Zhemo li na mondea i dje da povezem da me ne motaju...
Sent from Tapatalk
Ne radi se to dijagnostikom,evo ti otprilike kako se to radi posto mi je crno traziti za pasata
Zhemo li na mondea i dje da povezem da me ne motaju...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Isti je princip za svakog turbaka
Lako bih da sam umijem odradit, nema veze nac ce se vec nedje
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kod nas?Nasi majstori?Nek ti je bog u pomoc...
Platio bih i nekom sa foruma no se bojim da bi mi nashli josh koju hiljadu da ulozhim...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Lako ti je to vidjet na mondea,sam ces naci dje je puklo,samo prati crijevo,ne treba ti majstor
Hvala...ima li neko od onih tankih da moze praviti takav problem...? Prekosutra ce se pronadje problem. Hvala Fabia
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja se bojim da je ono siroko koje ide do interkulera i nazad.
Nema na cemu.
TAKUMI
to ti je 100% da je siroko crijevo puklo,na oba auta,i lako ce to provalit,samo neka ga ispipa,pogotovo na mondea,odma nadje rupu
Kako mrzim turbo dizel motore, pogotovo ove novije sa DPF, PDF, kita, pita...
TAKUMI
i to sve zbog ocuvanja prirode![]()
Dva put su mi dva razlicita crijeva na Passata pucala. Jednom je bilo ono siroko sto zovu crijevo od interkulera, cuo sam ga kad je puklo, pozadi tamno plavi dim, turbina radi pa ne radi, majstor pipa i stiska razna crijeva, za po minuta vidjeo sto je. Drugi put se culo sistanje kad se da gas, odem kod drugog majstora, samo sto je cuo zvuk provalio je sto je. To je bilo neko manje crijevo, od ulja se progorelo, nije se moglo krpit jer je na sami kraj prslo. Od kad sam ga zamijenio auto ide osjetno bolje. E sad, problem je bilo 120 eura za ovo prvo i 80 eura za ovo drugo, bez ruku![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
http://i.ebayimg.com/00/s/NTA3WDYyNg...TaPGa/$_57.JPG
evo crijeva pa proveri....
Ovo prvo je mijenja Samir na Stari aerodrom, preko puta FSCG. Ovo drugo Slobo Savic Pecanac, u Zagoric, blizu skole.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Aloo doktori ! Pošao mi je tapacir ( tako se zove valjda) ono platno na krovu. Golf 4 je u pitanju. I isto to platno je na vrata vozača i suvozača pošlo tj odlijepilo se. Gdje napraviti u Podgorici? Čuo sam da ima lik u DG ali da nisu baš prezadovoljni ljudi. Ima li još što?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Javi se hirurgu u salu br.4 da ti to sredi. Pozdrav
Za mito i mutljavine javi se Jolu,on ti je za taj sektor nadlezan
Ko radi u Pg kopiranje ključeva, obični ne kodirani? I kolika je cijena za to? Znam da se neki čiča motao oko pijaca ranije i svu opremu vozio u autu al ga odavno nijesam gledao.
ukoliko dolazis iz pravca starog a. raskrsnica bratstva i jedinstva i oktobarske revolucije. Tu skrenes kao da ces put autobuske znaci lijevo. Sa desne strane vidjeces kljucara imaju reklamu u obliku kljuca. Obicni kljucevi su 1.5-2eur
Na toj raskrsnici je nekad bilo predstavnistvo pezoa sad mislim da je mil pop ili nesto tako
One Ring to Rule them all...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks