Ja ne mogu da vjerujem da zadnji napad nije pravljen da se ide na 2 poena i produzetke u situaciji kad su ovi maksimalno optereceni licnim greskama.
Kakav idiot.
Ide na 3 a cijelu noc trojke im idu kao da se ciglama bacaju ka kosu.
ocajni su ,ocajni su.Ja da se bavim ovako kosarkom pa stalno ovako trojke da sutiram,ja bi batalio definitvno
Mislim sutiras one slobodne 15-20godina i imas onakav procentat a i trojke.
Ali 10 godina je ovakav procentat trojki u Buducnosti
Podgorica Podgoricanima!
Ja ne mogu da vjerujem da zadnji napad nije pravljen da se ide na 2 poena i produzetke u situaciji kad su ovi maksimalno optereceni licnim greskama.
Kakav idiot.
Ide na 3 a cijelu noc trojke im idu kao da se ciglama bacaju ka kosu.
Mec su dobili slobodna bacanja.
Zaista šteta što nijesu pobijedili ali je Cedevita bolje igrala noćas. Sa ovoliko grešaka Budućnost bi teško pobijedila i da je bio neko iz naše lige. Toliko se ulaže u ovaj klub a rezultati izostaju redovno.
ako je neko kriv za poraz to je šofro....ja ovo nijesam mogla slušat...a i realno, 22 trojke su ljudi promašili?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jovovic stekao iskustvo.Bice bolji trener od Radonjica definitivno, iako sam sumnjao u njega.Bice bolje sledece sezone, normalno ako Voli i Lomi nastave da finansiraju...
Ad astra.
Makse kako sam se iznervirao,10 godina jedne te iste greske ponavljaju treneri buducnosti.I onda dodje ovaj pripravnik makse
Podgorica Podgoricanima!
Stvarno treba biti mozak pa dati Suboticu da ti rjesava sezonu i prolazu Evroligu svojim sutem, od svih igraca SUBOTIC.Ajde jbt zivot sto dozivjeh.
This
Fucking
Season
![]()
Meni je samo krivo sto se nocas citavi ovaj projekat raspade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Makse oce li mi samo ko reci zasto se faul nije pravio posle slobodnih???
Podgorica Podgoricanima!
Momci ne bulaznite poslije onog promasaja nije bilo vise vadjenja... Nismo mi NBA ekipa da nekom preokrenemo 4 razlike ni za 2 min a ne 14 sekundi.
Jednostavno bolji tim prosao dalje i cao.
nema dileme da je Cedevita bolji tim, al se i pored toga moglo izvuc vise iz ove serije.
pitanje je kad ce Buducnost sledeci put biti ovako blizu EL.
Nekontam nista. Jedino mi je logicno da je ovo prodato.
Ja evo 10 minuta blesim u TV i ne vjerujem sto se dogodilo.Nesta slicno se desilo kad smo izgubili od Holandije, ali ja jos ne mogu da dodjem sebi da se posle timeouta igra akcija da Subotic sutne za 3.SUBOTIC od svih igraca.
![]()
Najzalije sto se ovo moglo dobiti... neshvatljivih poteza tona
Tu es mon héro!
Ali opet jos nejasnije 14.5 sek do kraja,a onda pustaju napad kao da je nerijeseno
Podgorica Podgoricanima!
Znaci kako pohvalih Subotica tako ga urekoh.Nismo zasluzili da dobijemo jer nismo ni jednom vodili od pocetka do kraja a i jedinu sansu kad smo mogli da prelomimo utakmicu u trecoj cetvrtini nismo iskoristili tako da vise srece sledece sezone nadam se sa boljim timom i drugim trenerom
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Luzerski mentalitet i glupi trener koji ne umije jednom tokom meča da smiri ekipu, da idu malo sa loptom u reket, pa bi se ubacio koji koš, uzelo koje slobodno više. Ali ne, daj probbajte 40 trojki iako ne možete bazen da pogodite.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A i brate neko ko trenira 20 god da ne moze slobodno pogodit, stvarno sprdnja
Tu es mon héro!
Ja sam ostao bez glasa totalno, ne mogu ni da pricam...Pun nervoze i safre, ali nemam snage da ista kazem. Jovovic direktan i jedini krivac sto se ovo ovako desilo, coek je dorasta jedino mozda Mornara, taj neki rang. Zasto ce se dovjeka na nasim najboljim timovima praksat polu-treneri. Je li ikad ovaj strucnjak igra kosarku uopste? Pih. Tuga...
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
I nijesu mi jasni ljudi u bilo kojem sportu, koji ulože u ekipu grdne pare i daju je nekom slabom treneru.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I jos nesto mozda sam samo ja ali nikako da osjetim neku emociju kod ovog tima da ucine neki uspjeh za ovaj grad, navijace, klub znaci bukvalno kao da rade kancelarijski posao odradili uspjesno ili ne sve im je isto znaju da ce na kraj uzet pare i aj zdravo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks