Staza je prljava, svi su imali problema sa gripom i podesavanjem. Vrijeme je da safety car zakomplikuje trku.
Staza je prljava, svi su imali problema sa gripom i podesavanjem. Vrijeme je da safety car zakomplikuje trku.
Znaci novi djelovi RADE. Mislim da se zajebao ali jebes mu mater. Rizik je rizik.
Vjerovatno ce se i gume potrosit prije...
A pazite, komplet aero paket je nov, pocevsi od side podova. Cak planiraju neku Coandu. Znaci nece biti u full attacku prije Monaka.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-05-15 at 00:11.
TAKUMI
Vjerovatno Zalosni nece vozit sjutra, zbog neke tamo infekcije.
Ovaj bi negdje u mraku popusio sebi zbog ega.
A Lujo ide u Ferrari, najvjerovatnije.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-05-15 at 00:07.
TAKUMI
TAKUMI
Ja mislio da bi ti to smetalo.
Ma Vettel i on bi bili najjaci driver lineup.
TAKUMI
a dje da mi smeta.
mislim, imam sad jednu dilemu (razmisljam vec o ovome kao o done deal), kako bi njegov dolazak uticao na Vettela.
volio bih da ih vidim u direktnom duelu sa istim bolidom, cisto da vidim ko je bolji...a malo me plasi da bi Luis mogao biti bolji a bas bih volio da Vettel uzme titulu sa Ferrarijem (neke od narednih sezona, posto ove godine nece moci) jer sam ga zagotivio maksimalno za ovo kratko vrijeme kako je tu!
![]()
Nije done deal jos. Iz Benza su mu dali ugovor od 86 stranica i neko vrijeme da se odluci, medjutim vidjen je sa Arrivabeneom i nesto je neodlucan.
Krajem marta je izjavio da je novi ugovor done deal, 99,6%...za 40 miliona dolara godisnje. Ako ga zanima kes, Ferkan ce mu dat barem 10 miliona vise.
Problem je sto Bernie trazi V8 motore, i rekao bih da je sljedeca godina zadnja za turbo motore i za ovakve bolide. To Benzu ne odgovara jer nisu sigurni da ce napravit najbolji V8 motor. Ne, ne moze pretproslogodisnji. To je jedan od koraka za prekid Benzove dominacije i Kmica je svjestan toga.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-05-15 at 01:34.
TAKUMI
znam da nije gotova stvar, nego sam razmisljao sinoc kao da jeste i mogucim "komplikacijama" ako se to realizuje na relaciji Vettel - Hamilton.
vjerujem da tu nesto postoji.
ne mogu da se sjetim sad tacno, a mislim da je bas Hamilton pricao da bi se rado probao sa Vettelom u istom bolidu, cisto da odmjere snage na pravi nacin jer bi se samo tako moglo i definitivno pokazat ko je bolji od njih dvoice.
na koliko godina je potpisao Alonso za McH?
vrzma mi se po glavi scenario u kom Hamilton prelazi u Ferrari a Alonso na njegovo mjesto u Mercedes...
![]()
Alonso na 3 godine
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kako Hamilton leti, obilazi Vetela za 2 kruga.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Gazi Vettel ludacki, al i gorivo curi li curi ...
Samo da ne bude na kraj trke da mora da ide stedi gorivo...
Mislim da je ovo velika greska Ferrarija...
Bas me interesuje sto ce kimi da radi i kako ce proc
Usrase Vettelu trku...kakvi debili
Debili...
Pitanje je da li bi Vettel mogao ostati ispred i da su ih pratili jer je Merc mnogo brzi na ovim gumama, al svakako bi makar pokusao.
Ovako su ispali debili i pokazali da jos nijesu prebolovali djecje bolesti kad je odabir taktike u pitanju!!!
Pih!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks