Evo mene u Beranama, za pola sata je napadalo 3-4 cm snijega a prije par dana skinuo zimske gume :-)
Ludnica.
I preko Grahova isto haos od snijega,bez opreme neka ni tuda niko ne krece,ja sam prosao prije 45 min.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Evo mene u Beranama, za pola sata je napadalo 3-4 cm snijega a prije par dana skinuo zimske gume :-)
Ludnica.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kad rece skinuo zimske gume...
Ja sam npr prethodnih 2 godine vozio sve na zimske gume. Mislim ja sam na zhb uvijek ima kise snijega i leda. Posebno ove 2 godine dje je kisa padala bar svaki treci dan.
Pitanje je sta mi je problem ako vozim na zimske gume u ljetnjim uslovima?
One Ring to Rule them all...
@Gandalf - brže se guma troši, pri jakom kočenju je čak moguće da ti otpadaju komadići iste, duplo duži ti je zaustavni put prilikom kočenja, i lošije drže na vrelom, po krivinama, ako ćeš brzo da voziš...
Gandi ti si normalan vozac, ne jurisaj i mozes bez problema da vozis, samo prilagodi voznju uslovima puta.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Najveci problemje potrosnja istih , jer kad su topli dani bas se brzo trose jer su previse meke
Last edited by Stivi; 05-04-15 at 10:02.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zimske gume su puno mekse i elasticnije od ljetnjih,tako su i napravljene,da zimi bolje prijanjaju na podlogu,ali je velika zabluda da se bez posledica i ljeti mogu koristiti,jer pri temperaturama od "samo"20 stepeni zaustavni put sa zimskim gumama je duzi za cak 50%....ne znam koliko je na 40 stepeni,pri tom treba i dodati,da zimska guma na tim temperaturama gubi i svoja svojstva koja bi trebala imati zimi..
Ljeti se naravno puno vise trose...
Zabljak jeste specifican sto se tice vremenskih uslova,mozda je resenje M+S guma,ali o njoj neka napise neko ko ima vise iskustva sa istim
hvala ljudi.
Ja sam chkapi vozac u zivotu sam 2 puta presao 100))
Znaci u principu za mene je isto. Odlicno
A sto se tice potrosnje. Koristim neke Kleber gume bile na akciji 55eur komad. Presao sam sa njima 4500km od oktobra i do sad acnule nijesu.
Last edited by Gandalf_White; 05-04-15 at 10:43.
Nema veze što ti voziš relativno polako kad se one ne ponašaju onako kako bi bilo ocekivati na + 20/30C. Jednostavno ides 50km/h i umjesto da ukocis za recimo 5m ti stajes za 7,5m, i tu si već zveknuo onog ispred tebe, prosao kroz bankinu i sl.
Za kvalitet guma i obuće se štedi![]()
Kad smo vec kod kocenja. Vidim da mi ne koci u mjestu kao ranije. Kako cu provjeriti sta treba da se promijeni diskovi ili pakne? Povescu ga kod majstora za 10 dana ali svejedno da znam koliko bi me to kostalo za zafiru 2004 god?
Isto tako posto cu da radim mali servis, koje mi ulje preporucujete da sipam. Inace majstor to sipa, ali vjerujem da on uspe neko najjeftinije. Motor je 2.0 Dti
Crvena insignia opc line jao ljudi fantazija
f6
Dobro bijela je opc, stvarno top. Meni je lijep ovaj auto. Ali ova dizel opc line crvena izgledalo je predobro
f6
Bas nerealno dobro izgleda!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mogao im je neko reći da ovo nije driftovanje nego power slide, nabije mu gas tipa preko sto i onda naglo cima volan na jednu pa na drugu stranu dok se okrene ovako ukrug.
Power slide sa prednjom vucom?
LOLČINA
TAKUMI
Fabija. Oni voze u 90% slucajeva awd.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Power slide )-)-))-)-)-)-)-)--)
Kakvi teroristi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
i kad se zalijepe neđe da ih žališ...
nothing comes from violence and nothing ever could
A evo i vozaca...https://www.facebook.com/momcilo.novovic.7?fref=ufi
A to je zove...?
TAKUMI
slide samo ?![]()
Last edited by JOLE; 06-04-15 at 19:50.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks