Page 20 of 169 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast
Results 476 to 500 of 4225

Thread: Viber

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dajte mi link odakle da skinem 5.2? Jer na ovo ****** od 5.3 ne moze video da se snimi preko 23 megabajta.

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

na aptoide ima svih verzija

inace, ima li neko na fonu Vajber i ES File Explorer (ili neki drugi explorer koji moze da da tacan br fajlova u folderu, racunajuci i hidden i sl), da mi da info koliko fajlova i koliko GB ima u Vajber folderu, da uporedim sa svojim tel? Konkretno .stickers, User photos, .thumbnails i .temp?

Ili ako neko ima problema sa mediaserver procesom koji jede bateriju na Lolipopu (gledam sa GSam Battery Monitorom)? Biliv it or not, vajber i na taj nacin UBI bateriju
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    4,230
    Thanks Thanks Received 
    3,267
    Thanked in
    1,408 Posts

Kod mene nepunih 10k fajlova i skoro 500mb...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.androiddrawer.com/ dobar sajt za android aplikacije

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    na aptoide ima svih verzija

inace, ima li neko na fonu Vajber i ES File Explorer (ili neki drugi explorer koji moze da da tacan br fajlova u folderu, racunajuci i hidden i sl), da mi da info koliko fajlova i koliko GB ima u Vajber folderu, da uporedim sa svojim tel? Konkretno .stickers, User photos, .thumbnails i .temp?

Ili ako neko ima problema sa mediaserver procesom koji jede bateriju na Lolipopu (gledam sa GSam Battery Monitorom)? Biliv it or not, vajber i na taj nacin UBI bateriju
    http://www.dodaj.rs/f/3W/lF/1rtF1V1v...-04-14-00-.png
    Last edited by kambodza; 13-04-15 at 23:11.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

samo cu reci ovo, pa razmislite:
    Analyze and Delete excessive media files

As we discussed in solution 2 that mediaserver can be doing heavy lifting due to excessive media files on sdcards. In this step we find-out what files are causing media scanner to go mad.
    You can use any sdcard analyst from Play Store (I use ES file manager > menu > Sd card analyst) to determine which directory has lots of files/subdirectories. Any directory having >1000 files/folders is an alarmingly high number. Get rid of them (if you can). However, do not delete any apps/system files in the process.
    ja sam imao vjerovatno preko 20000 (nije nula viska!) fajlova. Samo u .stickers folderu sam imao tacno 5581 fajlova (280 megabajta). Inace sam deinstalirao, pa reinstalirao vajber, i stavio samo osnovne sticker packove, ali prilikom deinstalacije glupi vajber nije obrisao stare, tako da su i dalje stajali tu, ali nisu mogli da se koriste. Situaciji nimalo ne pomaze to sto se sticker packovi ne mogu deinstalirati kad jednom smore (ali sam provalio caku kako, ako nekoga zanima?). Samo jedan sticker pack moze da sadrzi 600+ png fajlova U .thumbnails folderu sam isto imao oko 5K fajlova, isto vazi i za User Photos (sto su valjda avatari korisnika), .temp je isto bio nesto prepun...

Elem, ES file explorer ima korisnu opciju SD Card Analyst, koji izlista foldere sa najvecim brojem fajlova i koji najvise zauzimaju.
    Tako da svi, a narocito oni koji koriste aktivno vajber i/ili imaju proces sa mediaserver procesom koji jede bateriju treba da provjere koji folderi im imaju gomile fajlova i pokusaju da ih skresu. Ja se nadam da cu sa ovim uspjeti da rijesim mediaserver problem, a prvi rezultati su ohrabrujuci - GSam je koliko juce jeo i po 30-40% baterije nekih dana, a uglavnom je bio u prva 3-4 potrosaca, makar sto se tice background procesa

ovaj vodic mi je bio od velike koristi: http://geeknizer.com/fix-android-med...battery-drain/
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Hah, ja sam izgleda sa CClenar slucajno izbjegao taj problem, svaka 4~5 dana bih obrisao po 1GB smeca.

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ccleaner i ostali cleaneri mogu da ti pobrishu cache (to mu i IME kaze, CacheCleaner, AFAIK), a ne "smece". Ako si, kao i ja, instalirao sve stikere koji su bili free, CCleaner ti ih sigurno nije pobrisao. Isto kao sto nije pobrisao ni User images, .thumbnails i ostalo... Pogledaj, pa nam javi koliko imas fajlova u cijelom Vajber folderu?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

3k u sd card, a 50 u /android/data. Sad moguce da se jos nije toliko nakupilo jer sam radio factory reset kad sam radio update na lollipop, a sve sa memorije telefona mi je izbrisano zbog enkripcije.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

koja bi fora za viber za blackberry? nekad je moglo sa sajta beta verzija da se skine lagano i instalira, ali su je povukli.. je li sad dovoljno bilo koji .apk da se skine na microsd i tako instalira?

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    3k u sd card, a 50 u /android/data. Sad moguce da se jos nije toliko nakupilo jer sam radio factory reset kad sam radio update na lollipop, a sve sa memorije telefona mi je izbrisano zbog enkripcije.
    pa eto, i to je mnogo i previse, a friska instalacija... Ja ne znam aplikaciju koja ima preko 1000 fajlova, cak i kad se ne racunaju sve fotke koje korisnici razmjenjuju... Tacno cu da deinstaliram ***** na dan-dva, da vidim da li ce i dalje da pravi problem sa mediaserver procesom... Jutros sam nasao i 20ak losih fajlova (png sa 0kb velicinom) u .cache folderu, mediaserver se totalno zapuca kad naidje na takve fajlove...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Mozes da dodas custom foldere na CCleaner, ja cu da dodam neke foldere iz vibera.

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ne znam sta dobijas, sem rucno brisanje, jer ne mozes da stavis sve da brise... al generalno sama app je lose zamisljena. Sad sve pratim, recimo redovno pravi jpg fajlove velicine 0.00KB u viber/media/.temp folderu, sa kojim mediaserver ima problem (pokusava da ga ubaci u bazu za galeriju, a ne moze, i onda srche bateriju). Brisao sam ih 3-4x danas, i opet napravi nove... Stikeri koje cuva i ako ih nisi instalirao, ali ti ih je neko drugi poslao... Itd...
    Last edited by verbalni_fajter; 15-04-15 at 18:17.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Baj d vej, sad vidim da su neki stari stikeri dobili svoje animirane verzije :-D
    Najavili su to za 5.3, i evo pristigli B-)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    ne znam sta dobijas, sem rucno brisanje, jer ne mozes da stavis sve da brise... al generalno sama app je lose zamisljena. Sad sve pratim, recimo redovno pravi jpg fajlove velicine 0.00KB u viber/media/.temp folderu, sa kojim mediaserver ima problem (pokusava da ga ubaci u bazu za galeriju, a ne moze, i onda srche bateriju). Brisao sam ih 3-4x danas, i opet napravi nove... Stikeri koje cuva i ako ih nisi instalirao, ali ti ih je neko drugi poslao... Itd...
    Jes, sad vidjeh, folderi koji pocunju sa tackom (.cache) se ne mogu stavit na CCleaner, jer ih sistem ne cita. Nista bez svakodnevno rucno brisanje.

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

a necu ga ni svakodnevno brisat, to je vec OCD Ali cu svakako vidjeti sta tacno izaziva mediaserver da manita (za sad sve ukazuje na Vajber, barem kod mene) i moze li se to kako rijesiti...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,621
    Thanks Thanks Received 
    6,121
    Thanked in
    2,954 Posts

Drugari ja sam uspio da riješim moj problem sa sporim viberom.
    Imam dosta započetih konverzacija i kako titanium back up kaže preko 26,000 poruka u samoj viber apliakciji.
    Imao sam problem da se u nekim konverzacijama sporo pojavljivala tastatura, dugo se slala poruka. U drugim kovnerzacijama sve je bilo normalno.
    Po internetu ne nađoh nikakvo rješenje osim uninstall pa install. Neko je predlagao i brisanje poruka.
    To kod mene nije bila opcija pa sam tražio dalje.
    Primijetio sam da su mi spore konverzacije u kojima sam dosta fotografija razmijenio. U ovoj jednoj ih je bilo 426. I slučajno sam odabrao jednu konverzaciju, slajdovao lijevo i kliknuo na media. I uzeo da listam jednu po jednu fotografiju.
    Primijetio sam da za neke postoji thumbnail ali da neće da otvori fotku, i piše file not found. To je zato što sam brisao neke fotka iz Viber foldera.
    Onda sam tako iz tog prikaza brisao jednu po jednu na koju je stojalo file not found.

Kad to sve oposlite za sve konverzacije koju su vam bile spore, imaćete ponovo normalno korišćenje vibera

Volio bih da još neko proba ovo da vidimo hoće li pomoći. Meni je riješilo problem.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Nidje veze )) raspada se viber ovih dana, cak i na iosu... Nekad po pola sata nece poruka da se posalje itd... Mada i na androidu je tako...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Kod mene sve radi kako treba, nisam imao ovih problema.

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Meni na Lolipop radi besprekorno, a drugarica mi se bas danas zali na Ios da potpuno Viber budali, steka, koci

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

i mene bas steka u zadnje vrijeme.
    bas danas sam brojao, desava se da traje po 6-7 sekundi da posalje tekst.
    slika ili nece uopste ili joj skoro minut treba (wifi, 3g potpuno isto).

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    1,321
    Thanked in
    963 Posts

Meni radi najnormalnije...

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

generalno, treba ga drzat da bude lean&mean - sto manje stikera, konverzacije brisat, a s vremena na vrijeme mu valja udarit jedan dobar reinstall, i to ne prosti, nego cijeli vajber folder pobrisat (fotke prebacit u drugi folder, da i one ne odu). To cu uradit ovih dana obavezno... 20.000+ fajlova za 1 aplikaciju, ludilo... Sad sam sveo na ~5.000
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Default Viber

Ja stikera nemam, konverzacije brisem.... I ovih 5.dana mi se 5.puta desilo da posaljem nesto a ono nece da se posalje, i kazem nekome ko je sa mnom da probaj na viber nesto da posaljes, i nece ni njemu... Znaci do servera je i cuda.....

Cak sam ga i brisao pa opet install a opet isto....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidis, mislio sam da je do mene. Jer mi ispade telefon juce pa sam se prepao da je trajno..
    Medjutim, probah WhatsApp, sve ok.

Lollipop, HTC. Sada mi se cini da je ok.

Page 20 of 169 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)