Presmijesna je kazna,bas sam masu vise ocekivao
Podgorica Podgoricanima!
A nek nas i nisu kaznili više, ovo je najbolje ovako. Blaža kazna a sad će se uozbiljiti malo oko kontrola i redara.
Opet je Dejovo ime odigralo dosta
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
domaci portali prenose jedan mech bez publike, a strani dva mecha bez publike, u cemu je shtos?
Ja se vodim drugacijim razmisljanjem. trebalo nas je kaznit ŽESTOKO,da bi se nesto promijenilo,ovako se nece promijeniti nista.
Niti ce savez preuzet ostrije mjere na ulazu,niti na obezbedjenjju osim nekih sitnih vj. Da ne pricam o tome da ce ulijecat stvari na teren protiv AU,to milion %.
Meni je stvarno interesantno kako taj Dejo ima uticaj u svijetu fudbala,jer je evidentno da zbog njega nismo kaznjeni bolje.
Da ne budem shvacen pogresno,narvano da sam presrecan sto nismo kaznjeni vise,samo neko podsvjesno razmisljanje me podstiče da kazem ovako nesto.
Jeste normalni,dje ovo da im nesto promijeni.Bas me zanima sto ce biti na mec protiv Austije
Podgorica Podgoricanima!
e ja sam bogomi mislila kako smo se bili zalaufovali i mi i svi iz okruženja da će Uefa donijet odluku da ne sve 600.000 postroje i 100 udaraca po rbatu, pa onda svi godišnju zaradu, miniranje stadiona i u vazduh s njim i doživotna zabrana igranja fudbala reprezentaciji!
Tresla se gora rodio se miš! Ili je ovo realno, no se tenzija digla da bi sad naš Dejo lijepo uživao veličajući svoj ugled u fudbalskoj Evropi, pomoću kojega smo prošli ovako lako?
Meščini da je ovo sve bezveze ako naša država nešto ne učini u smislu kaznene i svake druge politike jer će na prvoj sledećoj utakmici naši navijači ponovo da ubace u teren što se mogne ubačit! Živi bili pa vidjeli!
Doduše, da ne unižavam Dejov ugled, ima ga definitivno, sigurno je on za ovo zaslužan mogu misliti koliko se iskukao ovih dana kako je politika i motivi političke prirode bila alibi za CG pa je zasigurno obećao da će preuzet neke mjere....ajde da vidimo.
Rusima su trebali uzet koji bod![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Dje ces vece kazne no 3-0 sluzbeno (opravdano) ali dobro. Mec bez publike je protiv Lihtenstajna koji bi treba bit taman ka trening tako da ono tu prakticno i nismo kaznjeni. Protiv Austrije nam treba podrska i tu ce bit pune tribine. Sto se tice novcane kazne, tu me bas boli uvo, neka ih rebnu i treba pa neka uzimaju kod Deja pod kamatu ako nemaju.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Disciplinska komisija UEFA dodijelila je pobjedu Rusiji od 3:0 i odlučila da reprezentacija Crne Gore naredna dva meča igra pred praznim tribinama uz 50 hiljada eura kazne, stoji na sajtu Evropske fudbalske federacije.
Novcanu kaznu treba da podijele firma koja je obezbjedjivala mec i funkcioneri zaduzeni za organizaciju meca, pocev od Deja pa dalje.
Kazna je blaga i za nase dobro trebali su nas izbaciti iz ovih kvalifikacija i skratiti agoniju. Ovako ćemo se i dalje nervirati zbog "znalackih"sposobnosti Brnovića, racunati sta ce biti ako mi sve do kraja ispeglamo, Lihtenštajn se razigra pa im Brnović sapne taktiku i oderu Austriju, Švedsku, a Rusiji oduzmu 3 boda jer bace petardu na golmana Moldavije. Tek sad kad se Brna uozbilji pa stavi Beciraja na golmana, Mirka na desnog beka, Damjana umjesto Base koji je premoren i moze na klupu, Poleksić ladno moze biti centarfor uz pomoć ovog novog koji jadan i ne zna sta igra ni sta ga odjednom snaslo, ali dosao da pomogne. Njegova pomoć i Brnino znanje su garant i ne znam da li ima jos iko koji sumnja da ćemo na kraju biti prvi u grupi.
Mozda se prerusiti u ruskog navijaca i poci na mec Rusije i druge reprezentacije i baciti baklju na golmana! Tako ce UEFA da kazni Rusiju!
^^ zafrkancija
hahahahahha pravo zboriš, i pata pata da budemoNego, što lažu ovi naši stručnjaci od novinara?! Ili ne umiju čitat ili nas namjerno obmanjuju ili su stvarno toliko neprofesionalni da ama baš ništa ne provjeravaju nego ako jedan objavi pogrešno, svi prepišu od njega!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
http://www.vijesti.me/sport/nastavlj...svijetu-828073
70 and dropping.
Do kraja kvalifikacija cemo biti vjerovatno blizu pozicije 100.
Nije to lose.
Volio bih da vidim grafikon pada na rang listi od kad je dosao Brna...
Dejo napao Drljevica verbalno.
Blago nama kad nam predajednik saveza ovo radi.
U normalnu drzavu bi vec morao ostavku da stavi na sto.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja ne vjerujem drljeviću ništa, a nekako znajući da bi najradije on volio da propadne i sport i čitava nam država nije mi žao. A sa druge strane verbalni kontakt he to, odakle znaš da mu ovaj prije toga nije nešto dobacio.
Ovo je samo da se novine prodaju, stvaranje publiciteta. Zamisli kad bi se na svako mrskanje u policiju išlo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
nije morao drljevic nista da mu dobaci,dovoljno je kenjao o njemu po novinama svih ovih godina.dovoljno da ga ovaj na ulici dje god ga sretne pljune i mrsika...
glupo mi je da se savicevic kao presjednik saveza i covjek koji je svijet obisao,spusta na taj nivo da se glupira po ulici.nije da imam neko lijepo misljenje o deju,ali ipak...
Drljevic uh kako bih svasta napisao sad za njega..... 0!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može se prdoklacit koliko hoće i uz svo znanje koliko koliki je proliv Drljevic mislim da se teško može izmjeriti ko je veće od njih dvoje. A uz sve to Dejo svih ovih godina ništa ne mijenja već daje za pravo ovome *****ru da sere još više.I čak na kraju ima pravo da reče "jesam li pisao ".
Sad će Dejo da postane heroj i faca i učvrstit će svoju i kumovu fotelju u savezu.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks