Eo preko puffin browsera moze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molim vas ljudi objasnite mi ! Jel se stvarno stedi gorivo kad se sijeku krivine, posto zbog brava danas PG i PV table imadoh 5 puta poginuti? Znaci ne vidi on mene ni ja njega jer je lakat krivina svaki put, i brav ide sredinom puta, i ono mili sekund da se mimoidjete. I danas lik kod DG pretice kolonu od 2 slepera i 10 auta, zadnji lik u redu, i vidi mene i jos 2 auta iz suprotnog pravca i golfom 2 oblak dima iza njega. Da se nijesam zaustavio na sred magistrale, donji bih bio.
One Ring to Rule them all...
To ti je ono kad se dobija vozacka preko veze
Ma vidi brale, najgori sam vozac ikad, ali ne sijecem krivine. Zanima me sto to ljudi rade, i to dobar dio ljudi. Koja je muka, kad je led na putu i smet snijega po 2m
One Ring to Rule them all...
Ne bih rekao da vozacka ima ikakve veze sa 'stilom' voznje vecine saucesnika u saobracaju.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Probaj nedje, nema meraka ka preshec krivinu dok se tripujes da vozis formulu ahahaha
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Danas u strogi centar, prije raskrsnice kod robne kuce iz ulice izlece taksista nekim karavanom ispred mene pod punim gasom, zanosi ga zadnji kraj, slajfuje, dim oko njega i ode u suprotnom smjeru od mene. Dobro je da nije bilo nikog ovamo gdje staje autobus jer bi ih pokosio.
I can't explain and I won't even try
Krenuo po stranku...
TAKUMI
Interesantno mi je sto ovdje svi vozaci imaju nekakve situacije koje su normalne za pg,ali ih ovdje ispricaju kao da je treci svjetski rat na pomolu. Sreca pa ste svi vrhunski vozaci pa vasim umijecem ste spasili pola naroda cg dok vas ostali vozaci terorisu...
Veceras u Deltu, donji parking u garazu zatvoren i na sprat ga ostavim odmah pri pocetku. Prelazim da dodjem do stepenica i zena vozi u suprotnom smjeru (to cesto rade u garazi, a to me nervira), reko trazi mjesto. A ona ladno se spusta na donji sprat stranom dje se penje!!! Masem joj rukom da stane, ubice kreten nekoga, ali nista. Ja otkad je igi snimio slicnog kretena, uvijek pazim kad se penjem. Tako su pazili ovi odozdo, inace bi ih pomela.
Uh kako bi voljela da je meni naisla...u rikverc bi mi nazad na sprat.
Ili je sa sjevera ili je zena nekog ministra...
TAKUMI
Ili je samo obican zena vozac
Nk table, neko crno manje auto. Pokusavajuci da joj kazem, ne tuda, ne vidjeh koje auto![]()
E da vidite kako se po Istanbulu vozi![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa...ovi gore nemaju parking sa rampom.
TAKUMI
Alisa u zemlji čuda.
Čega dobar kvalitet? Ovo je od pošte slikano (sa jedno 30metara) al dok izvadih telefon dok što on šiba trotoarom ka po ulici![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks