Ja mislim da bi Pakjao mogao dobiti,2.90 kvota,primamljivo.
Ja mislim da bi Pakjao mogao dobiti,2.90 kvota,primamljivo.
Morecambe 1/2 s'euro 30kv
Kilmarnock 1/2 s'euro 30kv
Osijek 1/2 s'euro 55kv
Pa dak' se ubode nesto ba
Ceka li jos ko reala 3+ ?
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
treca utakmica za redom da tim od milijardu eura na celu sa ludim generalom van galom ne moze go da da,ne da x igra al bar gol da da,cak ni iz penala,bljak
Sto si ufatio?
Sent from my iPhone using Tapatalk
S obzirom na to da me ukopao Manchester posrani...slijedi uzivanje i naravno navijanje za Filipinca...
@Rookie ajmo jedno veliko GASIIIIIIIIIIIIIIIIIIII za Mannyja![]()
Momak koji cijeni i postuje velikog Muhameda Alija, u odnosu na ovog konicara crnog posranog. VAMOS MANNY![]()
Ajmo Pakjao gasi ovog narkomana
Cini mi se da ima prenos na Novu TV i valjda na gol.hr
Chelsea 1-1 kv. 1.87
Mec za overavanje titule tako da bi morao da dodje iz keca, C. Palace los u skorije vreme a i nemaju motiva, sama sredina
Valencia 1-1&3+ kv. 2.55
Ovo je po meni pokloncina. Valencia mora da se istrese nad ovima, Sevilla pukla od Reala pa bi i to morali da iskoriste jer se bore za LS. Eibar u teskoj krizi sa rezultatima
Monaco 1X&0-2 kv. 1.82
Monaco je slabiji kod kuce a Toulouse se bori za opstanak pa je za ocekivati tvrdju utakmicu jer i jednima i drugima trebaju bodovi. Monaco ne bi smeo nikako da izgubi ali ni da ode u 3+. Ovde isprobati i 1&0-3 za kvotu 1.95 a vrlo lako mogu oba da se poklope.
Uz ovo mozda jos i
Getafe 1X&0-2 kv. 2.17
Lille 1&0-3 kv. 2.05
E vala ako ovo ne dodje, ukakim se u sred fudbala:
Chelsea 1 1.40
Hamburger daje 1+ golova 1.50
Fiorentina 1 1.35
Man C GG 1.52
PSG 2 (nocas igraju, zadnja, ako dodju da se gradimo)
Getafe 1X 1.26
kvota je 7.32e u Lob.Srecnoooo!
Zar ti nije lakše da makneš PSŽ sa tiketa, ako već planiraš da se gradiš na njega večeras?
Monaco pada 3 gola u prvom pol. naravno morao je uvek taj jbeni penal na samom kraju, imao sam X-1 na jednom realnom. Hertha 2 gola za 3 minuta. Jedva cekam vise da se pozavrsavaju ova prvenstva za koju nedelju a necu bar do petka nista cim vidim sta ce biti danas do kraja.
Moguce da je lilestorm namjestio utakmicu,vidjeh da su u finansijskim problemima..
Kvota na 1 je 7.50 valja probat
Ja sam danas zasluzio makar loptu da mi daju,ni jedan jedini pogodak na tiketu....
Ima li nade za napoli samo te posrove cekam
inter me danas unistio
Tu es mon héro!
Tesko kad onaj panj od iguaina peti penal ove godine promasuje
idemo Napolitanci 🙌
obicno mi je poneđeljak neradni dan ali...
moze li ovo:
arsenal 2 1.7 1-3
galatasaraj 2 1.85 0-2
almeria 1x 1.74 (0-2) 2-2:shame:
trnava 1 1.65 2-1
kaljari 1 1.65 4-0
Last edited by xxl; 05-05-15 at 07:21.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
There are currently 83 users browsing this thread. (0 members and 83 guests)
Bookmarks