"odje nikad nece doci do promjene jer mi idemo s konja na magarca u krug...
koliko ih god mijenjali isti ljudi ce ostajat (ne licno no po mentalitetu nasem bolesnom)..."
slazem se, ako se ikad desi promjena režima, ostaće isti mentOlitet ljudi koji je jako teško ili nemoguće promijeniti
Anonymous 'rade' iskljucivo preko neta. I tu ne mozemo nista napravit' jer su sve stranice vlade i svakog ministarstva toliko mizerne i zalosne da nije potrebno nikakvo dodatno unistavanje.
Kad vidim bilo koju od tih stranica place mi se. A kad vidim reklame iz ministarstva dodje mi nekog u koljeno da upucam...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ipak su i oni dogovorili okupljanja preko neta i onda napravili proteste![]()
A i ne vjerujem da ima ovdje sposobnih da bi nesto mogli napravit na njihovim sajtovima..
A i da mozes, nemas toliko mnogo stvari sta mozes uraditi
Moglo bi se bez vecih problema ali su to gluposti po mom misljenju...
Treba se okrenut' realnijim stvarima...
Do Not Disturb.
http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...t=1000&rkat=-1
Naknada od sedam centi za litar goriva na snazi od 21.aprila
Nove cijene goriva u skladu sa ovom Uredbom važiće od utorka, 21. aprila 2015. godine, kada je redovni obračunski period.
-----------------
Em sto ce inace da skoci cijena goriva (barel je skocio preko 60 $), em su uveli dodatnih 7 centi - ne bi me cudilo da gorivo od utorka bude skuplje 15-17 centi (benzin oko 1.35, nafta oko 1.25).
U ponedeljak su penzije - pa svi na pumpe!
Evo gledam prilog vijesti o poskupljenju....
Pa kakav je ovo debilan narod u pm s kim dijelimo vazduh....
Veli jedan, ako znam sto da vam recem, bas ne znam...
Ako ce se sto organizovat', valjalo bi da bude prije poskupljenja a ne poslije.
Mada iz iskustva, mogu i na 2 eura stavit', niko guzicom mrdnut' nece bez u kafic da se kafa popije...
Do Not Disturb.
Od koga ocekujes da nesto preuzme...
Ma fino cu ja plin kod Boljevica rece mi jedan komsija danas da garantuje za njegov rad.
Duplo jeftnije u pm.
Malo nas je, ali smo zato *****!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajmo otvorite topic o ovome, ajmo da se prijavimo i smislimo nesto i fino to konkretizujemo na ulici.
Dosta je i 15 toro ako nas bude...
Ajmo da *****o mater nekome, mozda spontano i pukne kakvo nasilje i ispisemo istoriju.
Cdm revolucija ugasila Mila![]()
Neka vam taj hejt protivu drzave. Chush, radi sedam centi biste Crnu Goru zapalili. Da ova vlast ne valja ne bi Crna Gora bila lider na Balkanu u euroatlantskim integracijama. A ne no Andrija Mandic cetnicki vojvoda akakakaka
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nadam se da si ironican.
TAKUMI
a valja ove cigare zapljenjene nadoknaditi ovima sto su popadali...Sjeme im ***** lopovsko!
I ja se nadam da je ironican,inace bi u suprotnom ovo bila totalno retardirana izjava
Ne znam... Nisam pametan.... Svi na ulice... Svako moze organizovati 10,15 ljudi!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klasican efekat kuvane zabe.
Do Not Disturb.
Hehe, obično ovo akakaka stavljam na kraju kakve ironične opaske, nemote što zamjerit. A naveo sam tri argumenta (a mogao bi još minimum dvades') koja često koriste naši sunarodnici koji nisu bili toliko privilegovani kad je Bog (roditelji, škola, kosmos...) pamet dijelio. Vazda se shetite što kaže Hiler Belok: "...učinak socijalističke doktrine na kapitalističko društvo jeste da stvori nešto treće što je različito od oba svoja tvorca - naime, Pokornu državu." Tu smo i mi neđe, ni tamo ni ovamo.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
U BiH litar benge 97 centi, ovdje od utorka tacno 30 centi vise. 60*0.3 je 18 eura - po rezervaru.
18 eura!
I, cutnja!
Kladim se da bi sjutra dobio SDPS kad bi bili izbori.
TAKUMI
Sad kad od naredne nedelje pocnu polako da skacu i druge cijene da se 'amortizuje trziste'...
Do Not Disturb.
Milis da ce od utorka gorivo da skoci samo za 7 centi?
Mislim da ce da skoci i za tih 7 centi a i zbog "drasticnog rasta cijena nafte na svjetskom trzistu od oko 20%".
Ne bih bio iznenadjen da u ponedeljak objave da skace 15-17 centi (tj. Benzin preko 1.35).
Jbg. Ovi sto formiraju cijene imaju cudnu metodologiju formiranja cijena.
Ne, ozb, mi smo narod za pozeljeti svakoj ovakvoj vlasti.
Tu es mon héro!
http://www.usscg.me/me/naslovna/show/157
Ja ako budem bio u mogucnosti idem da ovu setnju prvog maja
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks