Pa ti pođi do servisa da mu kažeš to, ne bi ti trebala ona tranja da te vrati u murtovinu, sa noge na nogu bi te prebačio prvo do bioča pored tri bora pa onda u murtovinu.
Pa ti pođi do servisa da mu kažeš to, ne bi ti trebala ona tranja da te vrati u murtovinu, sa noge na nogu bi te prebačio prvo do bioča pored tri bora pa onda u murtovinu.
ahahhahahahhahaha
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Oces da kazes da Grebovici nisu lupezi i neznalice Jole? Evo drug ima problem sa E46 320D,auto ne ide kako treba a oni pojma nemaju sta mu je,ali kad god dodje odma da se naplatio iako nista uradjeno nije
Skoro smo se vidjeli i mogu ti samo reći da samo zbog održavanja kola kod njega bi se opet vratio na bmw. Ne znam stvarno prema ostalima kakav je, prema meni je vazda bio korektan maximalno. Mada ja sam i sa Ljaljom Božović prezadovoljan a i za njega kažu da je lupež, dosta puta mi se desilo da ruke neće da naplati ili da me neki dio jeftiniji časti. Isto i sa Goranom. E sad, kakav vi imate stav i kako se ophodite prema ljudima ne znam, ja kulturno i fino popričam sa čovjekom, time očekujem da će on prema meni da bude fer i to je to.
Fora je što je njemu prema svakom takva priča i cijene "za tebe"
Da, i uvijek mora da se desi neka zajebancija i on je uvijek u pravu.
TAKUMI
Uvijek, baš uvijek, kad god nešto na auto tamo da sam radio stalno je neka muka bila, klepaju po ušima, pune se para, i to im je definitivno prioritet, kvalitet odrađenog i posvećenost radu na zadnjem mjestu
Ali ako vide da je riknulo nesto i da nemas izlaza/izbora, odmah ti usisaju dzepove.
TAKUMI
Ako treba nekome za bmw e46 imam viska filter vazduha Mahle Original 10e. Pa nek se javi ove nedelje
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Koje je godište?
Na stara auta za ovo može biti milion stvari, od turbine, kvačila, zamajca, diferencijala, pa do sitnica na motoru, ne možeš očekivati od starog auta da mu neki dio ne pođe. Naši majstori provjere par glavnih stvari, a ako je neka sitnica neće da se muče, jer im se ne isplati.
al su ga nasvirali
ovaj ce bas potrajat
She is only here to annoy herself!
Auspuh i cip 100ks. Uhhh
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
neznam koliko ce trajati ali jede zemlju ispod sebe![]()
#BMWstories
Ljudi xenon danas ljubicast postao.. :/ Bmw serija 1.. Mislim da je u pitanju D1S ili se varam? Koliko se moze nac novi?
Imas u Castellanu, oko 100.
TAKUMI
zamjeni sijalicu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks