To se zove smaranje i taman nidje veze sa oversteerom jer ga ne mozes drzati u toj poziciji jer je to preglupa prednja vuca.
Na onaj klip je onaj Arap cimao rucnu kada mu je zadnji put u zivotu, mada mora se priznati dobro ga je kontrolisao
A to JE zove oversteer![]()
James Tiberius Kirk
To se zove smaranje i taman nidje veze sa oversteerom jer ga ne mozes drzati u toj poziciji jer je to preglupa prednja vuca.
Na onaj klip je onaj Arap cimao rucnu kada mu je zadnji put u zivotu, mada mora se priznati dobro ga je kontrolisao
She is only here to annoy herself!
Jes da je malogradjanska seljacina ali ima pravo:
![]()
TAKUMI
treba ga na konja vratit![]()
Njega, Numanovica i sve ostale.
Ide ujutro na posao pa mora sluzbenim autom. Sluzbenim autom iskljucivo kada se ide u vezi posla, sluzbeno, ali od kuce do posla i nazad, do Budve, na more, pa jesu li ovi normalni?
Neka pogledaju koliko sluzbenih auta ima Danska, Luksemburg, Svedska.
Stoka neizivljena.
TAKUMI
Pa samo pogledaj tu facu magareću (nazdravlje magarcu) kako zraci intelektom! Zahvaljujuci politickim igrama ove banana vlasti je dosao na mjesto gradonacelnika jednog sela i njemu je ispod casti Dacia, čuješ a ni konja nikad nije jahao za zivota svog jer nisu htijeli da opterecuju konja ovom glavuđom praznom! Pi, zgadilo mi se sve, zapalio bi ih sa sve službenim autima.
Last edited by Tom; 14-04-15 at 20:18.
TAKUMI
nije mi dobro
Ako mu ne odgovara auto - neka sam kupi bolje.
Dobio je auto - a gorivo neka sam placa.
Dao bih mu i mobilni dzabe - a racun neka sam placa.
Ajmo i mi da transferujemo tablice, da vidimo sto ce bit.
TAKUMI
Pa sto nisu parkirali Numanovicu? Odakle je on? Sa marsa? Cime se hrani?
TAKUMI
nije, on je iz Bijelg Polja, vidis da je 'coek' u ubjedjenju da je sve uradio kako treba... on je i onako sirotinja s njegovim primanjem, treba mu bar ta kola dat da koristi jer on sigurno ne moze priustit da kupi sebi neka...
onako kad se tih 2-3 iljade auta podijeli na nase grbace da placamo gorivo i odrzavanje, to dodje zanemarljivo malo
P.S. Mi ostali smo marsovci,a rane nas go***ma
Ja bih im kupio po auto i mobilni na racun drzave.
Ali oni sami da placaju gorivo, servise, gume lketnje/zimske, odrzavanje.... kao i da sami placaju racune za mobilni.
Meni je direktor rekao da imam sluzbeno auto na raspolaganju, ja sam mu rekao OK ali cu ici mojim ako bude potrebe, a on meni: ni slucajno, nema potrebe, imas sluzbeno, i gorivo i sve.
I opet mi se ne ide sluzbenim.
U USA smo imali 40-50 auta u diler a ja sam i dalje vozio moje auto, osim ako sam testirao jedno od tih auta.
A ovi malogradjani hoce sveeeeee, gorivo, dnevnicu, telefon, luksuz...
Eeee jedva cekam taj dan.
TAKUMI
I ovo je "neko" u nasoj drzavi,pa po faci mu se vidi da je nesoj,kakve ono izjave daje,ovakvi su uz svaku vlast,ko god to bio,kvinslinzi,i sto ce njemu ML,po solencu im treba nabaviti,i 20 litara goriva,pa nek voza
Uh,zeludac me zabolje....
Ada sjecate se kad su brkovicima dali pg cg tablice, clan u novine i bas nikome nista. A dje i odje izio vuk magarca, ministar mijenja tablice pa ovo je san, pazi mu izjavu toliko mu puca, u druge zemlje makar bi vozac prihvatio odgovornost rekao to sam ja mijenjao ostane bez posla i cao.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Brkovici nemaju vise PG CG.
TAKUMI
Koliko doticni godpodin gradonacelnik Petnjice ima prethodnog privatnickog staza? Znaci - ne broji se da je radio kod nekoga , nego samo njegova licna firma bez nabacenih poslova kod drzave?
Znam, ali ako su vec jednom dobili PG CG, vjerovatno bi ih opet zadrzali iako je proslo mjesec dana od isteka rege.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks