ko je odlučio da na tuđ račun upropasti sebi život treba mu pomoć da ubrza proces
Dva dana zaredom mene i druga je na cvijetin brijeg zaustavljao lik sa pricom kako je Iz bijelog polja I kako je ostao bez goriva i treba mu 10 eura, vjerovatno za drogu.. I to kao momci ja vas znam ja sam vas vozio nedje. gadna je ta kriza izgleda kad su spremni takve stvari da rade, a cuo sam da je I jedan momak sa stsarog sto ga znam kod karvera sa svojim drugovima vjerovstno od istog lika I njegovih drugova bio napadnut i oni te dva narkomana premlatili i posle im pruzIli ruku da ustanu sa poda I ovaj jedan ga boksom udsrio slomio mu vilicu a druga njegovog izbo nozem, a na portal vijesti nista nema o tome.
poslato paukom
Last edited by 1ucid; 14-04-15 at 20:52.
istrajan budi.
ko je odlučio da na tuđ račun upropasti sebi život treba mu pomoć da ubrza proces
She is only here to annoy herself!
Ti narkomani kao da su mma borci
A jbg legendo nije svako kun fu majstor pa da se bakce sa dva narkomana sa nozevima kao ti. Dzeki cen podgoricki
f6
Samo plastika, nista kes
dobili su nekakvu dodatnu energiju..
She is only here to annoy herself!
Ja sam samo prenio sto sam cuo jbg. :-)
poslato paukom
istrajan budi.
Fora sa gorivom je standard, cak nude licne karte kao na cuvanje da dodju do 5 €. Ordiniraju oko delte i cekaju zene ili starije ljude.
Zvonio mi je tip prije mjesec dana na vrata, otvaram i stajem u stok jer ne poznajem covjeka, on prica neku providnu pricu kako se lijeci komsija i kako je on sa 4 sprata (zgrada ima 5 spratova nikad ga za 4 godine ocima vidio nijesam), pa skuplja pare..E sad, otvara neku svesku, prvo pokazuje pod zadnju koricu nekih 35 e a onda spisak letimicno na prednju koricu..Poceli su dakle sa psiholoskim trikovima hahahah
I neka to no ima obraza da se sve sece i pokusa da pogleda iza mene, vjerovatno da vidi kako je opremljen stan. Tu je presao granicu i gurnuo sam ga i priprijetio da se ne pojavljuje vise ako oce grkljan da sacuva na originalnu poziciju
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Neka si, samo oshtro, ovaj drug sto je isao samnom je molio boga da se ovaj treci put pojavi jer je nesto bio masu nervozan pa je htio na njega da izdushi :-)
poslato paukom
istrajan budi.
Kakva zemlja jebote. A neptestano se sprdamo drugima.
TAKUMI
I kod mene je bio taj lik, ima nekih mjesec-dva, ista prica, neki komsija mora na operaciju pa hitno mu trebaju pare.. Ja ga pitah kako se zove taj sto mora na operaciju, kad on pocinje neku pricu onaj komsija tamo je los covjek, bio sam kod njega sad a ni cent nije htio da nam da, a ja tacno znam da taj komsija nije bio tu, i jos mu na vrata stoji danima onaj racun za zajednicko odrzavanje ulaza.. Pa mu ladno rekoh, kad on nije htio necu ni ja![]()
Last edited by nexus4; 15-04-15 at 00:02.
Parkiram ja auto prije nekh 15 dana, kad evo ga jedan momak i kaze mi imam li da mu dam nesto sitno jer nije jeo nekoliko dana. Ja mu na to kazem da nemam, da mi jos plata nije bila (nista ga lagao nijesam jer nijesam eura u dzep imao, stvarno je kasnila plata par dana)
Momak je bio krajnje servilan i poceo je da se izvinjava, cak mi je izgledao postidjeno.
E sad ne znam zvuci li ova prica interesantno?
Mozda bi bolje bilo da sam slozio neku pricu, da su bila dvojica i da je jedan izvadio macetu a drugi kalasnjikov, da su mi otrbli novcanik iz ruku, i da je to bio razlog zbog cega taj dan nijesam imao da platim kafu.
Postoje kartice koje da kazem ne zahtijevaju unos pina prilikom tranakcija na pos terminalima,isto kao sto kod kartica sa cipom nije potreban potpis na slipu,nakon autorizacije,stuktura i nacin koriscenja se definisu prilikom izrade u banci.
Ubuduce,konobaru,ni bilo kom drugom,ne davaj karticu,da je nosi ne znam dje da bi je provukao kroz pos,karticu ne smijes van svog vidnog polja nikom davati,niti si obavezan,pa imaju odavno bezicni pos terminali,a ako ga nema,lagano prosetaj do sanka,ili ne znam cega vec,jer je nacin,na koji si ti platio usluge u restoranu,jedan od najcescih primjera zloupotrebe platnih kartica,naravno,ne tvoj nego konobara,i ljudi na slicnim pozicijama,uzme tvoju karticu,provuce jednom kroz svoj pos terminal,i jos jednom kroz citac kartica,i ima tvoje podatke sve,broj kartice,stanje na racunu,,,,,za koji dan,mjesec,tebi nema para na kartici,odes do banke,dobijes izvod,na kome pise da si upravo trgovao u radnji u Johanesburgu...
Oprezno sa karticama
Ja stalno naidjem na takve ali nikad nisu bili agresivni nego potpuno mirni i kulturni.
Samo sam jednoj zeni vikao, tacnije odjebao sam je ispred Volija. Parkiram se i kad evo neka zena put mene, kaze izbio me muz i rekao mi je da ako te gdje nadjem ubicu te i moram da idem sa djetetom kod porodice u Nis pa mi fali 5 eura za kartu, i ja ruku u dzep i odmah njoj 5 eura. Potpuno nelogicna prica ali ajde.
Poslije 10 dana ja kod Volija prije CT semafora kad evo ista zena sa istom pricom. Odjebao sam je tako gadno da mi je i sad zao.
Jedna baba stalno stoji kod Volija na Stari i trazi 1 euro za ljekove. Dobro, evo ti euro. Poslije nekoliko dana opet ista baba isto euro isto ljekovi u pitanju. E sad nece da moze.
TAKUMI
@Nero
i dodas da si se posle toga probudio vas u golu vodu brzo pogledao novcanik, i vidio da su pare i dalje tu, i posle si opet sreo istog prosjaka ali ovaj put si mu dao za hranu, jer si u snu naucio lekciju.
istrajan budi.
Eto, ne znam.
Ima dosta gladnih i zednih, nemaju za racune i to, i spreman sam da pomognem, euro, dva...ali na prevaru nikako.
A ovi mladi sto se drogiraju i kradu, njima bih pozelio voz pri punoj brzini ili kakvi zalutali metak.
TAKUMI
Ta baba kod volija na stari ordinira i u maxi na stari,sigurno to radi evo 8+ godina a sve te pare trosi na pivo. Ask me how i know it
Kako ona zena smrdi, sto je to... Bila mi je u komsiluk jedno vrijeme... Uh...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks