Pa sto se zalite?
Last edited by McS; 20-04-15 at 10:57.
Pa sto se zalite?
Jer mi plata nije ko u Austriju
Tu es mon héro!
Samo sedam centi poskupljuje...
http://www.cdm.me/ekonomija/od-sjutr...je-sedam-centi
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Problem je što se mi nikada nećemo ujedinit da zajednički protestujemo. ALI NIKADA TO NEĆEMO URADITI!
Pazi, svi smo jaki na riječima po raznim forumima i portalima, ali kada treba da se izađe na ulice, svi smo manji od makova zrna.
Uzaludno je trošiti vrijeme objašnjavati ljudima što treba da se radi, kad će pola nas sjutra morati sipati gorivo, i ja isto, i što da radim, neću ići u Trebinje da ga sipam, nego na prvu benzinsku stanicu.
Bas volim kad mogu da uzivam u luksuzu.
Ja im ne priznajem ovu rabotu ako sledeceg obracuna (4. maja) ponovo ne podignu jedno 4-5 centi... Skup je taj autoput, nece ga valjda vlada placat'...
--------------------------
Do Not Disturb.
Cijela Crna Gora zivi luksuzno...skoro da nema kuce koja nema auto.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
:lolblue::lolblue::lolblue:
Vazda palamudite o ovome kao da je ne znam ti koje poskupljenje... Da Bog da poskupilo još više. Kad ovakvu frku pravite zbog 7 centi mogu mislit što bi činjeli za 30 centi, vjerujem da bi samo malo više kakili, a isto bi sipali kao i do sad.
Ko ima neka sipa, ko nema nek ide pješke i ćao zdravo.
Tako je. Jer crnogorci umiju samo da kake preko drustvenih mreza ili eventualno na kafu kad im baba daje 3e da izadju u grad.![]()
Nabavna cijena benzina je 42c a prodaje se po 1.27.
TAKUMI
Evo slusam vijesti na rtcg vijesti neku anketu gradjana i veli jedan ne pogadjaju me nove cijene jer ne sipam preko 5€
Gasi
Idiotizam , nema stoka je stoka
Pa i nije to samo 7c,isto tako ce da skoce prehrambeni proizvodi,te ce pekari opet da kukaju kako ne mogu da zive od visokih cijena pa moraju i oni da dizu cijene(a kad je bilo pojeftinjenje niko ne spusta),kamo srece da je samo gorivo...
Ali neka vam ga kad smo stoka i to nevidjena pa nece niko na ulicu...
Za titovo doba su ljudi zivjeli mnogo bolje,pa su svaki dan za nesto protestovali,a sad nas nagrdise i svi cute,svima je dobro...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes, bas je u pitanju 7 centi. Nego ovdje mnogi ne vide dalje od nosa, konj sa onim djavolom na glavi vidi sire...
Do Not Disturb.
nema vi guzve na petrol, sad prodjoh onuda
plin je majka njega nece dirat
dobro vele jer kako je krenulo i leb ce bit luksuz
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks