postavit cu kad pocne
glavna borba nece prije 9-10 nocas
Ima li link za pracenje?
postavit cu kad pocne
glavna borba nece prije 9-10 nocas
link?
Razbio je Gonzagu laktovima. Pocijepao mu je glavu.
Ko da mi se sin rodio. Kakav kratki lakat iz klincha.
Ko je sledeći na listi ? ( :
Pametno ovo odradi. Preživje dok ovaj ne gasira i naplati nešto dugova, iscijepa ga dobro. Ipak je to majstor, a kad je nabrijan može sa ovom drugom ligom teške
Kako ga je rascijepao
Podgorica Podgoricanima!
Obradovah se pobjedi legende. Ali treba covjek da batali ovo, svjestan je i on jbg..ali prosto to mu je u krvi i gazi dok god ikako moze. Ne vjerujem da ovo sa novce ima ikakve veze, jer je on od Prajda zaradio vise nego sto bi u UFC-u za 10 god mogao.
Vratio mu je potpuno za ono iz prvog meča.. Kakvi laktaši![]()
Nije mu vratio potpuno... onaj nokaut se ne moze zaboravit. Ono je medju 20 najjacih nokauta u UFC-ovu istoriju.
A je li ga demolirao, jeste.
Mirko je ispisao istoriju, citav jedan niz, jedno vrijeme, ali tu je 40 godina, ispuvao se, treba u penziju polako da ide. Treba razumjeti da nije lako odreci se necega sto si birao i sto te pratilo kroz zivot i promijenilo ga, toliko svega... ali ipak bolje je.
Vratio mu je sasvim pristojno.
Ne bih se ovdje slozio sa tobom,ja mislim da mu je vratio i sa kamatom...
Kad bih morao da biram,ja bih radije da me neko ugasi jednim udarcem nego da me cijelog izotvara.
Npr. Cain je pretrpio nokaut od JDS-a ali ga je zato unakazio 5 rundi,sto je po meni mnogo mnogo gore
Nije ovo posjekotina...Mislim da je diego sanchez dobio goru , od Bj Penna..
Bj je i Joe Stevensona masakrirao, mozda cak i gore nego Sancheza.
nije samo ova posjekotina ali se ona najvise vidi,i ispod nosa su intervenisali,nije bas bio najbolje...
Secam se toga, malo je falilo da ga skalpira, onaj bj pen ima najbolje udarce iz refleksa, ludak totalni. Mada je I ovome ovaj oziljak stravican. Sto se tice price o tome da je bolje pretrljet nokaut nego demoliranje, to je tacno iz tacke gledista pretrpjene stete, ali postoje tu neke druge stvari, neki borci odbijaju da se predaju, odbijaju da budu ponizeni I u pravom smislu rijeci porazeni, nego posle nokdauna uvjek oce da ustanu da nastave borbu, da se bore do do zadnjeg, primjer takvih boraca je nick diaz, jds... koji se ne mogu nokautirat tek tako I koji se ne predaju nikad, imam postovanje prema takvim likovima, ja sam jds-a zavolio kao borca posle prvog poraza od caina, jer se nikad nije predavao I na kraj je otvoreno rekao cain me izmlatio ali cu da treniram jos jace da bi se ponovo borio sa njim, posle se I slikao sa cainom I njegovim timim.
poslato paukom
istrajan budi.
Kad sve sabere, BJ Penn je tehnicki najsavrseniji borac. Sve je co'ek imao "osim" kardio. Da ne pricam da je jedan od rijetkih koji se nije rokao steroidima.
Oni izleti u vecu kategoriju mu nista nijesu trebali.
imam neki osjecaj da ce machida da nokautira rockholda.
istrajan budi.
a ja imam osjecaj da ce ga rockhhold ugusit
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks