Bilo je spekulacija da ako ipak Jones propusti ovaj mec zbog novonastale situacije, da bi Cormier mogo da ide protiv Rumble-a...
Ipak samo saslušan ali UFC pokreće istragu da vidi jel bilo tu nečega drugog![]()
Bilo je spekulacija da ako ipak Jones propusti ovaj mec zbog novonastale situacije, da bi Cormier mogo da ide protiv Rumble-a...
E ne znam što da rečem za Koske Jonesa... Izgleda da ima malo toga Balotelijevog sindroma u sebi van oktagona..
Ne znam sto da uradi, nema toga ko ce ga oprat. Ukaljao je ime, dzabe mu sampion ovoga onoga. A inace se mnogo bahato ponasa. Obilo mu se o glavu valjda.
Najjaci je pa kako god. Ne bih volio da mu zivot izvan oktagona unisti karijeru, a nepisano pravilo je da to tako ide. Ne bih se zacudio da ga prospe ovaj Rumble, iako je drugorazredni borac.
Zna li ko oće li koja televizija prenositi Mayweather - Pacquiao ?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Samo ako kojim slučajem izgubi od Rumble-a onda ću da izgorim od priča kako je to zbog problema van ufc-a.. To je ono sto me najvise nervira.. Inače ne smatram da je ukaljao svoje ime toliko.. Po meni Spider Silva je više ukaljao svoj legacy zbog onih stereoida nego li Jones što je povuka koju crtu ili izazvao neki udes i pobjega..
Pa stvarno mislis da bi ga ovaj drugacije mogao pobijediti?
Rumble je jedini borac koji bi mogao da Dzonsa dobije. Jer je zvijer... Jedva sam cekao taj mec i evo kakvo ****** ovaj pravi. Da se to odrzi pa onda sta god oce, jebao mu pas mater glupu.
http://www.foxsports.com/ufc/story/j...ufc-187-042815
ništa od meča ipak. Suspenzija na neodredjeno i oduzet mu championship belt (prvi put u istoriji UFC da nekome skinu titule zbog nediscipline)
Rumble će se boriti protiv Cormiera za titulu..
izgleda da Dana više ne može izigravat licemjera.. Iznenadio me potez jer Jones donosi pare UFC-u ali ovo je primjer svim drugima koji se budu glupirali, bez obzira koliko si dobar niko nije nedodirljiv.
Last edited by miha; 29-04-15 at 05:16.
To ce biti bolji mec. Rumble bi bio izdominiran od Jonesa, ovako ce se pobit sa DC-em ko momak.
Ne bih bas rekao da bi bio izdominiran.
http://www.fightsite.hr/ufc/jonesu-o...a-novog-prvaka
Ipak, Rumble protiv DC-ja.
A radovao sam se mecu protiv Jonesa, i Rumbleovoj pobjedi.
Ljudi, Josh Koschek ga je prosuo a ne Jones. Vidjecemo sta ce napraviti protiv DC-a.
Ja ga gledam na HBO
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam HBO na kablovskoj ali mislim da nije to taj koji prenosi sportske dogadaje mislio sam da nece neki od ovih sportskih kanala koje postoje kod nas prenositi u svakom slucaju internet stream ostaje kao poslednja opcija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja bih vas podsjetio na jednog posebnog borca. Vjerovatno mnogi znaju o kome je rijec i znaju pricu o njemu. Poseban borac i licnost.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks