Aha, ovaj sa kapom.
TAKUMI
Star si ko ulje na onoga TT-a,što je prešlo sto iljada![]()
James Tiberius Kirk
Ovaj pa ide li ko na taj protest?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Protest treba ozbiljno organizovati, treba da se ukljuci nevladin sektor, opozicija (MRTVA) bez političke podijeljenosti i građani kao masa.
Ovaj pomenuti protes mi izgleda kao cista provokacija i sprdnja vladinih trolova koji ordiniraju internet nebom.
Ja bih dosao na protest da znam da je ozbiljno, ovo u paintu sto je radjeno je malo amaterski, da zvijeram oko vlade sam ka' budala neka necu, nego moramo nesto ozbiljnije ako mislimo ista cinjet', na kraju krajeva ako maknemo ovu vlast, otvoricemo CDM partiju, i svi u stolice da resevamo probleme ahahaha![]()
đe su organizatori skupa na plavnici, recimo da bi oni biti trebali biti i pokretači takvog protesta...no oni svi na naftu i plin ganjaju
Je li išao ko na ovu pumpu i valja li im plin što?
42°20'11.3"N 19°25'58.2"E
Bogomi, da je kakav porez na kladionicu, odmah bi se okupili i udružili ispunjivači tiketa.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
od sad ce se na cestitku nosit litar bezolovnog![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Prodjoh danas slucajno ispred Vlade, totalna blokada ulice, nije se moglo proc od ljudi iz ovog topika sto pozivaju na akciju :-p
Zajedno do pobEde!
(nečitko)
Ni pauki-ja nisi vidio... A u P.M.
Do Not Disturb.
Sinoc sam bio malo do ct sa Audijem i testirao potrosnju,i bas sam iznenadjen istom.
Resetovao sam bord na cetinjske semafore i isao sam do kruznog na Ct i nazad so pg,uz voznju 80-110 na vrh gasa pokazalo je potrosnju od 6,9. Sad vjerovatno laze tu litar al opet sam prezadovoljan. Prije je na istu relaciju trosio 9l po bordu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks