Auzburg 1, Besiktas 2 Az Alkmar 1, Psg 2, Besiktas 2 Bajern 2-2 juventus 1
bjese finih parova no sam kratak s parama pa sam igrao nerealno...
Dan za zaborav.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Auzburg 1, Besiktas 2 Az Alkmar 1, Psg 2, Besiktas 2 Bajern 2-2 juventus 1
bjese finih parova no sam kratak s parama pa sam igrao nerealno...
Minimalizam
http://prntscr.com/6vk7p0
Egzibicija
http://prntscr.com/6vk89v
Liverpool 0-2
Man C 1
Utrecht 3+
Galatasaray 3+
Wolfsburg 1
Sevilla 2
kv. 16.81
Nije život kratak, nego se mi kasno sjetimo živjeti...
Gledao malo Feyenoord u drugom pol. nikad goru i bezivotniju igru nisam video, nikakvo zalaganje, trud, bilo im svejedno dal ce puci ili ne a 100 sansi su imali mogli su sa bar 5 golova da ih napune. Zato mrzim da stavljam te u 12 sati a do kraja sezone ovih evropskih liga nikad vise na ekipu koja nema za sta da se bori.
Druze, pukao si 120€ na kvotu 1.17 i krivis nekoga. Ne postoji gluplja igra od slaganja favorita i "sigurnih". od 5 jedna mora bacit. Ti si ih 14 stavio.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
koje 120e ovo su mu dinari
Ne stajte momku na ranu gadići jedni.![]()
Da se proba:
Newcastle GG 1.70
Wolfsburg GG 1.64
Granada X2,2+ 1.49
Montpellier GG 1.81
Utrech GG 1.51
kvota je 11.35e u Lob.Srecnooo!![]()
Bilo bi cudo da je neko precutao dinare mada da je malo zagledao tikete i moje jbene komentare mogao je da primeti ekavicu. I ovaj dan kako je krenulo bice propast, zato i igram te klosarske dok se ne udje opet u formu.
nemam ja problema sa tim druze, nego da ne misli covjek da igras sa 120e 15 parova. To bi sigurno bilo debilno
Sto je dobra ova roma ...
Steta sto je napoli ovako daleko, pa ih ne mogu izgurat sa tog treceg mjesta ..
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 19-04-15 at 15:55.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Preko naloga se ne moze sigurno kladiti u evrima, bar ne u mojoj kladionici, jedino ti primaju evre u dinarskoj protivvrednosti na obicne, starinske tikete. A otkud sam ja znao da neko moze pomisliti da se kladim u evrima kad je ocito da sam iz Srbije, pa nick Severnjak je zato sto sam iz Vojvodine, Novi Sad.
Gotovo za danas, nikakav dan. Holandjani sve 0-2 i NG, Wolfsburg 0-2, Roma, Sevilla...
Last edited by Severnjak; 19-04-15 at 18:24.
Virtus Entela 20:30 vele preko 4,5 gola 7kv
Kao sto rekoh prosli put Bajern ce sa drugim timom uvaliti trulom Portu 5 komada samo ako hoce.
Vratih ulozeno od proslog puta![]()
![]()
Con cantera y afición, no hace falta importación!
Kako je PSG izbacio Chelsea dok sam ziv nece mi biti jasno. Vazno je da su tada morali svetski da me sjebu. Bayern pokloncina 1.9 kv da prodju ali dzaba kad verujem u vestacke bogalje da mogu i gol da uvale. Boli me k za pare i tako sam stavio 300 din na to i jos neke zajebancije ali da me ovoliko bije maler...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pakaoooo !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo se u Nk otvorila poslovnica PlanetWIn 365 cini mi se da se zove.
Preko puta zeljeznicke odmah pored lokala Train.
Ne znam zasto odusevljenje, kvote makar na net mizerija
kako panuh katastrofa
odigrah tacne rezultate po 0:0 sa 5e za 440 u lob pokenjam se u cicarita
najjaci su mi ovi sto kriju koliko se uplatilo.
kao da je sramota uplatit 50 centi ili euro...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks