Ne, ovo ti je obicno staklo kao sto imas sad.
Znam da moje ima grijanje, ali ne i zatamnjivanje... svasta.
Evo ovo sam nasao na amazon, valjda je to to?
http://www.amazon.com/2011-SPORTAGE-.../dp/B00NGOYITQ
Ne, ovo ti je obicno staklo kao sto imas sad.
TAKUMI
Prije 2 godine ovdje kad sam pisao kakvo jr smrce Sarovic forumasi su me imali razapet,pa eto dodje opet na moje
Dok je Milan radio bilo je relativno ok,ali kad ovi njegovi uvenici uzmu da rade e to je zlo... Uglavnom za zaobic u sirokom luku...
Nisam upucen sta je bilo to sa momcima iz bara sa uvozom pa ako nekome nije crno da me uputi?
Ljudi, ne idite daleko, ja sam za mojeg yarisa platio 1200din, original Toyotino staklo retrovizora.
Pogledaj kod ovih likova...
http://www.kupujemprodajem.com/Stakl...er_id=34591159
Ukratko, oceku su uzeli 10000tak iljada da dovezu kola i slali mu slike na viber dje se vidi da je sminka...
rekli da nije udarad, dobar predobar vozen kroz njemacku, ali eto nijesu imali kad da naprave tehnicku provjeru u odgovarajucu autokucu
kad ga je dobio ispostavilo se da iz ovih ostalih uglova se vide ogrebotine, da je pas izglodjo mjenjac i enterijer, da je bilo udaradno u italiju (cini mi se) i da je to pisalo i u papire itd... gume razlicite... limarija lose uradjena (mislim)
e da i slagali su za paket opreme koje auto ima
sve u svemu, ni primac auto koje mu je obecano - ostalo je da ih tuzi da dobije pare nazad
Pošalji i ovima..
http://www.kupujemprodajem.com/37310...svi-oglasi.htm
E da, sport89, toliko Sportagea po parkinzima a ti trazis djelove po netu...
TAKUMI
Pa da, što bi tražio po netu, imaš ih u blok 5 koliko oćeš! Tamo svakako kradu svaki dan...ništa novo.
Nadji nekog ciga, on će ti pola auta donijet za 20e.
Kod mene ti je to staklo novo koje ima grijac 35e novo.ako hoces mozemo ga naruciti pa da stigne posle praznika.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Dakle kad mi opet nesto sa auta nestane u blok,da se ovdje na forum raspitam?
![]()
Last edited by Hell Raiser; 28-04-15 at 15:46.
E ja sam isto pricao za Sarovica prosle godine ali isto niko tada nije slusao. Mene je odrao za bas nesto puno para, tipa isto ovako 600-700e i bukvalno je rekao da se mora promijenit pola auta a on nista nije ni dirao. Auto mu je ostavljeno sa punim rezervoarom a dobio sam ga na rezervu, jedva se dokotrljalo do kuce - za to je prica bila da je moralo da radi da bi vidio kako se ponasa... Inace je degenerik pusio u auto ( u koje se nije pusilo ), progorio mi sic sa cigarom i bio je toliki nesoj da je izvukao volan, tu treskao i na kraju samo uvukao volan.. U auto mi je ostala bila neka majica koja je isto nosena.. E sad sto je najgore on je auto zavrsio valjda isti dan ( eventualno drugi ) a kod njega mi je bilo bas nesto puno vremena... Znaci pored toga sto je uzeo masu para, sto nije nista radio, sto je zaprljao auto kao da su svinje bile u njega, sto mi je nosio majicu nego mi se desila scena da se raspadam pjeske preko Milenijuma i tel mi zvoni, zove me drug, 'Sto radis Luka, sad sam ti svirao i vidim neko ti vozi drugi auto a nije niko od tvojih', ja rekoh dje vozi ono je kod majstora on govori jeste evo ga na semafore pored mene, ja rekoh ajde idi za njim da mi reces tablice - on skrenuo za njim i stvarno moj auto... I sto da radis tome gadu? Mogu mislit dje je on sve stigao sa autom kad je uspio da potrosi pun rezervoar sa kojim se moze preci 800-900. E od tog dana sam izgubio volju za svojim autom i nikad ne mogu prezalit tu `njegovu popravku`. Ovo sam pisao na sve forume dje ima dio za automobilizam i samo je par likova potvrdilo da su gamar - ostali su, taman sto rece Cena, htjeli da me razapnu.
Edit:
Pri*ere mi se kad ovo procitam.
Last edited by LUKA!; 28-04-15 at 16:09.
But if you never try, you'll never know..
Nema bez tako.Cekas da ljuljne kisa ( izaberes doba dana dje bolje specijalizovan za rad na terenu) i skines sta ti treba.Mozes da skines za nekog drugog,ako mala ocesala retrevizor na svoje npr. :glee::glee:
Nije nista bilo jer je brat odvezao auto kod njih, ostavio ga, dao im pare itd, itd, itd... Jedino sto sam mogao da uradim je da odem da se makljam sa ljudima ili da nikad vise ne odem tamo i da ih napljujem i napsujem na sva zvona - sto je ipak pametnije i bolje
Ne znam ko je lud da tolike (ili bilo kakve) pare daje unaprijed. Pogotovo kad su (auto)mehanicari u pitanju ili majstori uopste.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Za 700 vala svu struju da ti razvede nanovo...
Nesoji su veliki, najedeno i napijeno pa ofursatilo...
Ako je u pitanju Sarovic u Zagoric, ulica Nikole Tesle...
Oni su mi radili jednom na Feliciju, negdje 1999-e...ispao je bio jedan od kablova iz brave za paljenje.
Ovo sto si ti napisao je kriminal, zamisli ti da ti neko vozi auto po gradu...
Znas li da idem npr. u Vujacic, momci su za svaku pohvalu ali imaju jednu manu: lanci na vrata, ne dozvoljavaju da se udje unutra. Dobro, to za mene ne vazi (kad je Lexus u pitanju), kad bi me izbacili uzeo bih auto i nikad vise se ne bih pojavio tamo. Osim toga, NE dajem njima da oni ubace auto u box, nego ja, znaci 10-20 metara. NE. Ja cu.
Tada se najvise krade.
TAKUMI
Ja sam njemu vodio alfu prije 6godina kad mi tabla prestala u voznji da radi ( brzinomjer) tada mi je to sve napravio za pola sata njegov radnik Vlado Markic koji ga je davno napistio i momak radi sam na Stari sad i vrsan je elektricar..
A prije 3 mjeseca kad je kolega trgovao jedan mondeo, prolazili smo tuda i svratim ja da nam pogleda lijevi far. Prekidao je xenon, pa da vidi jel do sojalice ili balasta ili instalacija.
Prvo 5-6 momaka stoji ispred na trotoar i samo gledaju kao u fazonu da sam ih mrko pogledao bilo bi : sta gledas kralju i tuca opsta da nastane.
Cekao sam da dodje do nas 10 minuta a samo jedno auto je imao na servis koje on nije radio.
Kad je dosao objasnim sta je problem i sta treba ode cojek sjedi i nema ga 15 min. Ja pridjem i pitam ga sprda li se on i oce li neko da gleda kola ili da ja idem dalje. On tada ustade preko volje, upalio svjetla vidio da radi i veli a moras ovo ostaviti, ima tu 3 sata posla. Odma sam znao da oce da me odradi jedno 50-100e za 3min posla. Reko druze ovako, koliko ce to da kosta da se napravi?? Pa nece skupo biti dogovoricemo se.... Ja reko volim da znam unaprijed koliko para mozda mi nece odgovarati i slicno. Veli ne znam dok ne pogledam ali nece biti puno. Reko dovidjenja.
Dodjem kod zgrade, skinem far i vidim da relej nije fabricki bio kao na desni far pa samim tim ni sijalica da probam na drugi. Ali sumnjao sam da je do nje, kupim takvu kinesku i rijesim problem za 15e i 5 min posla.
Ja imam osjecaj da je onaj sarovic u problemu nekom pa onako klepa narod. Ili je duzan dobre pare, ili mu neko klepa reket dobar ili kocka opasno.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Ovaj je u Zagoric, ne znam koja je ulica ali je sigurno to taj..
Kad sam pisao na neki od nasih foruma receno mi je da nije prvi put da se vozikaju po gradu sa autima koja se `jos popravljaju`.. Fukare!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks