Pošto nas ovdje ima iz svih gradova, molio bih vas da mi se raspitate, ako vam nije teško, u kojem gradu u CG je najjeftinije ljekarsko za posjedovanje oružja?
U Pljevljima je 60 i nešto eura... Mnogo mi je da dam toliko...
Tender
nothing comes from violence and nothing ever could
Pošto nas ovdje ima iz svih gradova, molio bih vas da mi se raspitate, ako vam nije teško, u kojem gradu u CG je najjeftinije ljekarsko za posjedovanje oružja?
U Pljevljima je 60 i nešto eura... Mnogo mi je da dam toliko...
Za posjedovanje ne znam, ali ako je ljekarsko u Nk 18eur za vozacku kod privatnika trebalo bi da je i ovo jeftinije
One Ring to Rule them all...
Donni, lakše ti je ovdje otići u naselje Buda Tomović i naći nekog da izrešeta zoljom ili karabinom za 5e koga god oćeš.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Sad imaju i akciju oko ovih praznika, dvojicu za 8 eura.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Mislim da je biber sprej legalan, ispravi(te) ako grijesim..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
KOliko mogu otprlike da se prodaju krevet, ormar i dva stotica od punog drveta ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Slikaj pa cu ti reci![]()
Koje je drvo u pitanju, nije isto ako je bukva ili neko drugo. Jesu li lakirani, ima li tragova koriscenja.
Dobar singl krevet od punog drveta da ti ga majstor radi ti je od 90-110eur, ormar je zaebana stvar jer se obicno rade po dimenzijama. Stotice da ti vidim pa da kazem
Da mislim na tako nesto sa tim sto mi je bilo kao nova strana sa od prilike 9 ovih manjih stranica na njoj u tri reda i imao sam sam da zakacim koju hocu i tako mi to stoje sacuvane kad kliknem na "Open a new tab" odma mi se prikazu te stranice,kao precice.
Stavio sam ja tamo u opcije da mi je mozilla kao "home page" ali kad otvorim novi prozor opet isto mi se pojavi samo mozilla pretrazivac...
![]()
Zasto kod nas ne postoji smrtna kazna?
http://www.vijesti.me/vijesti/rezali...i-burmu-831329
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Evo zavrsih posao sa Myfav.es
Hvala na pomoci
treba da se primi neki novac iz inostranstva i dali su mi ovi uputstvo iz banke ali ovi mi traze nesto tipa
bank account i aba routing/tranzit number
sta tu ubacit zna li ko?
Pazi ovo
Lik koji je u PG izbo lika pijan. Znaci ubo ga je tako nozem, da mu je probio plucnu maramicu, a prije toga mu crijeva izbucao. Momku su se 3 dana borili za zivot.
E taj lik sto ga je izbo, dobio je juce 2godine zatvora i obavezno lijecenje od alkoholizma. Ovo znaci da ce provesti 6-8 mjeseci u Dobroti, na dobroj hrani i nekim psihodelicnim pilulicama, jos 6-8 u spuz i ide kuci zbog dobrog ponasanja.
A ja kad hocu malo privrednog kriminala, ovo ono, odma mi prijete sa organizovanim kriminalom i 5-7 godina... PI ljepse mi je ljude da ubijam
Bank account ti je IBAN
A ovo drugo imaju samo americke banke
Last edited by Gandalf_White; 30-04-15 at 18:16.
I bejzbol palica je legalna.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
đe ima finih muških odjela po Crnoj Gori, dajte predloge
Ako neko poznaje ljude koji se bave sinhronizacijom crtanih filmova ili bi da radi neki projekat sa voiceoverom(dokumentarac) ili nesto slicno, mozda neku reklamu za neki projekat za dobrobitt svih. Rado bih pozajmio svoj glas. Za crtane filmove imam preko 30razlicitih glasova i to mi je oduvijek bila zeljaFree of charge
![]()
Last edited by Gandalf_White; 02-05-15 at 08:18.
Sad treba u jul da pocne serija dragon ball super, pa ce atlas televizija da prenosi I rece mi ovaj komso da vec treba glasova za par karaktera, kornjacinog vraca, krilina i jos neke, pa ti bi moga vidjet da tu upanes na kasting da se oprobas, sko tw prime prime, ako ne boli te briga.
poslato paukom
istrajan budi.
^^^ ili skupa lijepa za jeftine pare kod "lopova"....:-)
Neka ga ne mari....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks