Uzeh i ja karte. Nadam se da ce sala biti puna, jer u suprotnom je to velika sramota za nas grad.
bio danas, uzeo karte bez previše čekanja u red. 20ak ljudi prisustvovalo svečanom otvaranju šaltera. nikad navijača od nas. za finale će se redovi formirati u 4 ujutro, ali ne zato što je to finale
![]()
Last edited by glup_ka_t0cak; 11-04-15 at 17:36.
Uzeh i ja karte. Nadam se da ce sala biti puna, jer u suprotnom je to velika sramota za nas grad.
I ja uzeh, uvališe mi i majicu pride. Biće i neka nagradna igra na poluvremenu. Stvarno ovaj menadžment radi sve da vrati publiku u dvoranu, ali je u Podgorici očigledno košarka zadnja rupa na svirali. U Nikšiću, Cetinju, Baru da se igra, veća bi podrška bila, ubijeđen sam. Dvorana sigurno neće biti puna, reče mi čovjek sa šaltera da ništa nisu prodali.
Last edited by johnny bravo; 12-04-15 at 10:09.
In vino veritas
Teško ćeš naćerat da za karte daju 10e oni koji u životu platili nisu a protiv Partizana i Zvezde ih dobiju besplatno. Ne postoji ođe navika kupovine karata. Rukometašice pune sportski jer je ulaz besplatan, a ista je bila situacija sa odbojkašima kada su igrali dobro.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Sramota,dno smo postali...
Podgorica Podgoricanima!
Prosto je nevjerovatno ako se ne ispuni sala u oba meca.
Radi cega se ulazu ovolike pare a i neko gore napisa marketing im je konacno na nivou najvecih klubova.
Nije mi jasno gdje se izgubila podgoricka kosarkaska publika za koju se znalo oduvijek da prati ovaj klub.
Al eto valjda je vazno napuniti salu samo protiv Beogradjana da malogradjani iz sebe izbace frustraciju koju drze u sebi .
Sve preko neke veze. I na utakmicu neće narod, bez ako im neko ne "sredi". Što očekujte.
Treba se uciniti vazan,slikati se ,izbaciti sliku da se vidi da si vazan,jer su ti dali kartu.Pih
Podgorica Podgoricanima!
Mada nakupice se nekako oko 4 000 ljudi, oko 2500 je redovnih navijaca koji prate klub cijele sezone(bez kad se izvisi protiv beogradjana) i jedno 500 varvara i jos po neko i eto 4000. Ali nema grabljenja za karte, interesovanje malo vece nego za regularnu aba utakmicu. A marketing za ovu utakmicu kao nikada do sada, paket za dvije utakmice 10e, a uz to se dobija majica i 066 broj, + nagradna igra, putovanje u Zagreb sa klubom, dresovi i rekviziti i opet slabo interesovanje. A ako prodjemo u finale bice "navijaca" na sve strane da traze karte kumovima, supermarketima i partiji.
Last edited by chucknorris; 12-04-15 at 17:03.
Nisam ni znao da se daju karte onima koji su imali godišnje karte. Rade sli sjutra? Ako ne rade sjutra, mogu li ih u utorak preuzeti?
Ja znam bar desetak ljudi koji vole kosarku i Buducnost ali su se zakleli da vise nogom nece krociti u Sportski jer kad su igrane velike utakmice sa Zvezdom i Partizanom nisu mogli da dodju do karte
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ko ide na tekmu, neka ne nosi žvake, sitne pare, čak ni ključeve.
In vino veritas
Jesu li prodate sve karte ?
Sramota je ako bude praznih stolica,poslije svega.
Ima li jos karata znate li?
Who let the dogs out
Nije neka prevelika potraznja tako da ima![]()
KK Budućnost VOLI
4 hrs ·
Karte za mečeve protiv Cedevite možete kupiti još danas, do 16h u prostorijama kluba u Njegoševom parku, i od 10h do 18h u SC Morača.
Karte se mogu kupiti samo u kompletu, po cijeni od 10€.
Popunjavanjem podataka na nagradnom listu, prilikom kupovine karata, ostvarujete pravo učešća u nagradnoj igri.
Glavna nagrada je put u Zagreb sa našom ekipom, na treću (i četvrtu) utakmicu polufinala playoff-a.
Polazak je u petak 17.04., povratak nakon druge utakmice, u nedjelju, 19.04.
realno, i zasluzuju da ne bude puna sala kad protiv Partizana nisu pustili nista u slobodnu prodaju...
Nisam bas cesto na sportskim desavanjima u dvoranama pa prvih put cujem da i zvake ne smiju da se unose.
Dako ovaj put ne bude nikakvih problema.
Karte i majice spremne.IdemooNoćas na eks, a sjutra polako da se gali. #Cedevita
Last edited by Markouskas; 14-04-15 at 13:18.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks