Vi zaboraviste da je reg na lexusa 700e
Manje trosi?
Vi zaboraviste da je reg na lexusa 700e
f6
Ko kupuje auto od 30k eura zbog male potrosnje?
Zna li ko ima li đe djelova za Avensis model T27 2010 godište? Treba mi limarija, prednji dio. Ne bih da uzimam kod Đurovića ili Popovića malu privredu jer me strah da se neće uklopiti a u Toyotu bih za te pare moga još jednoga da kupim. Treba mi hauba, branik, desni blatobran i prednja desna vrata
Prijatelj kupio avensis 2010 presao 75 000. Platio 10 000e. I onda dodje neko i kaze bolji je pasat.
Pas master
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Dzabe. Mada ja ne volim njihove dizele, imaju dosta problema.
TAKUMI
Je li u nju 2.2?
Znam da je 2.2 smece od motora ali 2.0 je top.
Zato je sad u new rav4 2.0 ali nesto oko 130-40hp
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
ako ti placa osiguranje najbolja ti opcija da uzmes orig djelove,podneses racun i navedes kapu i opet imas isti auto i istu volju i merak....
danas sam drugu na yaris montirao glavcinu,rukavac,sponu i jabucicu bila malo na cesanje bankine,porucio iz srbije djelove....
Imaš kod Balše u VM Motors OEM djelove po mnogo povoljnijim cijenama od Efel-a.
Ili jednostavno po auto otpadima u Srbiji traži originalne branike, haube i slično.
A što se avensisa tiče, to je pravi porodični auto, mane kod 1CD motora su bile dizne, a kod 1AD motora su uglavnom bili prijavljeni problemi sa glavom motora,potrosnjon ulja i slicno...ali valjda samo neke serije.
Samo nek redovno provjerava ulje i radi servise, i dugo ce ga služiti.
e ja ne mogu da vjerujem da bi neko dao onoliko para za Golf 7 koji je presao 70k km ...
brate precijenili su taj golf ni da je od zlata ... u svakom sl za te pare ima 3x boljih kola sto novih sto polovnih...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako mocno izgleda ovaj ES
![]()
Ovom es-u je konkurencija e class,bmw 5 i a6? Ako jeste,onda on i nema konkurenciju . :glee:
GS-u je konkurencija BMW 5, A6...on takodje nema konkurenciju.
ES ide sa Acurom TL, Buick LaCrosse...a ne, nema ni on konkurenciju.
Evo od juce furam LS-a, sto se tice udobnosti LS je udobniji a buka unutta je skoro ista....onda mos mislit koliko je dobar ES.
TAKUMI
Mentalitet naseg naroda ajde da kazem da razumijem.Ali nije mi jasno kako narodi van okvira banana drzava mogu kupiti bmw 5,e klasu i a6 pored njega?Ja licno preferiram italijanski stil,sportska elegancija.Ali sjutra da trazim luksuz i da se odlucim za novi automobil ili bilo koji iznad 40k e,trebalo bi da mi neko prisloni cijev na celo da podjem kupim bilo sta sem lexusa.
Sto se veli "Ovo auto ne moze" .:courage:
Neko ce reci, aaa skupi su djelovi, znas li koliko je far?
Nije samo luksuz i kvalitet, Lexus ima 'ono nešto', barem ja tako gledam, isto kao i Saab nekada, više volim osnovni CT nego full 120 ili A klasu, to riječi ne mogu da opišu...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks