treba isforsirat danku.nadam se da joj ovim necu izbaksuzirat za sjutra,ali kvote su neodoljive
bajern,1.50 kvota uf uf
Last edited by AdO_pG; 08-05-15 at 22:41.
Zna li ko sto za ovu zetu danas?
Mislim da Rajo nece dozvoliti da ode u drugu ligu...tako da je realno da bude pobjeda Zete ili GG
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Neki tipovi sa solidnim kvotama
Aston Villa 1 kv 1.9 pobedom najverovatnije obezbedjuju opstanak, West Hamu fale dva najbolja strelca i dva bitna defanzivca, nemaju motiva
Granada SP1 2.05 Cordoba vec ispala a Granada kuci zadnje tri utakmice isli u GG a inace primaju prosecno tek jedan gol po utakmici kada igraju na svom terenu.
BMGladbach 1X&0-2 2.44 kv Bayer im glavni rival za direktnu LS pa ocekujem tvrdu i opreznu utakmicu a BMG razbija kuci
Benfica 1-1&4+ 2.2 kv igraju protiv ekipe koja je vec ispala, najjaci napad lige, prosli mec u gostima isto tako ekipu sa dna ispratili sa 5 golova moraju sada makar 4 gola
Na ovo mozda jos
Hull 1 1.9 kv i njima je jako bitno za opstanak, ovo mi je pod mozda bas zato sto je kec toliko ocekivan pa samim tim moze da bude potencijalna bomba ali bi moralo da dodje.
Last edited by Severnjak; 09-05-15 at 12:02.
Ovaj everton bi trebalo x da dodje,jer sunderland ima sansu da izadje iz zadnjih 3
barca 11+
fener 2
man utd 2
benfika 11+
njukastl moze 1x
aston vila 1x
hihon x2 za hrabrije 2![]()
Ovo bi trebalo da dodje glat:
Real M 1 1.45
Man U daje 2+ golova 1.99
Salzburg daje 3+ golova 1.44
Valerenga GG 1.59
kvota je 6.60e u Lob.Srecnooo!
A bio mi sumnjiv Real al reko ako ne dobiju puci cu neku sicu al ce oni puci titulu. Sve je usrao Ronaldo, morao da izvede najgori penal u karijeri u najbitnijem mecu. Najbogatiji klub na svetu a na kraju ove sezone nece jednu titulu osvojiti.
Imaju jos LS najbitniji trofej
Lose kolo, nista ne odigrah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Almerija 1
Danas malo jace idemoooo:
Koln 2 2.60
Empoli 2 2.55
Osasuna 1 1.70
Hacken 1 1.65
kvota je 18.60e u Lob.Srecnooo momcovi!![]()
Da ako na kievo ne pane preko 5 golova, samo se oni cekaju ....
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Trebalo bi probat ovaj Galatasaray 1-2 .
Mislim da imam poklon i pripremio sam 70e za taj meč.
Janković ^ Djordji 2 / 2.35kvota
Ovo je pakao sto mi turci rade,basakhesir gubi od sivaspora..Kvota 1.50 pa pi
Da nema ko stream dje ce biti Barsa vs Bayern?
Budi tu kad pocne, saljem ti neki dobar![]()
evo koga interesuje
Pratim tenis ali ovo sto sam nocas vidjeo jos dozivjeo nisam.
2:5 7:5 ^ 1:4 7:5 Janković što igra ocajno katastrofa ova se sprda sa njom i odjeenom samo u aut 2000km drugi set 1:4 5:4 i lagano vrati brejk 5:5 i servira 3x ima smec lagani 2m od mreze i ona 4000km u aut imam osjecaj kao da je meč namješten.
Prizor. Jankovic ne mrda ova samo da prebaci ona raspali u publiku skoro. 3x i izgubi set.
Zenski tenis je q za kladjenje... Danas ona predaje sarapovoj na 3:1 u drugi set i racuna mi se kvota 1...
**** it
Tu es mon héro!
Po meni je ovo neko namjestanje.
Jer jankovic veze nema ova samo pojene da dovrsi sa 2metra jankovic bila u publiku 500x i ova sa mreze lagano 500x u publiku.
There are currently 104 users browsing this thread. (0 members and 104 guests)
Bookmarks