Na ebay ima jeftinije.
A zamjenit je lako, pitajte @Fabia_Elegance
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Pukla ti je sajla ili vodjica sto drzi sajlu ili kotur. Taj set sajla+vodjica+kotur u sef na zabjelo kosta 30e sa njihovom demontazom i montazom i 6 mjeseci pismene garancije.
Radnja sef ulica kralja nikole.kad se ide od ljetopisa ka gradu, posle semafora 200m sa desne strane trafika jedna i crvena tenda pise SEF kljucarska radnja.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Na ebay ima jeftinije.
A zamjenit je lako, pitajte @Fabia_Elegance
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Koliko 10e jeftinije? Pa kad skida tapacir polomice nesto,pa ako ne zna da fixira staklo mlze da ga slomi, pa da se cima posle uru vremena zbog 10e da ustedi. Ja znam to da radim sve ali nisam htio da se smaram sa tim i cekam 10 dana zbog 10e
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Sprda se bugi sparco
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Polomljena je bila plastika koja drzi staklo. Zamijenio u Silka na tuskom putu za 15 eur i platio da neko sve poskida i stavi jos 20 eur. Ne bih se patio sa onim vratima jer sam gledao sta je radio. Ko ne zna sta radi polomice one zupcanike jer se sajle skidaju potpuno. Isto je jako lako zajebati navlacenje stakla na plasticni nosac i slomiti isto.
Ne bih ovoliko se zajebavao koliko majstor da ustedim 20 eur, sa velikom vjerovatnocom da polomim nesto
kupih novi senzor za parkiranje. dosao u mat boji, smije li se prefarbati, da ne pravi smetnje?
Smijes naravno.
TAKUMI
Apsolutno. Kad kupis mecku ili neki top auto sa full opremom svaki dodje u boji auta. Nije fabricki takav nego ga farbaju sa kolima u kompletu
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Hvala na brzim odgovorima![]()
Ajde da ne otvaram temu ,nego odje da pitam. 6k eura, 20000+km godišnje se prelazi. Da je pouzdan,mladji od 2006/7,do 2k kubika,sta uzeti?
Last edited by AR156; 09-05-15 at 20:46.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/397110 nek ga gadja za cijenu, skupi za taj plin i tera
Kvalitetan auto.
James Tiberius Kirk
Nije za mene. Ujak planira da uzme nešto malo mladje i da se služi sa istim bar nekih 150k narednih km, pa ne želi kramu,koja nesigurna ili da ulaze svako malo.
Vidim da ujak gadja neki passat ili golfovaj auto je svijet izmislio za golfa i passata po pouzdanosti i kvalitetu. Mozda nisu dizajnom kao njemaci ali sigurno kvalitetom su top. Nema turbine, nema plivajuci (mislim da nema), ne strahujes za dizne kao kod dizela. Motor je mislim na lanac( kad ima honda Jazz) onda ima i ovaj 99%. Nemas velili servis tj taj veliki na nju se zasniva na kais alternatora i klime i remenice i vodena pumpa a to sve kosta 100-150e i mjenja se na 100000km a remenice i ne moraju ako se ne cuju i nemaju lufta.
Elektronika je najpouzdanija na svijetu za razliku kod evropskih automobila.
Ovaj auto za 6000e sa 115000km je tako dobra kopovina.jos ako nije cukat top topova. Za ove 500e sto spustis cijenu, odes kod ivana todorovica (ac rasic) ugradis LPG tech sistem sa 5 godina garancije i vozis se tako jeftno kao da imas resho clio 1.5dci ( 5l prosjek).
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Momci,izvinjavam se u startu,jel'ovom logikom birate i djevojke,zene(opet izvinjenje),da nema ulaganja,ali da ne lice,ali bas ni na sta...
Ja sam odma rekao da linijom nisu kao evropska ali su pouzdana.
Ja volim i vozim bmw i znam da je ova honda pouzdanija vjerovatno ali nikad je ne bih uzeo za sebe. Ali moram biti realan i to je to. Akord bih rado vozio ali opet za tu cijenu cu opet da uzmem bmw 5 E60 itd itd.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
a ne nego njemacki![]()
Ako si ga kupio na ebay za 15e komad i free shiping to je isti sa aliexpressa provjereno.
Ima marka A.I.C. competition line kao njemacka ali fabrika je u kini. Rade sve elektro djelove (senzore sve moguce) i ta marka se dosta prodaje po ebay kao germany parts ali isto to je na aliexpress jos jeftinije.
Takodje ima jos jedna marka Vaico ali isto lose se pokazala tj radi ona ali brzo rikavela. Oni rade elektro grupu stope motora menjaca, senzore sve moguce i tako dalje..
Eto da znate to vam je kineska proizvodnja.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
http://m.ebay.com/itm/151457856590?nav=SEARCH
Evo ga ovaj
Pročitao si ga.Passat b6 ili mk5 čak i opel astra . Ja mu predlažem nekog japanerosa ali samo benzince,sa plinom. Ovih dana će ići u pretragu. Proslijedio mu i ovu Hondu,izgleda odlično. Ja znam da bi gledao za sebe alfu159,ali ona se ne uklapaju po mnogo čemu pod gore navedenim, tako da otpada. Nadam se da neće biti lud da pored honde toyote uzme mk5 sa 350kkm na satu,pogotovo što taj automobil treba da vozi bar narednih 7/8god.
Last edited by AR156; 09-05-15 at 23:46.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks