:roll: rezervišite odmah, a cijenu i vrijeme dostuposti ćemo vam reći kad nam se ćefne![]()
:roll: rezervišite odmah, a cijenu i vrijeme dostuposti ćemo vam reći kad nam se ćefne![]()
(nečitko)
Ma, cijena uz smart 50 + internet 15 nece biti ispod 200 iliti psiholoskih 199, a edge ce biti i po 50-100e skuplji. Svaki put ista prica![]()
a u slobodnoj prodaji edge od 128gb ako bude ispod 1000-1200 kod njih, tu me seci :mrgreen:
Mislim da si čak optimista sa tim cijenama koje si pomenuo gore...
(nečitko)
Zna li neko je li 4g upaljeno po defaultu ili treba da se aktivira? Uzeo sam samsung A3 u t mobile i 3g radi ali 4g ne. Access point je podesen isto kao i na telefonu na koji 4g radi.
Settings-more networks-mobile networks-network mode(pogledaj dal ti je tu strikirano LTE/WCDMA/GSM)
Always,forever and beyond ...
jeste to sam prvo uradio
Proveri imas li instalirane parametre za 4G..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
a i moraš da si u dometu 4g mreže, parametri su, ko što rekoše, posebni za 4g, a na kraju krajeva, može zez i do njih da bude![]()
(nečitko)
Imam parametre za 4g ima i domet od 2 linije ali nece nesto.
tmcg-4g...default...
Meni se isto dešava na tabletu. Libero S paket, od 9. apr su pustili bez 4G dodatka. Na 3g-u radi, na 4g-u se konektuje na mrežu, ima signal, ali nema neta. tmcg-4g apn za oba. Zvaću ih da vidim što je.
Edit: Zvao. Resetovali su karticu. Sad mi se uvijek uspostavi veza, ali izgleda da ne mogu iz stana da se nakačim na 4G. Probaću kad budem u gradu, pa javljam.
Last edited by Adriatic; 13-04-15 at 15:50.
Jesu li vam ti brojevi prepaid ili postpaid?
TAKUMI
Mislim da nema 4G na prepaid..
A i meni nešto nema 4G preko morače a ranije je bio dobar signal tu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ne pravim novu temu, treba mi generalan odgovor... Koja mreza mi daje najjeftiniju sim prepaid karticu? Moze i bez kredita, treba mi za verifikaciju nekih mailova samo... Znaci samo mi je broj bitan
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Može li se postpaid broj prebaciti na prepaid i ako može koliko to košta?
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
Moze. A koliko kosta...mislim nista...nisam siguran
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne košta ništa a može se prebačit čim istekne ugovor i izmiriš obaveze. Ranije su umjeli da govore kako je to nemoguće al jbg i oni se moraju mijenjat, makar na silu
Ok. Hvala momci
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
kako doc do da ne kazem kakvoga operatera na 1500?
this is pointless
1500, 5, 1/2.
TAKUMI
Kako da provjerim kao postpaid korisnik koliko imam preostalih MB interneta po punoj brzini?
Last edited by Play; 24-04-15 at 16:47.
Kad potrosim ovaj protok neta sto je dozvoljen ponudom,sto ja poslije do kraja mjeseca nemam onaj spori net nego kad potrosim ostajem bez interneta a ponuda je dvije nedjelje?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks