View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 745 of 942 FirstFirst ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... LastLast
Results 18,601 to 18,625 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.waterpoloworld.com/News/t...performed.aspx
    Realno, tesko cemo do medalje sa ovom generacijom. U svim nasim klubovima mislim da nemamo vise od 5-6 igraca '95 godiste...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jel ovo juniorsko prvenstvo za koje smo mi kao bili zainteresovani da organizujemo?

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Jeste, igra se u podgorici.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne, svjetska juniorska prvenstva se igraju do 18 i do 20 godina. Mi organizujemo ono do 18 godina, sljedece godine.
    Tako sam ja to shvatio...i tako prizeljkujem, jer su ocekivanja za to U18 zbilja velika...
    Nemamo nijednu medalju sa Svjetskih prvenstava u vaterpolu za mladje kategorije, ako bude za '98. i mladje siguran sam da nam medalja nece izmac'.
    http://www.fina.org/H2O/index.php?op...45&Itemid=1266
    link na kome se vidi da smo mi organizatori, ali nema detalja o gradu organizatoru i datumu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Čitao sam prije da Šoštar treba da dođe u PG, da pregleda bazen u Podgorici...
    Grad domaćin se iz toga sam nameće

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pa bio je (zamjerka je bila da nam treba u Pg jos jedan zatvoreni bazen, ali to ce se srediti za ,,Celebicem'')...ko je bio na brod, ti ili ja??? :P
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Dobudova prica o nesporazumu (kao, nisu ga nasi na drugoj kontroli) mi je po malo i smijesna. Ovi procesi znaju da potraju...pa cemo vidjet da li ce ga biti na SP
    U nekim sportovima koji se smatraju 'leglom dopinga', a koji u stvari jedini vode pravu borbu protiv toga, za samo izbjegavanje doping kontrole bi dobio godinu do tri suspenzije. kontrole postoje samo na reprezentativnim utakmicama, ubjedjen sam da taj problem u vateprolu nije toliko mali, odnosno da dopinga i te kako ima. Ali ocekivati fine da se time ozbiljno bavi je previse [u plivanju je josh gore]
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Doping je najvaznija stvar vezana vezana za vaterpolo kojom se nikad nisam bavio. Nisam htio potezat' pricu o necemu sto sa sigurnoscu ne znam, iako mi je mnogo puta bilo vidljivo nesto nestvarno u bazenu.
    Interesantan mi je bio izvjestaj tog inspektora, valjda su ga trazili doma (!?), rano ujutro, sto mi je glupo...

Darko Brguljan najbolji strijelac italijanskog prvenstva (,,regularni'' dio). Izuzetan klupski igrac, ako bih mogao da biram dvojicu koje bih volio vidjet u Primorcu to bi bili on i Drasko.
    Gledah Primorje-Galatasaraj, steta da nasi igraju u klubu sa nevelikim ambicijama. Pogotovo jer nisu na zalasku karijere.
    U Radnickom (KG) jako teska situacija, a pricali su da se gradski kosarkaski klub ugasio zbog finansiranja vaterpolo kluba...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://wpolo.me/vijesti/652-od-sada-...ceg-sampionata
    Pohvalno, samo naprijed!

Ponavljam po ko zna koji put da bi bilo lijepo izvuc' statistiku za svakog crnogorskog reprezentativca ponaosob (broj utakmica/medalja/golova u reprezentaciji).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://wpolo.me/vijesti/652-od-sada-...ceg-sampionata
    Pohvalno, samo naprijed!

Ponavljam po ko zna koji put da bi bilo lijepo izvuc' statistiku za svakog crnogorskog reprezentativca ponaosob (broj utakmica/medalja/golova u reprezentaciji).
    Kad budem na godišnjem.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hvala, iako mislim da je to posao za ljude iz Saveza. N'o, ako budemo njih cekali...

http://wpolo.me/1liga
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kome je u interesu ovaj termin bokeshkog derbija?
    Da ne zaboravim da smo bili uskraceni za prenos meca Jadran-Budva, pri cemu se (TVCG) nisu udostojili ni da napishu zasto nema prenosa ili da prenosa nece biti.
    Imao sam razumijevanja za to da se TVCG dozvoli da bira termine, zbog popularizacije vaterpola, ali nisu dobro poceli u ovom vaterpolo prvenstvu...
    Drzavna televizija je u raspadu, imamo jedna reportazna kola u drzavi...sve je meni to jasno, ali mi nije jasno zasto se onda igra i najavljuje prenos za termin koji ce makar za duplo smanjiti broj prisutnih na bazenu!? Misli li iko o tome u Savezu?

Ja sam od onih koji smatraju da je ulaganje u bilo koji vaterpolo klub u zemlji i okruzenju dobra stvar i za nase vaterpoliste, pa mi ovo svakako nije drago:
    http://mondo.rs/a789401/Sport/Ostali...-Radnicki.html
    ali uvijek ove stvari navodim kao primjer nasim klincima, da tamo odakle ih vrbuju ne tece med i mlijeko, vec da imaju uslove koji mozda i nisu bolji nego u Boki.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac je ,,uspio'' da za minut i po posljednje cetvrtine prospe fantasticne 3 cetvrtine meca. Jadran poprilicno los u prve tri cetvrtine, vjerovatno su nas i potcijenili.
    Ostaje zal sto Adzic i Krijestorac nisu igrali, sigurno bi to sve bilo jos bolje. Da se radi na disciplini dovoljno govori podatak da je kapiten tima nocas bio Matkovic ('99), od kog su skoro svi stariji...
    Daleko od toga da su sudije uticale na tok meca, ali ne kapiram zasto onaj ,,arbitar'' iz Novog, zbog kog se vec znala prekidat' utakmica u Kotor, radi sve ono?
    Nadam se da ce Primorac uloziti prigovor na njegovo sudjenje, jer ono iskljucenje igraca koji ulazi u igru ne stoji, a iskljucenje Grgurevica sa pravom zamjene u utakmici dje je isto mogao da sudi makar trojici igraca Jadrana prije toga - sramno.
    Odavno govorim da bi on morao biti izuzet sa nasih utakmica!! Pristrasan je, drzak, svojim odlukama provocira sve prisutne...

Da dodam da je Jadran najbolji u takmicenjima za ON za sezonu 2014/15, cestitke na tome!

Zvezda lagano odradila Partizana...veoma, veoma dobar vaterpolo je igrala Zvezda.
    Last edited by cattaro; 26-04-15 at 00:28.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cisto za arhivu:

1. Gore pomenuti sudija nam je, najvjerovatnije (po pisanim propisima jeste) suspendovao drugog sidruna za mec sezone protiv Budve u utorak. Svake godine ista prica.
    2. Iz ,,Propozicija Prve crnogorske lige u vaterpolu za 2014/15 godinu'', clan 9, tacka 9 vidi se da taksa na zalbu iznosi nevjerovatnih 500 eura!!! Sto je poenta te cijene, da se niko ne zali? Zasto imamo pored delegata i kontrolore? Sto ako se i plati ta cifra, koja je ogromna za sva 4 kluba u CG, cifra koja je veca od prosjecne plate u Primorcu? Tj. sto dobijamo ako se ispostavi da je Matijasevic ostetio Primorac (kao i kada je bio onaj prekid prije 4 godine, kad je bio direktan krivac za to)? U krajnjem, moze li da se plati 500e i da Matijasevic ne ove, nego uopste vise ne sudi u Kotor? Ponuda stoji.
    3. Novljani su bili duzni najaviti svoje navijace. To nisu uradili. Sportski direktor Primorca nije zelio da prihvati na sebe odgovornost i pusti ih (licno prisutan bio...). Pustila ih je policija, sto je jos jedan dokaz da je ta grupica navijaca iz Novog u odlicnoj vezi sa policijom i interventnim vodom, cije je sjediste u Novi. Ovo pisem zbog problema koje smo mi imali godinama u Novi, a i zbog one bruke kad su gadjali lane nase igrace, a policija sve to dozvolila. Ja jesam za organizovane dolaske navijaca! Ali nisam za to da Kotorani u Novi placaju ulaznice po 2,3 puta vecoj cijeni (koliko smo se samo puta vracali iz Novog bez da smo usli, jer je ,,neko'' to tako mislio da treba), a da Novljani ulaze u Kotor bez ulaznica i po policijskom odobrenju. U slucaju finala nece sigurno sve biti kao nocas, bice mnogo vise publike u Kotor...pa upozoravam na vrijeme!
    4. Srpsko polufinale Partizan-Zvezda sudile su hrvatske sudije.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Matijasevic zvanicno dobio ocjenu 7,5! Onaj drugi 9.
    Otkad pratim te ocjene, evo nekoliko sezona, ne sjecam se da je neko dobio tako nisku ocjenu! Ovo je drugi dokaz u ovom prvenstvu da ono sto pisem ima smisla i da sudije grijese.
    Ocigledno da ova starija ekipa bivsih sudija, a sada kontrolora (Rajevic, Brguljan, A.Adzic) ocjenjuje sudije onako kako jeste, iako mi je nejasno koje su posljedice za npr. neku losiju ocjenu?
    Ocigledno ih nema, a Grgurevic je zvanicno kaznjen sa 1 utakmicom neigranja.

Narednu utakmicu (Primorac-Bd) sude Ivanovski-Obradovic.

edit:
    Ulozena je zalba na sudjenje Matijasevica. Cisto da pojedine sudije ne pricaju poslije kako sude dobro, samo zato jer se niko nije zalio. Od sad cemo tako.
    Last edited by cattaro; 26-04-15 at 13:00.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Rijec-dvije i o sinocnoj tekmi. Budva je zasluzeno pobijedila, bila je bolja i potpuno zasluzeno ide u finale.
    Nazalost, u kljucnim utakmicama sezone smo imali problema sa pojedinim igracima (desna strana potpuno desetkovana, spala na 16-ogodisnje Radonjica i Matkovica), ali razlog sinocnjeg poraza lezi u katastrofalnoj koncentraciji. Odbrana i nije bila toliko losa (2 kiks gola, iako je golman dobro branio ova tri bitna meca u prvenstvu), ali je napad bio kriminalan.
    Sudjenje u prve dvije cetvrtine (bilo 1:4!) - nikad bolje za Primorac! U drugom fijelu izjednaceno, bilo je gresaka na obje strane, ali se ne sjecam poraza u domacim okvirima, a da sudijama nemam sto prigovorit', kao sinoc...

U nekim normalnim okolnostima valjalo bi vec od danas pocet' pripremu za narednu sezonu, ali u Primorcu normalna okolnost ne postoji. Racun je izgleda opet blokiran...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pogledajte kako Savez cijeni sport i najvaznije svoje takmicenje:
    http://wpolo.me/en/news/659-raspored...a-prvenstva-cg

Iako je 99% sigurno da ce ovo biti finale, dogovarati i(li) objavljivati ovo sada je neukusno i bezobrazno.

4 boda Budva ima vise od Primorca, dva kola prije kraja (3 boda idu za pobjedu)...treba li Primorac da raspusti seniorski tim i da ne igra uopste meceve sa Cattarom i Jadranom? Nakon ovog texta, tj. zvanicnog dopisa u vidu Biltena koji je poslan medijima (pretpostavljam i klubovima) jos sinoc, sigurno da treba.
    Da dodam da u Biltenu jos pise bukvalno ovo:
    ,,Na osnovu novog predloga prenosenja finalnih meceva u dogovoru sa odgovornim iz TVCG, kao i predstavnicima PVK Jadran i VK Budva (!!!) koji su se plasirali za zavrsni II krug takmicenja usaglaseni su sljedeci termini...''

Nevjerovatno...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jucerasnji rezultati potvrdili da je Jadran u krizi (sto se desava sa Pjesivcem?) i da su igraci Primorca poceli da razmisljaju o zurkama razne vrste. Jedino mi je drago vidjet da su djecaci '99. godiste sve vise bitan faktor u timu. Obojica su mi interesantni (jedan izuzetno pametan u igri, drugi ljevak...), ali moraju mnogo da rade.
    Mitrovic pokazao da je u odlicnoj formi, zapazio sam ga jos na mecu Budva-Primorac...podsjeca na Vjeka Paskovica, da bi uspio morace da bude jos eksplozivniji, jer mu konstitucija ne dozvoljava previse. U svakom slucaju, od ovoga sto sam vidio/ispratio tokom ovih nekoliko utakmica on je daleko najvise napredovao u odnosu na lani. Nisam siguran, ali cini mi se da Mitrovic nije bio u timu na SP za juniore proslog ljeta.
    Zasluzeno finale u kom je Jadran ipak veliki favorit.

Gledah izuzetno uzbudljiv mec izmedju Primorja i Solnoka. Ne znam sto se tacno desava sa Suknom (ligamenti koljena?), ali od ovog Solnoka generalno ocekujem mnogo vise nego sto rezultati pokazuju. Tim koji je bolji od Primorja (Juga, Egera i Barselonete), a mozda malo losiji od Pro Recca.
    Radu je nevjerovatan, Buric neunistiv, a Muslim u odsustvu Sukna pokazuje svoju polivalentnost. Nama je vazno da Toni ima svoju ulogu u timu i da je u dobroj formi.
    Na F6 ove godine ne ocekujem nista slicno onome od lani, ocekujem da Solnok prodje Barselonetu, a Jug-Eger ce biti izjednaceno.
    Potencijalno polufinale je Pro Recco-Solnok.

Uglavnom, mjesec maj ce donijeti finala nacionalnih prvenstava (u Srbiji ostala majstorica polufinala Partizan-Zvezda) i krajem mjeseca F6 EL.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Blažo Mitrović ? Nije igrao na juniorskom SP prošle godine, sećam se da je igrao na U17 EP na Malti 2013. godine kada je postigao 2 gola u finalu protiv Srbije.

Solnok odlično počeo i poveo 3-0, zatim održavao prednost do polovine poslednje četvrtine i na kraju ipak imao napad sa igračem više za prvo mesto ali Stefan Mitrović na kraju tragičar. Ne sećam se koliko je tačno ostalo do kraja meča ali čini mi se da je prerano šutirao. Sad prvo domaćin Barseloneta pa onda Reko, težak put za Solnok.

Partizan sjajno odgovorio Zvezdi u revanšu, 7-9 ipak ne oslikava pravo stanje stvari u bazenu. Prvi meč katastrofalan igrač više 11(0) i loš Soro. Kod Zvezde u oba meča najbolji S. Rašović i moraće još neko da mu se pridruži ako Zvezda želi u finale. U svakom slučaju, očekujem meč na jednu loptu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cisto da osvjezimo topic.
    Bresa zainteresovana za Radovica. Mislim da bi to bio iskorak, to je stabilan klub sa mnogo vecim ambicijama od Posilipa. Iako je konkurencija u timu velika, vjerujem da se moze izboriti sa tim. Ceka se da Bodegas dobije talijanske papire, jer Bresa ne zeli da gomila strance.
    Vijest dana je prelazak Jovana Sarica u Vasas:
    http://www.vasassc.hu/hirek/6234/harom-uj-fiu
    A tamo se vraca i Drasko Brguljan, koji ove godine igra finale madjarskog prvenstva sa OSC-om (gube 1:0 od Solnoka).
    Jadran rutinski sa Budvom u prvom mecu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dakle, gotovo prvenstvo. Cestitka Novljanima, daleko su najbolji bili.
    Cestitka i Savezu, 700-800 ljudi je ukupno gledalo finalnu seriju. Treba znat to...
    Ja ne bih bio ja kad ne bih sudije podsjetio na gluposti koje rade - ko je gledao jucerasnji mec imao je priliku da spazi situaciju sa kraja 1/4, kad Novljani par sekundi prije isteka pomenute cetvrtine zaradjuju igraca vise, u preostalim sekundama i sutiraju (promashuju), pri cemu niko iz Budve nije ni krenuo napolje (peterac!).
    Ne bi meni to smetalo da se jednom klubu ne gleda sve i svasta (ne mogu i necu da tvrdim da nikad sudije nisu u pravu!), kao sto je ulazak iskljucenog igraca iz kucice, a da se onda u finalu prave ovakvi previdi.
    Isto tako, ,,cestitka'' komesaru i savezu na kazni od 5 utakmica neigranja, koje je dobio igrac Primorca Grgurevic nakon drugog iskljucenja sa pravom zamjene u prvenstvu.
    Dje pise to pravilo? Nidje. On sam misli da to tako treba. 5, alo!??? Neki i dalje misle da se vaterpolo igra zbog njih. Ili da su zasluzni sto se i dalje igra. U stvari, oni imaju veliku zaslugu zbog vec pomenutog broja gledalaca. Ali, kao sto vec pisah, njima i odgovara da na bazenu bude sto manje ljudi.
    Opet podsjecam, zasto igraci iz drugih klubova ne pauziraju nijednu kad dobiju takvo iskljucenje!?
    Sto je bilo sa prigovorom za sudjenje Primorca nakon meca protiv Jadrana? Nista.

Vidjecemo na sto ce timovi da lice u narednoj sezoni, sigurno da bi i Budva bila konkurentnija da je na kraju sezone imala sastav sa pocetka.
    Iz Primorca sigurno ide samo jedan igrac, ali ovo nije tim koji u narednoj sezoni moze puno vise od ovoga. Najbitnije nam je svakako da nam konkurenti ne uzimaju ono najbolje sto imamo. Vrlo je vazna cinjenica da smo klub u kom ove godine uglavnom nisu kasnile plate. Racun bi se narednih dana trebao opet odblokirat'...

U svakom slucaju, bila je ovo sezona od koje sam ocekivao mnogo vise.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dakle, gotovo prvenstvo. Cestitka Novljanima, daleko su najbolji bili.
    Hvala!

Radjen pozitivan na kokain opet! Adio karijera!
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cisto da osvjezimo topic.
    A tamo se vraca i Drasko Brguljan, koji ove godine igra finale madjarskog prvenstva sa OSC-om (gube 1:0 od Solnoka).
    Ne vraća se.

Šteta za Rađena, ali jbg, sam je kriv...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Звезда ле! View Post
    Ne vraća se.
    Vidio sam demant na FB.
    Pozvao sam se na link, nikakvu drugu info. nisam imao, niti imam kad da se bavim spekulacijama.

Zao mi je zbog Radjena, ako se to pokaze tacnim bice to veliki udarac za srpsku reprezentaciju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

Meni ga nije žao ni najmanje ako se dokaže da je to radio neka doživotno šutnu iz sporta to što je radio nije on neki estradni polusvijet već sportista koji treba da je uzor omadini i onima koji počinju sportske karijere.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Page 745 of 942 FirstFirst ... 245645695735741742743744745746747748749755795845 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)