Mislim da hoce.
Novi difuzor:
Novi sidepodovi:
P.S. ne znam kako je ovima sto imaju po 10 najli Renault Sport F1, Formula 1 Renault kad vide ovakve slike:
![]()
ako bi gledali zadnjih nekoliko godina, vjerovatno se niko ne bi nadao nicemu od ovih poboljsanja....ali nekako pocetak ove sezone, novi ljudi, atmosfera u timu daje za pravo da se covjek nada da ce ferrari prici mercedesu jos na ovoj trci...
Mislim da hoce.
Novi difuzor:
Novi sidepodovi:
P.S. ne znam kako je ovima sto imaju po 10 najli Renault Sport F1, Formula 1 Renault kad vide ovakve slike:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-05-15 at 01:55.
TAKUMI
Ne vjerujem.
Trebace im vremena da sve istestiraju na stazi,podese itd-ali ce krajnji rezultat biti pozitivan sigurno.
Masu toga su promijenili na bolidu-mada ni drugi nisu sedjeli skrstenih ruku-ali opet,Ferrari jedonio najvise noviteta.
Nesto mnogo bjezi ovaj bolid Kimiju i Vettelu kroz krivine.jedva se hvataju sa njim.
Nadam se da grijesim i da je slucajno to sto za sad oboica imaju slicne probleme kroz neke krivine...
Plasim se da nije slucajno.
Svaki krug koji su snimali sto se Ferrarije tice imali su priklizavanje.
Malocas Raikonen bas imao velik problem sa tim...
Kako sjeku onu krivinu posle Seata, neko ce krovom kocit nastave li.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Inace me zabrinjava forma Vettela u ove zadnje dvije trke.
Svi znamo sto se desavalo na zadnju a danas u svakom krugu (koji je prenosen) je imao makar po jednu vecu gresku.
Razumijem da je staza jos uvjek "svjeza", al ipak....
ovako gledajuci rezultate razlika je velika izmedju mercedesa i ferrarija....ali ovako mali razlika izmedju ferrarija i toro rossa me navodi da misli mda ferrari nije jurio vremena...
![]()
Problem je sto Vettel kao drugi nije imao ni jedan kvalitetan krug.
Cak i ovaj u kom je bio najbrzi je imao jednu gresku koja ga je kostala nakar 0.3-04.
Vidjet cemo...
Q: "What kind of updates you have here in Barcelona?"
A: "Updates to improve the car!"
![]()
Neupravljiv je zbog novih djelova. Sve to treba podesit i tesko da ce izvuci maksimum ovaj vikend.
TAKUMI
samo da ne bude posle trke prica djelovi nisu dali iste rezultate kao u tunelu na testiranjuposto je te price vise dosta
![]()
Meklareni ubijaju (musice).
TAKUMI
Dajte neki raport, nijesam mogao gledat ovaj drugi trening!
![]()
nisam ni ja gledao....ali komentari su da je mercedes brzi i u simulaciji trke....koliko vidim situacije je takva da su oni donijeli onaj nas update od 0.3-0.4s![]()
Jesu li obojica simulirali?
![]()
TAKUMI
Isto kao i na proslu trku.
Jel realno da toliko izmejna nije donijelo nista!?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks