Roditelji su mu u NK zivjeli.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
To je to, mislim da je novinar gazzetta lose prenio, jer je bas upotrijebio rijec korijeni, a ne vjerujem da je ovaj tako htio recim
Roditelji su mu u NK zivjeli.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
A šta bi sad Raonić bio da su mu roditelji ostali da žive odje ??? Obični klošar prepostavljam ...
OT :
![]()
deuscroix
izgleda da i Nadal prolazi. Bice vrelo![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Djokovic bukvalno sjutra moze Roland Garos da osvoji.
U slucaju da pobjeid Nadala siguran sam da bi Spanac jos vise izgubio samopuzdanja.
Odlican mec. Djokovic svakako favorit, ali ovo je odlican mec za Nadala jer ga, manje vise, isto ovo ceka sjutra... Vidjecemo koliko ce se spremit. Nadam se samo da mu ne pukne bruka sjutra.
Ima jos dosta do Roland Garosa, a Nadal do tada moze samo da se popravi...
Raonic č figlio di Montenegro, ma č cittadino canadese.*
"Il Canada ha dato ai miei genitori la possibilitŕ di dare a noi figli una possibilitŕ, l’ho capito quando sono cresciuto ed ho cominciato a viaggiare.Gli ho promesso che, dopo il tennis, mi laureerň come i miei due fratelli che sono tornati a Podgorica. Lě sono nato, ma non ho davvero radici: l’ho lasciata a 3 anni...".
Svaka cast Rafi i Davidu. Odlican mec, prava borba dva majstora.
Upravočovjek ne smije ni realan biti
![]()
S obzirom kako igra u zadnje vrije e dosta je poljuljan.
Siguran sam da bi pibjedom digao nivao na prepoznatljiv nivo.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ujak ministar.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
poljuljan jeste i to i sam govori.
pobjedom eventualnom (u sta sumnjam) bi mogao da stekne to samopouzdanje koje je izgubio u zadnje vrijeme, al poraz tesko da ce ga toliko deprimirat da bi se to odrazilo da samog RG-a.
gubio je on od Novaka vec meceve na sljaci i to glatko tako da to ne bi bilo nista neocekivano i iznenadjujuce.
prosle godine prije RG-a su mu se mnogi sprdali sa glavom i na sljaci pa kad dodje u Pariz sve dodje na svoje mjesto.
Sto se tice meca Djokovic Nadal(da se malo vratimo tenisu) vidim da je kvota na bet365 1.44 na Novaka naspram 2.75 za Nadala.
Cini mi se ipak da je Nadal potcijenjen-ovaj turnir je uzeo cini mi se 8 puta ali dobro,vidjecemo.
Danas je dobio ali je prva dva seta igrao fh toliko.plitko da ako tako bude igrao djokovic ce ga pojesti...
Nekako je tenis dosadan bez Nadala![]()
Like..![]()
na koji je prenos?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Na SK1..
Ima li ko dobar link za neki kvalitetan stream ?
....::: Сент фром мај Пётр Ильи́ч Чайко́вский јузинг Тапатокь :::...
Think Different Stay Innovative
Sto cine ova dva ludaka.
Kakvi poeni padaju odje majko mila...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks