Page 46 of 345 FirstFirst ... 364243444546474849505696146 ... LastLast
Results 1,126 to 1,150 of 8612

Thread: Toyota - Lexus Club!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Fabia kakav LS sad?

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Crni.
    Samo mu fali servis i da bude moj. Servis cu mu odradit danas a ovo drugo...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Nije samo luksuz i kvalitet, Lexus ima 'ono nešto', barem ja tako gledam, isto kao i Saab nekada, više volim osnovni CT nego full 120 ili A klasu, to riječi ne mogu da opišu...

Nikad nisi mogao da vidis douchebag za volanom Saab-a.

A i mi drajveri Lexusa smo posebni ljudi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by AR156 View Post
    Mentalitet naseg naroda ajde da kazem da razumijem.Ali nije mi jasno kako narodi van okvira banana drzava mogu kupiti bmw 5,e klasu i a6 pored njega?Ja licno preferiram italijanski stil,sportska elegancija.Ali sjutra da trazim luksuz i da se odlucim za novi automobil ili bilo koji iznad 40k e,trebalo bi da mi neko prisloni cijev na celo da podjem kupim bilo sta sem lexusa.

Ja ne shvatam narod. Ne znam o cemu se radi, i kako mozes da budes zaljubljen u nesto sto ne valja? Da budemo realni, nemas bolju "vozacku" limuzinu od BMW-a petice. Bolja je od E klase za 1 generaciju. Bolja od Audija A6 za dvije. E da, sve su one fine limuzine, ali nemaju ono nesto. Ajmo zaboravit pouzdanost. Gdje je luksuz? Gdje je udobnost? Pogledaj npr bazni Audi A6. Izgleda smijesno. E klasa Classic? Smijesna.

Pazi npr E klasu:

I onda, dok sam trazio slike Mercedesa na google, dok sam kucao Mercedes W212 prvo sto mi je google ponudio je bilo Mercedes W212 problems.

ES350 je sto se tice tisine, luksuza i udobnosti prvi do LS-a. Danas i juce sam mogao da ih uporedim. Pretihi su. I to je OK ali nerviraju me druge stvari. Npr ne smijes ostavit naocare tamo gdje im je mjesto jer ih cujes u toku voznje, cujes onaj buuuuzzzzz ako su im sarafi labavi. Toliko je tih da dok smo se vratili ja i cura iz BiH, stao sam u Trebinje da fuliram i kupio sam joj neki sok, e sad kad je otvorila bocu naravno da se cep odvojio od prstena i onda je stavila bocu u cup holder (koji oblozen najfinijom plastikom), medjutim taj prsten je vibrirao i nikako nisam mogao da skapiram odakle dolazi taj zvuk, poceo sam da se znojim od muke...ali zvuka nije bilo kad je ona uzela bocu da pije...i kada sam konacno otkrio izvor te "buke" boca je letjela napolje ogromnom brzinom.

To je ovako, 77 na sat na somu giri, 52 db:

Ove dvije reklame objasnjavaju sve:

I ovo takodje:

The Lexus ES is a luxury sedan that celebrates smoothness, quietude and sophistication. It doesn't suffer the hard ride of a sports sedan. You can safely sip a cappuccino on the way to work. The ride is smooth, the engine is smooth, the transmission operation is flawless, and everything is quiet.
    The new look brings a new level of slickness, only 0.28 coefficient of drag in the wind tunnel, making the ES 350 inherently quieter and more fuel-efficient than before.The first thing that impressed us was the new look and more generous physical size of the car. The grille has been subdued, the headlamp units have been made smaller and less obtrusive, and the accent line along the side has been raised to yield more musculature under the skin. Now this car looks like it belongs in a Lexus showroom.
    The main instruments are deeply tunneled, using white LED lighting and the Optitron electroluminescent displays that are part of all Lexus models, with their eye-pleasing startup routine. The standard trip computer monitors a dozen functions. All of the real wood trim is from a matched set that is serial-numbered for future replacement, if necessary. The thick, fat steering wheel is a pleasure to use.
    The new ES is insulated well. At cruising speeds, it's extremely quiet, in part due to a new acoustic-control laminated windshield.The driving ambience is superb, with good sightlines, the hooded instruments and crisp graphics, a 10-way power seat and standard tilt/telescope steering wheel. Fit and finish inside are exemplary.
    It's quick to respond, the engine is as smooth and quiet as you would expect, and the transmission operation is flawless, automatic or manual mode, downshift or upshift. Engine and transmission are linked by several electronic modules and the electronic throttle, and there were no glitches we could find. The engine and transmission are isolation-mounted with an electro-hydraulic mounting system to cancel vibration at idle.
    The 2007 ES 350 is quick and quiet at the same time, screwed together better than a Swiss watch, and actually has some sex appeal.

Inace ovo nisam ja izmislio, ovo je napisao Jim McCraw.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Fabija, kakav je CT 200h? Kako se pokazao za ove 3-4 godine od kako je izašao?I kakav je po pitanju održavanja, fabričkih mana itd? Znaš li okvirno koliko su mu mali servisi kod nas itd?Tnx za info.
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

stvarno fabia.mogao bi nam malo o tome pisat. ne samo db na iphone a namazano mic prekrijes rukom :P
    f6

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Fabija, kakav je CT 200h? Kako se pokazao za ove 3-4 godine od kako je izašao?I kakav je po pitanju održavanja, fabričkih mana itd? Znaš li okvirno koliko su mu mali servisi kod nas itd?Tnx za info.
    Nikakav, što će kome ono?

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Evo da ja imam kupio bih ga jer mi je prelijep.

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post

Je li moguce da ovo super luksuzno auto nema NAV? .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    CT ti je sto se tice mehanike i elektronike poboljsani Prius III. A Prius je neunistiv. CT ima samo jednu manu - malo snage.
    Unutrasnjost mu je super kvalitetna.

Quote Originally Posted by acs View Post
    stvarno fabia.mogao bi nam malo o tome pisat. ne samo db na iphone a namazano mic prekrijes rukom :P
    O cemu da ti pisem?
    Inace za mjerenje buke je zaduzen i donji i gornji mic.

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Je li moguce da ovo super luksuzno auto nema NAV? .....

Ne, zato sto premium plus nema nav uz doplatu. A i da ima, ne bi radila kod nas tako da mi ovo vise odgovara.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Ne, zato sto premium plus nema nav uz doplatu. A i da ima, ne bi radila kod nas tako da mi ovo vise odgovara.

Ja tobož skinuh mape balkana za 2014, no nešto nema obilaznice kroz golubovce...iGO

Thanks Thanks Given 
    959
    Thanks Thanks Received 
    1,372
    Thanked in
    645 Posts

Bgmi Fabija ne moze se rec za ovaj merc e da je ******, drug mi vozi E250 AMG. Auto je cist sex, ide top, udoban, tih, prelijep, trosi presmijesno malo a snage brdo, opreme bas masa ...
    204 PS (150 kW; 201 hp) 310 N·m (230 lb·ft) 0-100km/h 7.4 sec 5.788 L/100 km (40.64 mpg-US)

sta covjek da trazi vise...
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    Ja tobož skinuh mape balkana za 2014, no nešto nema obilaznice kroz golubovce...iGO
    Ovaj moj ima bas tu zaobilaznicu, evo pogledaj gore.

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    Bgmi Fabija ne moze se rec za ovaj merc e da je ******, drug mi vozi E250 AMG. Auto je cist sex, ide top, udoban, tih, prelijep, trosi presmijesno malo a snage brdo, opreme bas masa ...
    204 PS (150 kW; 201 hp) 310 N·m (230 lb·ft) 0-100km/h 7.4 sec 5.788 L/100 km (40.64 mpg-US)

sta covjek da trazi vise...
    E klasa ti je sex? I trosi 5,8 jel?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

CT ti je sto se tice mehanike i elektronike poboljsani Prius III. A Prius je neunistiv. CT ima samo jednu manu - malo snage.
    Unutrasnjost mu je super kvalitetna.

O cemu da ti pisem?
    Inace za mjerenje buke je zaduzen i donji i gornji mic.

Kako nema mape, evo ja imam na TomTom svaku ulicu u Podgorici. Mada mi nije bitno za Podgoricu vec druge zemlje.

Ja cu sada da se slctacim cebe na sjediste umjesto grijaca... Zar nije sustina super extra giga luksuznih automobila da imaju sve luksuze koji su pristuni, da ne moras da lijepis na tablu dodatne jeftine uredjaje? (Jeftine kad uporedis da imas super extra luksuzni automobil)

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,360 Posts

znas li ti Fabia onu basnu o lisici i grozdju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Kako nema mape, evo ja imam na TomTom svaku ulicu u Podgorici. Mada mi nije bitno za Podgoricu vec druge zemlje.

Ja cu sada da se slctacim cebe na sjediste umjesto grijaca... Zar nije sustina super extra giga luksuznih automobila da imaju sve luksuze koji su pristuni, da ne moras da lijepis na tablu dodatne jeftine uredjaje? (Jeftine kad uporedis da imas super extra luksuzni automobil)

Ajde nabavi mi DVD sa mapama CG.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    znas li ti Fabia onu basnu o lisici i grozdju

Znam. Ajde sad reci ti meni, kad bih imao fabricku ona ne bi radila jer je DVD based, da li bi biko awkward da imam i ovaj Garmin iznad?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Fabia,nadam se da se ne ljutis,ponekad me podsjecas na ovog lika,ako ga se ko sjeca,0:33

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Ajde nabavi mi DVD sa mapama CG.

Kakav DVD? Valjda je to kod modernih kola na kartici. Ja sam na mom ubacio sam mape bez kupovine, a veoma je jednostavno ko hoce da plati, instalira TomTom, ubaci SD Card, Upali TomTom, Maps, odabere mape koje mu trebaju, download, buy, ukuca broj kartice i ima sve u roku od 15 minuta zavisno koliko mu je brza konekcija.

Je li moguce da super luksuzna kola koriste DVD, koji se grebe, koji steka, koji se grije... a da pri tome ne mozes da uzivas u luksuzu u EVROPI (da znam i mi smo dio Evropa ), ne pricam o selu u Africi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajde filozofe, reci nam, kada su proizvodjaci poceli sa hard drive based navigacijama? Ja ne vozim auto staro 2-3 godine.

Toyota je prva pocela sa DVD based, prva pocela sa HD based, ali to je bilo 3 godine prije nego sto je predstavljen ovaj auto.

A ti inace vozis...?
    Last edited by Fabia_Elegance!; 29-04-15 at 15:59.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Pa zar nije Lexus ispred vremena ? Mada za moju tranju mislim da je jos od 2009 sa SD karticom, a mislim i ranije.
    Last edited by GaD; 29-04-15 at 16:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Toyota je prva izbacila navigaciju sa CDom, prva sa DVD, Prius je 1997. bio prvi auto sa diferencijalnim GPSom, prva koja je imala navigaciju povezanu sa pedalom gasa, prva koja je imala navigaciju povezanu sa pedalom kocnice i td.

Nego, sto rece da vozis?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

OK ostali su jos na CD i DVD-u i nemas mogucnost upgrade-ta, a danas je 2015 godina.

Ja vozim tranju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E jbg burazere.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Da bas jbg, toliko ljubavi prema super lux autu a ostaje na nivou 1997

Page 46 of 345 FirstFirst ... 364243444546474849505696146 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)