E, ali ima nekoga iza ledja.
A ovaj sa snimka dje vozi iznad Budve se ladno javio na Pg vremeplov i provocira ljude koji konstatuju da je budala. E kako bi ga zatvorio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Nk-001
E, ali ima nekoga iza ledja.
TAKUMI
Dobro ga je naložio
A zašto nema zvuka? Biće jedan suvozač govori uspori, drugi kaže stisni ga brate a na plejeru buca Ceca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka mu cast . Sigurno je dobio priznjanej od njegovih polu-debilnih drugova da je strasan vozac. I to je njemu jadniku strasna satisfkacija.
Ja evo sad citam njegove komentare na vremeplov i ne vjerujem ovo hahahahahaha
But if you never try, you'll never know..
Dobro ga ovaj zapriječi na 1:55, bilo bi tuturutu.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
kakav tiganj haos... da sam mu otac ne da bi mu kljuceve uzeo no bi i bos napolje izlazio.
Pa i nije se nseto proslavio. U svakoj je krivini izgubio putanju i brzinu, na kraju nije nesto ni prebrza voznja da bi bio sad odusevljen kako je izvozio, osim sto je klasicna budala koje na ovom putu sretnem.
Kad vidim megana 1.5 ove sa sevroletima i pezoima 1.6 kako voze, samo pomislim boze budale zna li sta vozi
ukocene ispravljene ruke za volanom, hit............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pa niz brajice vise aveta nego sto vozi brzo..
ali je nedje dolje pred markovice ufatio 180 ako ja dobro vidim..
Lako je na pravac razvuc auto,ali su krivine ovdje bitne,koje su uzasno odvozene
Tipicni podgoricki vozac. Kad vidim nekoga da vozi 100km/h ili 80 pa u vrhu krivine legne na kocnicu, jasno mi je kakav je vozac. Ovaj je u ovo voznje u svakoj krivini izgubio kontrolu nad vozilom i spustio na manje od 50km/h. Sreca pa mu nije bilo saobracaja jer bi nekoga u krivini razbio da ne pretekne.
Hvaliti se ovakvom voznjom je za zatvor. Isto kao i voznja![]()
Naaaajjaci su mi likovi i likuse kojima je crveno na semaforu, 200-300 metara ispred a oni gas do daske i onda bremze do daske.
TAKUMI
to je valjda ova glava :lolblue: Jos se prepire momak kako nije nidje vozeno ispod sto kad mu neko napise da veze nema :lolblue:
Da mu nadju glavu na ulicu ne bi znali od cega je
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Rodjeni gospodin gle
f6
Ovako se vozi na gran turizmo, pa ako je ufatis ufatis, ako ne vazda ima sledeca trka.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.ne...1788794651f15a
Obratite pažnju, svijetle mu oči u mrak, zato dobro vozi noću.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ali najbolje su slike pored kola jao meni
madrfakr je pravi, gle mu obrva led ga ubio ahaha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks