Evo ako se ne varam, gad vozi megana
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Evo ako se ne varam, gad vozi megana
Ja za xc60 nadjoh mape na dvd preko torrenta....samo sto sam se dobro namucio da provalim kako se narezuje...jer treba sto nekih djavola podesit u neki posebni program da bi uredjaj uopste vidio dvd...
Ne vozim MeganaIsto je tranja ali nije Megane. Ali sto je bitno ne pisem mu leksikon (sjecate se onog ko ti je simpatija, ko te je poljubio i te fore...) Ne znam je li to bilo prisutno kod vas mladjih. Evo npr sta kaze Taraznija: http://www.tarzanija.com/upisivanje-u-leksikon/
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-04-15 at 17:56.
TAKUMI
MCS, beat that!!!
TAKUMI
Vidjecu da ti izadjem u susret :-)
Last edited by Stivi; 30-04-15 at 07:25.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bas je top ovaj auto.
A ovo za panoramu jedan vic
Idemo off ali eto
Prica lik ribi kako je kupio nov auto u salon ovo ono.
Dolazi on posle par dana nov VW navi sve full.
Ulazi ova i radi mu a pi nemas PANAMERA krov.
Ne znam. Pretpostavljam neka metlica kojoj je najbitnije sta joj zagondžija vozi.
Kao i 80% današnjih
e klasa coupe, crvene ili plave boje... aaaaaaaa![]()
Last edited by Stivi; 30-04-15 at 11:26.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
E, i vidis li kakvu razliku izmedju AMG-a gore i AMG-a dolje?
P.S. Oba su gadna.
TAKUMI
A frende ljepši su od lexusa unutra to sigurnoŠto god da kupiš sve ostalo pljuješ, ne valja ti to
Kad se sjetim nokie jbmti, najbolji telefon na svijet, pa tako na note3 - smeta ti veličina ekrana sprdaš se veliš imaš televizor itd. pa kupi iphone 6+
Pljuješ po sebi sa tim stvarima
ljepota je u oku posmatraca
ovo mene nije ni malo gadno nego savrseno, u ovaj sic upanem kao u fotelju, udoban , sve na dohvat ruke, imas osjecaj da se vozis u sportasa bez obzira sto je dizel (mada 200ks nije uopste malo) ...
postoji li ljepse? postoji - itekako , ali reci da je ovo gadno to je bolesno ...
ps. jel ti gadan onaj ML ili GL ne znam kojega si izbacao slike svako malo?
Brate leksus je najbolji po svemu,nema boljega auta na svijet,rezultati prodaje to potvrdjuju,itd. Kao i angazman u trkackim disciplinama,i višestruke pobjede na izborima za auto godine,vijeka,nedelje.....
Bla,bla,bla.....
Sent from China!
James Tiberius Kirk
a tek osjecaj kad drzis drveni volan u ruci. odma si stariji za 15godina.
f6
I otkud tolike vibracije,kad je auto toliko tih? Te vibrira ovo,te ono,te boca???
Sent from China!
James Tiberius Kirk
Da mi je E klasa bila dobra, kupio bih je. Kupujem ono sto mi se svidja. E klasa W212 mi se ne svidja i to sam rekao i kad se pojavila.
Ja sam uvijek bio realan. Vozio sam BMW-a 8 godina i nisam nikada rekao da je dobar, nego da je krama i da se kvari. Takodje za Mercedesa.
Ajde, kad sam napisao mi je BMW dobar?
Oni unutra i napolje izgledaju dobro, ali kante su.
W212 mi se ne svidja, gadna mi je. Uglasta kao W124.
Mogao sam je imat za male pare.
Last edited by Fabia_Elegance!; 30-04-15 at 13:41.
TAKUMI
Ada niko ti ne brani da vozis sto volis,no pušti nas da vozimo mi šta volimo,pa i ako su to krame,kvare se,itd.
Sent from China!
James Tiberius Kirk
Pa ko ti brani?
Last edited by Fabia_Elegance!; 01-05-15 at 13:13.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks