bzvz nesto
http://www.kurir.rs/vesti/politika/v...clanak-1742651
a kosovo nije srbija?lagano ga vukcevic priznade s ovim heh
meni je milo kad vidim nekog iz srbije/bosne/makedonije da je dosao da radi kod nas.dosao je onamo dje moze vise da zaradi.sasvim legitimno.
pa neka ova nasa gospoda sjedi kuci,neka cekaju da ih neko pozove da sjednu u direktorsku fotelju...trebali bi uves' zakon ka lukasenko(300e).
ne kazem,300e nije neka para ali bolje i to no sjedjet kuci.drugo je ako te poslodavac drzi 10-15 sati bez slobodnog dana za te pare.u tom slucaju nisam za to da se radi.
bzvz nesto
http://www.kurir.rs/vesti/politika/v...clanak-1742651
a kosovo nije srbija?lagano ga vukcevic priznade s ovim heh
Tako je i Ulcinj naš a evo predsjednik opštine večeras radi intervju u vezi prodaje Ade iz kabineta sa sve Albanskom zastavom u pozadini tako da se mi makar nikome ne možemo sprdat po tom pitanju
ps: sad će se javit Bar i Rakun sa pričom kako će nas NATO spasit što je tragikomično ali ajde![]()
deuscroix
Restorani Jadran, Dona, Tri ribara, sva jaca mjesta u bd,Aman Sveti Stefan,zaposle preko sezone nase ljude,ali i ima dosta "stranaca". Ne moze se nac za ta 3-4 mjeseca konobar koji zna 3 jezika i koji zna da cisti ribu,koji zna da preporuci dobro vino. Takvih konobara u CG je malo. I to malo ima posao preko cijele godine. Tako da tu neki student ili neki gradjanin koji trazi posao ne moze da prodje. Gazda automatski ima albi zasto je zaposlio stranca. Kad mu posalje nekog sa biroa cak i da prica 2-3 jezika male su sanse da bez debele prakse zna o ribi-vinu. Procitah sad da ne citiram da je neki momchic zaradio 2k za 2 mjeseca. Moguce je. Ali samo u 2-3 lokala ispred starog grada(astorija-korkovado) u BD. I to ne moze zapast svakog,cak i na te pozicije dolaze ljudi sa vezom (pomocni konobar). Tako da ostaju pozicije plaza-akva park-lift boj...
Кад ме већ прозиваш.
Албанска застава, јер се ради о мањинском народу.Да ниси малициозан поменуо би и да је имао црногорску у кабинету.Исто тако и предсједник општине Х.Нови што има и црногорску заставу и српску тробојку у кабинету (иако се не ради о припаднику мањинског народа).
Иначе потпуно сам сигуран да и Албанац Ђека и Србин Гојковић, више воле црногорску заставу од свих вас који се лажно издајете као неки заштитници Црне Горе, а уствари имате инсталиран идеолошки софтвер Мире Марковић, и који сте у једном тренутку замало запалили Црну Гору.Е због тога хоћемо у НАТО.
Поздрав.
Last edited by BAR; 16-04-15 at 01:55.
Црногорце је одржало црногорско срце.
heh,ne sprdam se ja nicemu,daleko od toga.
da sam se ja pitao,crna gora ne bi priznala kosovo 2008me godine.
ali budimo realni,milo je priznao ono sto je realnost i ubrzo ce doci na njegovo,pa ce posle slobodno moci da se dici time kako je vizionarski priznao kosovo,dok je tadasnja opozicija uveliko protestvovala.a zasto je protestvovala?vjerovatno zbog zadrzavanje svojih biraca,jer se nisu nesto pretrgli da pricaju o kosovu(a ako cemo pravo,i ne treba nam ta tema,dovoljno imamo svojih problema) nego ga se samo sjete kad izbori dolaze...
ja ovo izbacih cisto onako,posto ima ljudi koji onako vole da uzvikuju "kosovo je srbija" iako to veze s mozgom nema.neka ga podijele brate,kad ne mogu u miru da zive,to je bilo najpametnije rjesenje od pocetka,samo sto ga sad ni albanci nece dat... isto tako,mislio sam da ce vucic da bude potpuno iskren prema gradjanima(isto onako kako je iskren kad je ekonomska situacija u pitanju),da im kaze- ljudi,kosovo je sad nezavisno i moramo se pomiriti s time(ili krenuti u novi rat,kako neki zamisljaju povratak kosova u granice srbije).ali nece moci jos dugo.najkasnije u sljedecih 5-10 godina ce narod srbije morat da se suoci s time.
sto se tice ulcinja,nema tu nista osim ako ce neko zlonamjerno da prica.svako drzi svoju zastavu uz drzavnu(doduse,neki jos uvijek ne isticu drzavnu).
ipak,da je srece bila bi isticana samo drzavna zastava,pa neka te ostale drze kuci,koja god da je druga zastava u pitanju.
Ja sam i prije nedje pisao o tome da kad se prodje Kolašin teško se može zapazit CG zastava osim na zgradu MUP-a i siguran budi da ovu CG vole više od mene... ustvari da skratim priču ... ne razumijem što je uopšte bio referendum i šta je to država ... nemam pojma zbog čega insistiranje na nacionalnim obilježjima države u državnim institucijama kod službenika izaziva toliku nemir da bi se puškaralo ... razumijem da manjine imaju neku vrstu gadjenja prema vlastima ali opet nije dobra poruka ako se mrze državni simboli ili se potencira svoj nacionalni korpus ...
deuscroix
Voli albanac djeka cg toliko je voli da bi rado neke djelove pripojio albaniji da mu moze bit
Великоалбански унитаризам се манифестује код неких мањих политичких група и код дијела, националистички настројене, омладине, и ко каже да тога нема тај лаже. Али ти ставови јесу мањина код црногорских Албанаца.Ђека ни изблиза не припада тој струји, нити је застава у његовом кабинету одраз негације Црне Горе, ништа мање као што је тробојка у кабинету Гојковића, одраз негирања Црне Горе.Ти људи знају ко су.
За разлику од њих албанске заставе које користе ови из прве реченице и тробојке Бурек Војводе (и сличномислећих) јесу пријетња.
Last edited by BAR; 16-04-15 at 02:41.
Црногорце је одржало црногорско срце.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/pr...-suda-u-kotoru
"Dok su iz igre za tu funkciju ispale sudije koje su imale decenijsko iskustvo u tom poslu, Vlada je u svom obrazloženju objasnila da je Bojanić preporučila samostalnost i kreativnost u pripravničkom radu, prenose Dnevne novine"
Jel ovo moguće?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Izgubili su svaku mjeru..ili sto rece onak dpsovac -narodu treba reci "**** off", i oni zaista do koske...
Pocec7 da ih podrzavam, jer biti uz takav narod ...zaista je po novocrnogorski - zastidje...
Hvala Lepo
Kad moze ministarstvo nauke da vodi khm... mna khm.. univerzitet khm.. kleptoman vodi khm... paprikar vodi khm..ex strazar -sila na racun drzave.. ljubavnice pacenika isplacene na racun drzave tresu vam gace po institucijama itd itd slicni ...a vala treba i ....
Sve blokade i uzvratne trice...
Sta vam rade
P.s. mingulitza uziva posmatrajuci s njihove bande- bez placanja poreza...Ako, i treba...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 16-04-15 at 09:42.
http://www.vijesti.me/vijesti/palo-j...iz-bara-829127
Jel ovo cg drzavna firma u "stecaju", pomaze gr da izadje iz krize?
60 mil?
Znaci kompletna isplata na porto bar...Dodao je da nikakve cigarete koje su prodate, naplaćene i izvezene ne mogu biti predmetom povraćaja u DKP.*
“Nikada to niko nije tražio, niti će tražiti. Takođe, nikakav gubitak ne trpi ’DKP’ po osnovu zadržavanja tovara cigareta.
Olala... i kako su oni u stecaju? Ili nisu? Pa ispada da su najproduktivnija i najprofitabilnija firma u cg... vinarija je mali deca..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 16-04-15 at 13:25.
To se uvodi stečaj da radnici ne traže plate i da neko ko je zadužen da firmu prevede na poželjnog biznismena ima dovoljno vremena da polako sačini papire... nemaju dovoljno "kreativnih" kao ova pripravnica iz Kotora pa se mora nešto krpit a ovi stari kadrovi se do sad napunili i u penziju da ne glavoboljaju
![]()
deuscroix
Ne sjekiraj se brale, doci ce vam dogodine NATO vojnici na smjestaj pa cete bit popunjeni ...
http://www.cdm.me/ekonomija/turizam/...nzmane-u-tivtu
evo i ja se čudu načudit ne mogu....zapravo i ne čudim se više ničemu, došli smo do stadijuma kad se dogodi nešto po zakonu i po redu, kad doktori pomognu pacijentu, kad su službenici ljubazni i na usluzi stranci, kad primijetimo zeru ljudskosti da se čudimo, eto u takvoj državi živimo....nažalost....e viva!!!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pitam beogradjane sto uzdizu toliko djokovica, sto slave mnoge ljude iz drugih drzava kao svoje najvece srbe...
Kazu.. 90tih smo slavili krimose i razne "dame" sa estrade i unistismo drustvo, sve norme su pale.. Djokovica da nema morali bi ga izmisliti...
E onda uporedih sa cg.. sve sto valja imali, svega se odrekli...
Primjeri cg drustva? Uspjesnost se u cg mjeri sa nivoom hohstapleraja, nesojluka, svastocinjenja, sponzorstvo, uliznistvo, neznanje, plagiranti, kleptomani, mediokriteti, neobrazovani, nevaspitani, profiteri, dousnici, laktasi.... sve primjer do primjera..
Ja ne znam cemu cudjenje... Bolje nece istaci sigurno...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 16-04-15 at 17:55.
Eo digoše i litar goriva za 7 centi... Mora im se priznanje odat...![]()
#fakenews
Sad ce vam i cigarete valjda... treba one grke isplatit?
Bice dobro...
Hvala Lepo
Kako bi onaj grafit ili šta je već Bonja držao u potpisu: "Nije problem što DPS je*e ovaj narod, nego što ga dobro je*e..."
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks