Tu retarniranu pricu preselite na drugi topik.Ako mozete da odgovorite momku samo izvolite,u suprotnom razgulite
On ima otpad pred kuću, ne znam đe su slike onih raspada što je držao cjevanicu svakom ispod točka da ne skliznu niz malo brdo.
Vili znas i sam da ne idem na otpade niti mi trebaju jer mi se auto hvala bogu ne kvari(samo da ga ne ureknem) jokas,daj onaj posjedovni od kuce emigrantu
Luster zvani S3
Dječija soba za Mk1 od 1godinu i Mk2 od 3godine
![]()
Biznismen,kakvi su ti ovo bolesni klipovi u signature?!
zamisli da ti ovo cudo padne na glavu![]()
Samo neka ste zdra'o na ove klipove.
Ova felna audijeva medju najljepsim i dalje,licno misljenje. :courage:
Evo su nekakav e dizel izmislili
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Jedna za moga druga Jola koji brine kako cu da stanem sa ovolko konjah :*
![]()
koliko kostaju ovi transformers-i ?:fat:
Cujes, V8 ili V12 sa 300-400ks... Moj Fabioni, nismo ni mi kreteni pa da ne umijemo poci i kupiti nesto takvo... Ali sumnjam da ima ovdje milionera pa ajde da pricamo o ovome sto mi vozimo i sto mozemo i moramo da odrzavamo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je bolja reklama za R8 no RS3
Glupa reklama.
TAKUMI
kakva glupost QQ
Napravise i od A/S/RS3 limuzinu... Tacno su zaboravili za sta je napravljen taj model bio,a to def nije bila limuzina..
Meni se dopada onaj sedan
Gledah ovo prosle nedelje,samo sto su se zajebali za kocnice.Fabricke su koma za ovakvu snagu,a diskovi i pakne sto se tice cijene kao da su od porshea cayena turbo(nikakve logike)
ali do 96 km/h za 6.3 za to vrijeme big respect.Danas je to,posle 20 i kusur godina opasno ubrzanje,Uporedise ga sa lexus-om ls 400 (sta ce fabia rekao na tu konstataciju).Jesu malo drugaciji stopovi na ovom za USA trziste?
A nedje se mora napraviti neki kiks,ali nije logicno da to bude na kocnice.A cijena istih,pa doneke razumljivo,nema ga na svakom cosku.
Od mnogo ljudi a i od par mehanicara sam cuo da je ovaj Audijev model kvalitetnije auto od ijednog Mercedesa...
Ima razlika u odnosu na USA trziste,moj npr ima drgaci prednji branik,zadnje stopovi,sire prednje-zadnje blatobrane,takodje prednji i zadnji branik siri.Neki modeli za USA trziste su koristili HP2 klijesta(ista kao na S8 D2) dok su vecina ostalih i ukljucujuci komplet Evropu dolazila sa UFO kocnicama i rukavcima...Moj sad npr ubrzava oko 5,2 do 100,zato i radim brake upgrade jer nisam nikad bio zadovoljan kocnicama
Randy,nema smrti ovim kolima,pocev od mehanike a posebno da ne pricam i sasiji i trapovima...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks