam da ne moze biti ni 10 posto ali sigurno do 5 posto jeste razlika.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Hoces da kazes da ako auto trosi 10 na Mentor, trosice 0,5 manje na Talke?
TAKUMI
Cao.
TAKUMI
Morate mi malo pomoci jer mi gume bas nisu fah. Hifly gume, utisci, preporuka?
svi ti lijevi brendovi nisu zbog neke jeftiniji...kod vujačića su mi rekli da je taj zeetex u rangu tigra...svaka freška i nova guma će ti završit posa ali biedš li je čikao čiknuće i ona tebe neđe kad ne budeš očekivao...znači moraž na njima polako naročito kad tek porosi i sl...
po milioniti put ja sam vozio 2 god na kineski bct, tata nastavio još dvije, nikakvih problema nema, auto je bez abs esp...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks