Oooo majku im *****, stoko posrana. Zbog kojeg autoputa majku vam raspalu?
Oooo majku im *****, stoko posrana. Zbog kojeg autoputa majku vam raspalu?
TAKUMI
Place mi se gdje sam dosao da zivim...
TAKUMI
''...i finansiranja reprezentativnog sporta...'' - slušaj ti ovaj izgovor.
Ovo samo u našoj eviva rupi ima...
900 meleona autoput podeljeno sa 9meleona godisnje znaci...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Krajnje pitanje bi bilo.... DOKLE!?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ali zato glibo vuković plače kako sa svoja tri saradnika radi u prostoriji od 9 kvadrata.
Jenna Jameson bi nam pozaviđela na dubini grla.
Dokle? Do balčaka!
Fino ja kazem - drzavnim sluzbenicima treba kupiti sluzbena kola.
Ali sami da placaju gorivo - i to normalnu cijenu (ne gorivo bez akcize, carine, pdv-a...); da sami placaju servise i odrzavanje auta, lakiranje, parkinge....
Ovo je zapravo samo dio Vladine kampanje za promociju biciklizma. :smile:
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
generalno da ima naroda ne bi se smjelo upalit sluzbeno auto. Treba izlomit tim govnima posranim sve jer oni ne osjecaju ovo nista. Em voze partijske, em sluzbene, drzavne a mrs vise u tri lijepe. Sigurno cu pocet na bajs da picim, pa dok m se ne navikne organizam da ne znojim se i vonjam narodu ima da te pare makar dajem na vlazne jebene maramice
Salu na stranu crno nam se pise, nije gorivo prolem sto ce tek sad da pocnu da vade.
Dolazi kraj, jos malo pocinje lov na ucijenjene glave, evo zapamtite dobro ovo sto sam sada rekao.
Ocemo li preduzet kakve mjere braco?
Istina.
Ali ima da pukne nedje uskoro...
Kakve mjere, živimo u demokratski uređenoj državi, većina je za ovo zato ćutite i trpite a i ja zajedno sa vama.
Pa i ja velim. Čuš dokle ćemo trpjet. Vladu bira narod, i sve dok je tako, ovo će biti odluka većine građana, a ne kabineta premijera. Oni su samo izvršioci narodne volje.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Vi ka' da ste tek sad čuli da se izbori kradu.
Ja mislim da nije bas tako, nesto je malo tih koji su za ovaj rezim. Prije ce bit da se se rezultati namjestaju kao i sve drugo u ovoj drzavi.
Ja sam na njenu stranu.Meni nije jasno kako vi ne vidite da je ovo sve za nase bolje,kao i svaki potez zadnjih 20+ godina?
ON TOPIC-Fabija,plin ugradjuj ojde ovo cudo do ljeta na 1,5.
Last edited by AR156; 17-04-15 at 18:04.
Danas sam poceo da razmisljam o tome...
TAKUMI
Maloprije sam trazio na netu ovu cuvenu odluku o formiranju cijena goriva....i u postojecoj odluci (od prije nekolike godine) koja je na snazi pise da se vec izdvaja 9.7 centi za autoput!?
Kako sada uvode taksu za autoput, kada je odavno uvedena?
Ps
U odluci su taksativno navedene vrste goriva - plin nije obuhvacen, pa nema limita cijene.
Last edited by .:.; 16-04-15 at 22:20.
Kako ne dosadi Milu vise, zivota mi ja da imam obraza kao on izasao bih na TV, i rekao uzivam da pisam po sirotinji i nastavicu. Cisto iz zabave, 25 godina zivi jedan isti zivot, mora neki novitet da uvede,evo sam mu dao predlog.
Provuci kroz Google:
Uredba o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata
....i vidi sam. Ni ja nisam vjerovao sto pise :/
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks